Pogodih Atalanta-Parma 1-X,kvota 13...Na taj tiket me obali Rennes,crkli svi zajedno sa trenerom i fizioterapeutom...
evo jedan tiketic iz ocaja,je8em ti partizan ne moze dobit mrtvu olimpiju
Tsonga - Llodra(+3,5) H1 @1.85
Nalbandian - Čilić(21,5) Vise @ 1.85
Orlando - Indiana(+5,5) H1 @ 1.85
Cleveland - Houston 2 @ 2.1
Denver - Memphis(+6,5) H1 @ 1.85
24.8
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
dobri ovi talijancani.. dabogda u drugu ligu ispali..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Singl od mene za nocas:
Flamnego-Fluminense 1 kvotica je fina 2.70 !
Lambda
lakersi uvjek tesko izlaze na kraj sa bostonom, evo neizvjestan i kraj, vjerujem u pobjedu lakersa
Who let the dogs out
a koji me racku cero da igram bilbao II> OOOOOOOOO dokle vise
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Boka 0-2 posle 7 minuta igre.
Ako prezivim nocas bice dobro.
Mene je Felisijano Lopez dotukao. Trebao bih prekidat' ovu rabotu jedno vrijeme. Ako neko ima nekih 2-3m drva za cijepanje, neka zove. Previse sam nervozan.
I na sve to me drugarica zove i kaze jesam li gledao onu reklamu: AR JU TOKIN TU MI!?
Mene baca udineze x2 sam ga igrao ...
Sad citam ponisten im gol,nije sviran cist penal za njih,zar sam toliki maler ...![]()
danas probavam samo ovo dvoje:
trabzon 1 (1,75)
villareal 1 (1,90)
edit: dodajem odje i polonia 1 (1,60)
Last edited by Shadow'91; 12-03-12 at 21:49.
Beluci drzi cas tenisa ovom Melceru. Ja budala igrao da ce biti 3 seta na mecu al ovo Beluci izgleda sve rjesava sad. Daj boze da mu uzme Melcer ovaj set
Who let the dogs out
Boka 1-3
a melcer mucenik no1,dobija raonica i iznera prosli turnir,racunam u formi je i ovaj belluci veze nema na tvrdoj podlozi,igram h1,vazii
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
kvota na beluci je bila 3, nevjerovatno.
boka 1:3 vazi
Who let the dogs out
melcer ne zna okle mu lete loptice
Who let the dogs out
uhvatih boku dvojka prvo na 1:2 preko 8 kkvota i baca me ponte preta jedinica na 3:0 sad je 3:1 za vadjenje
da im sve *****....... sto mi uradi zenit, pa udineze pa bilbao i sad ovako padam
ruke mi se tresu ...........
Ponte preta ti je sad 4:1
Who let the dogs out
Evo izbaskuzirah boku, mrtvi rikelme 2:3
a ponte preta 4:1
:burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::b urp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::bur p::burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp: :burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::burp::b urp::burp::burp:
cisti dokaz kad te sve zivo sto igras baca....
poslije vise od 10 godina kladjenja, nikad gore se nisam osjecao :roll:
nevjerovatno u zadnji jebeni minut......
There are currently 55 users browsing this thread. (0 members and 55 guests)
Bookmarks