Singapur 1.liga 13:15h
DPMM - Albirex GG3+, @1.85
Man.Utd P1
Milan P1
Juventus 2
Valensija 1
Barselona P2
Atl. Bilbao X2
PSG 2
Singapur 1.liga 13:15h
DPMM - Albirex GG3+, @1.85
Who let the dogs out
Начи иедна пробица, Феинорд 2-1,1-2 са неком уплатицом типа као за кафицу, ние дојавица,само статистика. Љуб на куб :**
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
ljepota prodje mi dubl sto juce odigrah:
home utd Ipol2+ (2,00)
i niigata 3+ (1,65)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
udineze dupla pobjeda 7.20 kvota sa 10eura![]()
E u***** se na ovaj tvente bas sam ima dobar tiket i oni me zakopase..
kolika je kvota na ovaj besiktas da dodje 2 u drugo?to valja probat sa nesto sitnisa moze doc mislim..
uzivo vala moram probat... da'ko ne zajebu ovaj put:
juve 2 (1,82)
man city 2 (1,87)
-------------
milan 3+ (1,72)
man utd 3+ (1,72)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
pogledajte vi ovo http://www.betexplorer.com/soccer/cy...atchid=6800225
nepostoji sajt dje mogu odigrat ovu utakmicu... doce kec ko kuca a kvota dosta velika...
ovaj lazio i udine bi trebali da dodju nocas... da ne komplikujem sebi zivot igram cist na njih kvota je 3,31
Иедан савет типа статистичи. Мојне дасе заебете па да одиграте на лацио 1, штоне мени ту дисмр. Љуб :***
Шта ћу кацам расан! Љубац од Пантелиног фена!
nemam ti pojma... i uopste nema logike jer domacini su bolje plasirani na tabeli od ovih... svasta.
Kod mene u kladionici 1.82 na domacina kvota. Hmm....
Pantelice mashinice za punoglavce zvane spermici, plodis kladionice poput svojih bankovnih racuna. Divim se tvom naletu emocija prema Olomucu naspram Pilsnera. 0:3...skidam kapu tipa cilindar uz duboki naklon poput grla seke aleksic. Tiket 5/9 Mrak!![]()
fino igra city
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Pantelice, navijam nocas da Hamburg dobije Salkea, da sjutra plodis dvije istovremeno![]()
Who let the dogs out
Madervel-Aberdin 1
Nekolicina izostanka za ekipu Aberdina. Uzivo ako moze ko neka igra,izvinjavam se na kasnjenju.![]()
There are currently 66 users browsing this thread. (0 members and 66 guests)
Bookmarks