ma bila je nemirna u ler, znala je da skakuce, ocistio sam danas klapnu benzinom i cetkicom za zube, i sad je super, perfektno... ali me iznerviralo sto nisam mogao naci sprej, vjerujem da on bolje razlaze naslage karbona
Njak Njak Njak
wurth u auto zetu imas ..
carb cleaner
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
a maf cleaner tj neki electronics cleaner CHEAP ?
Originally Posted by my name is ...
Kakva je skoda superb sa 2.5 dizel motorom i 155ks? Imam jednu u ponudi a ne bih da se nasadim. Kolika je potrosnja,koliko kosta veliki servis i na sto treba da obratim paznju. Znam koliko je registracija. 2003 je godiste...
Mislim se poć do Trebinja da malo prošetam i ponovo uzmem par guma(ako se bude pri parama) pa me interesuje dal je zeleni karton i dalje obavezan za Bosnu? Prošle godine kad sam iša nisu mi ni tražili nešto posebno, ni carina ni milicija njihova nego su im jedino vozačka,saobraćajna i lična bile bitne.
ko radi sa nivama u ovi grad cukio sam moju pa da je prodam ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mozda da pokusas u neko od gradskih preduzeca ili sekretarijata, krcate su sprcanih lada![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
hehehe za djelove idealno da skrpe jednu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ako neko zna,neka mi pusti na pm,treba mi ukrasna plastika sa gepek-a za ladu 111,kad se vec dovatismo lada, ono crveno sto stoji na vrata,od stopa do stopa... ako neko zna dje i posto i kako..neka pise na pm.
koliko vrijedi touareg 5.0 v10 '03god, i 150k predjenih..bez tacke unutra i spolja..?
superb je top auto. preudobna.. ja kad sam kupovao auto prije godinu dana ona mi je bila u uzem izboru. koliko se cijeni ta?
za taj motor se moras raspitati... meni je 2.5 ali 180hp u audia (a ne vjerujem da je neka razliika) i servis mi je u ovlastenom oko 1000e a kod nekog majstora svog da ga povedes 500 do 600e
the World's leading dance event
Sensation
Ima li ŠKODA svoj officialni sajt u CG, da pogledam kakve su im sada cijene?
Zainteresovala me je jos prije skoda octavia tour 1.9 90ks sto je bila na akciji 11 000e.
Momci, Jeli neko imao, ili ima Chrysler PT Cruiser??? Zanima me kakav je 2.0 benzinac osim sto je nepregledan i nekima ruzan (meni je banja)? Pouzdanost, djelovi, potrosnja i sl.
Ovdje imate spisak svih opozvanih vozila
www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls
Sta mislite o novoj octavii tour. Od opreme imaju klimu,ABS,centralno sa daljinskim,elektro podizace na svim vratima,grijanje i elektro podesive retrovizore,dva air baga...
Sve najboljeMozda je enterijer malo siromasnog izgleda, ali kome ne smeta...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks