Page 467 of 832 FirstFirst ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... LastLast
Results 11,651 to 11,675 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Sto ce nam zen onda ? Da gledamo kako to moze da ide HD, al da ce biti kod nas za 5 godina iako je svudje u svijet to normalno ? Cekas nedelju dana da ti srede konekciju i jos te zajebavaju, a sve sto je trebalo da urade 10 minuta posla, a nisu morali ni u stan da ulaze. Bas ste ono sprdnja od firme.

Zasto ne moze preko bakra ako ja mogu da podrzim 12 mb brzinu(i vecu) zasto ne moze ? Dajte onda optiku nije problem, al posto nema daj onda covece da svi mogu.</strong>
    Pa zar mislish da neko ko je uslovljavao ADSL, ISDN-om, (a posle i kad nije trebao isdn, nisu otkazivali drugu liniju, nego ladno naplacivali pretplatu i na nju, a kad se nesretno cheljade dosjeti da ga i tu kradu, onda chitava nocna mora da se otkaze izlishna linija), da ti kaze da je (naravno) moglo preko bakra!? (Naravno da nije moglo, ljudski ADSL2+ moze samo do 24mbit/s..pfff, rofl)

Da li mislish da neko ko bez najave, pitanja, bilo kakve notifikacije, produzava ugovore ljudima (za milion raznih stvari se to radi), i ladno im shalje rachune, jer eto, chovjek nije sve batalilo u zivotu, i samo pratilo kad mu shto istiche vezano za t-podmicivache! Mislish da bi to moglo da prodje u normalnoj drzavi, gdje suda ima!? Ili bi im tako dali po ushima, (ka' shto jesu evo u USA), za to "pravljenje ludim", pa im nam vishe ne bi palo da to rade.

Mislish li da firma koja ladno daje pokvarene uredjanje svojim korisnicima, (ochistili magacin nedje, od "autorestart" routera), i umjesto da se to mijenja, zvanichno odgovara (1500 servis), -"Problem je u firmware-u, nemamo trenutno resenje za to, dajte nam serijski broj uredjaja". Mislish li da NAM nekome pada da se zamijeni uredjaj isti tren, shto bi valjda bila normalna reakcija! Naravno ne, jer im moze bit! (A josh, gdin oficijelni predstavnik ovdje na forumu, se pravi neznaven, kao, pa bez blama, veli, -provjerite napajanje..). Ima tu josh koliko stvari, uh, nego mi je muka, a i gadno kucat, pravo rec.

Na kraju, to je firma koja je platila 100 miliona da se batali istraga o njoj!! Shta mislish na shta su spremni ljudi koji su platilli domacem smecu, ne da dobiju "distribuciju", (koje god vec robe..) , nego i "puteve" za distribuciju, kako bi tim "putevima" mogli samo njihovi "kamioni".. te evo, uzivamo blagodeti toga, i nemamo nako jednog, tera lopovskog ISP-a, koji moze shto mu je milo, jer alternativa ne postoji. To je neshto na chemu treba da zahvalimo vrloj gospodi, "privatizatorima", koja su nam omogucila ovu blagodet.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

NexusVI,sto vise dodat ili oduzet na tvoj komentar.jedino mogu da zalim one sto ih ovi iz pi coma ovako deru.grdje firme u svijet nema.kad bi nasi ljudi znali sto nude strani operateri u odnosu na ovaj pi com ne vjerujem da bi se mnogo zadrzavali na njima.na zalost kao sto ti kazes neznavenost i monopol je cudo a pogotovo ova najnovija ponuda tzv extra trio,hbo go...tek je to cudo nevidjeno,da se covjek smije.mogu mislit kako ce ih odrijet nakon ovog "probnog rada od 6 mjeseci".da se ja pitam ja bi im dao jos 100 miliona samo da odu iz cg jer ovo sto ovi rade je bruka i sramota.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post

Sto ce nam zen onda ? Da gledamo kako to moze da ide HD, al da ce biti kod nas za 5 godina iako je svudje u svijet to normalno ? Cekas nedelju dana da ti srede konekciju i jos te zajebavaju, a sve sto je trebalo da urade 10 minuta posla, a nisu morali ni u stan da ulaze. Bas ste ono sprdnja od firme.

Zasto ne moze preko bakra ako ja mogu da podrzim 12 mb brzinu(i vecu) zasto ne moze ? Dajte onda optiku nije problem, al posto nema daj onda covece da svi mogu.
    Zen ima manji bitrate i rezoluciju od arenasport HD kanala, pa se on uklapa u trenutno konfigurisani (i kod vecine korisnika dostupni) bandwidth na bakru.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Ako imate HBO Premium (de/aktivacija preko Meni > Extra TV paketi) mozete da probate da se registrujete na www.hbogo.me

Trebace vam broj telefona i lozinka za snimanje (my phone lozinka) koju mozete da generisete na Extra TV - aplikacija Meni > T-Com servisi > Lozinka za snimanje ili preko sajta https://www.t-com.me/myphone/?action=register

Servis je u beta fazi
    Last edited by Sale; 09-03-12 at 09:29.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Zen ima manji bitrate i rezoluciju od arenasport HD kanala, pa se on uklapa u trenutno konfigurisani (i kod vecine korisnika dostupni) bandwidth na bakru.
    Zasto onda ovoj manjini ne dozvolite da gleda ? Jer ova arena SD je KRS...
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Nismo se razumjeli - kod nekih korisnika ne moze ni zen ni sd arena da radi, jer nema tehnickih mogucnosti (losa parica, dugacka parica, nema parica...).
    Last edited by Sale; 08-03-12 at 18:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

a zajednicko za sve korisnike je da ni ovu sezonu F1 nece gledati na Extra TV...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li ulazit Feelmax kanali u osnovni paket visee,,,ja sam cuo da treba ovih dana???

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

U srijedu mi istice ugovor,konacno :acne: A onda fino zovem druga koji radi u total da instalira sve potrebno i sa merakom da se gledaju Sport Klubovi,Premijer liga,F1,tenis,pa filmski kanali :applouse: E je dosta bilo sto ste me jahali 18 mjeseci i da se zakunem da od mene 1 euro vise necete vidjeti,a blaticu vas gdje god stignem kako ste mi mrzni pi komovci!E da,i da pozdravim sve forumase sa ove stranice jer ovdje nema potrebe vise da dolazim,pozzz.
    Montenegro!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedina novina je da pocetkom aprila umjesto kanala RTR PLANETA ide zamjena RUSSIA ONE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale, vec treci put mi se desava da mi ne radi 15ak kanala, uglavnom domacih (RTS-ovi, PRO TV...). samo crna pozadina. restartovao sam ruter ali dzabe. ne znam kako prosli put rijesih problem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim ubacili ste i Cinemax 2, odlicno. Jos jedna dobra stvar na ExtraTV, jos samo kad bi dosli SportKlub kanali.....
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    Sale, vec treci put mi se desava da mi ne radi 15ak kanala, uglavnom domacih (RTS-ovi, PRO TV...). samo crna pozadina. restartovao sam ruter ali dzabe. ne znam kako prosli put rijesih problem

Restart resivera resava problem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda je glupo pitanje, prastajte, ali da li moze na istom TVu da mi budu ukljuceni i EXTRA TV i M-Kabl? Trenutno imam M-Kabl, a hocu i EXTRA TV da uvedem, pa me zanima jel sve to ide lagano..
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

M-kabl ti je u RF ulazu od tv-a kao i do sad, a extra tv stavis na hdmi ili scart ili cinc prikljucak, zavisi koje ti sve input prikljucke ima tv.
    Sto znaci da mogu oba a mozes i total uzet pa tri da imas
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kul, hvala. Pretpostavljao sam da sve to ide tako, ali kako pojma nemam o tim stvarima, reko' bolje da pitam
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    334
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    133 Posts

Moze li se sta i kako pustati sa USB porta?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tosho View Post
    Restart resivera resava problem
    hvala

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Ne za sada

Thanks Thanks Given 
    6,214
    Thanks Thanks Received 
    13,856
    Thanked in
    5,252 Posts

Kad ce HBO GO aplikacija za ios? Ne vidim je jos na hrvatski app store

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

za sad je to HBO GO Croatia. Izaberi Crnogorski Telekom. Uskoro ce se sve aplikacije iz ex yu regije zamijeniti jednom, sa svim operaterima.

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Sale, registrovah se na HboGO, usao sam sa lap-topa.
    Kasnije sam probao da udjem na HboGo preko iPhona, i pise da se moze se samo koristiti jedan uređaj... itd
    Ja onda izbrisem ovaj prvi nalog, i udjem preko Iphona, ali mi ne daju opciju registracije, nego samo PRIJAVA?

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

HBO GO pretplata vazi za jedan racunar, jedan telefon i jedan tablet.

Mogu da se koriste istovremeno, ali ne moze vise od jednog uredjaja iste vrste.
    Ako si se vec jednom registrovao (npr sa racunara), sa telefona ili iPada samo radis prijavu, tj sign in.

nema potrebe za brisanjem naloga i sl.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

evo sad sam tako i uradio, ali nece da mi otvara?

Page 467 of 832 FirstFirst ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)