lopoviiiiiiiiiiiiiii
Zasto ne preko bakra ? U Njemackoj ide i 3D HD preko bakra, istina preko VDSL-a. No da ne idemo daleko u Hrvatskoj ide HD preko bakra i to ADSL2+ ?
lopoviiiiiiiiiiiiiii
Sto je sa Arenama? Vec danima problemi!
P r i m o r a c
Kakvi problemi? Prijavio?
Jesam, nijedne Arene nije bilo nekih 10-tak minuta. Poslje je sve bilo O.K. Slican problem je bio i prethodnih dana, ali krace.
P r i m o r a c
SALE oce li biti novih programa???????????????
Imam ja jedno pitanje ako neko zna. Oce li bit kakva akcija za nove korisnike telefona i Extra TV-a. Bih uveo Extra TV ali mi se ne placa oprema 62 eura i taksa za stavljanje u funkciju broja od 10 eura (ukoliko se odabere Extra TV ili ADSL usluga) jer to premnogo za 5 minuta posla i par shtrakanja klijeshtima i shrafcigerom
Ukoliko sam dobro vidio osnovni paket Extra TV je 9,95 a telefonska pretplata standard je najmanja i iznosi 5.97 shto je ukupno 15,92 eura?
Znam da ima optika u ulaz pored mene, u moj nema, jedino ako se dovoljno zainteresovanih prijavi a to teshko da ce se desit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li ovo samo meni ne radi Arena 3 ili?
Ako restartujete STB vidjecete novi kanal na Extra TV u HBO Premium paketu: Cinemax 2![]()
Prikljucak za Extra Trio za nove korisnike je 17.5 eur uz ugovor na 18 mjeseci i pretplatu od 38+ eur
http://www.telekom.me/A7F3B308-EFB1-44CF-99E4-B634E47AB006.nspx
Znam ja to SaleTrenutno mi je to van budžeta. Bila je nedavno akcija za nove korisnike instalacija i oprema 0€ a ja pitam da neće skorije bit opet...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
www.hbogo.me coming soon
@hercules nadam se da ce ti se ovo uklopiti u budzet http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=233809
Besplatna oprema i HBO i HBO Premium paketi
Crnogorski Telekom je od sjutra pripremio ponudu za nove korisnike Extra Trio paketa koji obuhvataju televiziju, internet i telefon.
Iz Crnogorskog telekoma je najavljeno da će kampanja trajati do 6. juna.
“U tom periodu svi novi korisnici ovih paketa dobijaju besplatnu opremu kao i HBO i HBO Premium pakete bez pretplate u narednih pola godine”, saopšteno je iz te kompanije.
Osim toga, kako ističu u Crnogorskom telekomu, HBO Premium paket od sjutra ima i obogaćen sadržaj.
U ovaj paket će biti uključen novi kanal – Cinemax2, kao i nova internet usluga - video na zahtjev (HBO GO).
Korisnici Crnogorskog Telekoma će zahvaljujući HBO GO usluzi moći da gledaju filmove na laptopu, iPad-u, iPhone-u, Android telefonu ili Tabletu.
Last edited by Sale; 05-03-12 at 12:26.
Hajde polako da se Sport Klub kanali uvoze, hajdeeee... Evo ja se odmah hvatam za novcanik i kupujem. Jedan SK vrijedi taman koliko 4 arene.
A starim korisnicima nista besplatno jeli Sale,,stvarno nije u redu.....
http://www.telekom.me/sada-je-prilik...xtra-trio.nspx
Sada je prilika za Extra Trio!Televizija, Internet i telefon – sve u jednom paketu. Novi Extra Trio korisnici dobijaju:
oprema
pretplata na HBO i HBO Premium 6 mjeseci
Ugovor za Extra Trio se potpisuje na 24 mjeseca.
Najbolji filmski program!
HBO paket: dva vrhunska filmska kanala HBO i HBO Comedy.
HBO Premium: HBO on Demand, Cinemax, Cinemax2 i HBO GO.
Novo! Ekskluzivno u T-Com ponudi!
HBO GO – internet usluga videa na zahtjev.
Sada možete nositi svoje omiljene filmove i serije sa sobom i gledati ih bilo kada i gdje god se nalazili – na svom laptopu, iPad-u, iPhone-u, Android telefonu ili tabletu.
Samo za T-Com korisnike. Ekskluzivno u Crnoj Gori.
HBO GO nudi hit filmove filmove, najnovije serije, HBO originalnu produkciju, dokumentarne filmove, koncerte i kultne HBO serije. Uz HBO GO gledajte premijere odabranih ostvarenja HBO originalne produkcije čak i prije njihovog premijernog prikazivanja na HBO kanalu.
HBO GO je dostupan T-Com korisnicima interneta koji imaju pretplatu na HBO Premium paket.
Ponuda se nedjeljno ažurira, tako da se uvijek može naći nešto novo za gledanje.
- Nova internet usluga videa na zahtjev
- Više od 700 sati filmova i serija mjesečno
- 24 sata na dan, 7 dana u nedjelji, koliko god želite
- Na vašem laptopu, iPhone-u, iPad-u ili Android telefonu i tabletu
Smooth Streaming
HBO GO usluga koristi "Smooth Streaming" tehnologiju, što znači da će se sadržaji uvijek prikazivani u najboljem mogućem kvalitetu s obzirom na raspoloživu brzinu internet konekcije. Minimalna brzina internet konekcije potrebna za korišćenje usluge je 600Kbps, a što je brzina veća, kvalitet slike je bolji.
Prijava i sve informacije na www.hbogo.me
Last edited by Sale; 06-03-12 at 09:55.
Da, da, HBO Go, iliti "biće za dvije ure na torrentu".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Da li ovo vazi za korisnike koji prelaze sa extra trio na Extra Trio Optika?
Bice ovih dana.
Koja brzina interneta je dovoljna za nesmetano koriscenje HBO GO?
0.5 Mb/s
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Dakle kako sam shvatio treba da uzmem hbo + hbo premium i dobijam hbo go
ima li kakvih obavezujucih rokova ili mogu mjecec uzeti pa otkazati i tako to.
Dje dobijam password za hbo go i vazi li ona ista aplikacija sto je za BiH, HR i SRB ili se nedje preuzima posebno
Da bi koristio HBO Go moras da imas HBO Premium (i naravno HBO). Mozes da aktiviras/otkazes kada god hoces, preko Meni > Extra TV Paketi. Lozinku generises u Meni > T-Com servisi > Lozinka za snimanje (bice izmijenjen naziv ove opcije). iOS aplikacija ce biti na hrvatskom app store.
Sto ce nam zen onda ? Da gledamo kako to moze da ide HD, al da ce biti kod nas za 5 godina iako je svudje u svijet to normalno ? Cekas nedelju dana da ti srede konekciju i jos te zajebavaju, a sve sto je trebalo da urade 10 minuta posla, a nisu morali ni u stan da ulaze. Bas ste ono sprdnja od firme.
Zasto ne moze preko bakra ako ja mogu da podrzim 12 mb brzinu(i vecu) zasto ne moze ? Dajte onda optiku nije problem, al posto nema daj onda covece da svi mogu.
Para vrti dje burgija neće.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks