Tablet PC, you can use it to make phone call
http://tinylink.ir/mxh
ja pogledao dve epizode i prestao. pilot nije bio los, ali ove ostale dosadne do bola
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Tablet PC, you can use it to make phone call
http://tinylink.ir/mxh
Raylan je sef, naravno, ali meni su interesantniji negativci. Boyd me odusevljava, a Dicky mi je PLAC od smijeha. Kakva je ono avetinja, majko rodjena :lolblue:
DICIOTTO
Ali, koliko je carskih one-linera bilo u zadnjoj epizodi.
Wynn Duffy: "Are you accusing me of being fake blonde?"![]()
Fire in the hole!
Nisam jos stigao dotle, ali ocu nocas/sjutra. Nazalost
Ma meni je najjace kad god dolazi Raylan kod njega, pa kad ga ovaj pozdravi: "Helloooooo Raylan!" (s tim sto ovo Raylan izgovori tako cudno, da se JEDVA cuje ono J u sredini, pa zvuci kao "Reelan" (bukvalno procitano)
A Dicky, jaooo. UMIRANJE! Hoo, hoooooooo, hold on there.![]()
DICIOTTO
Only Fools and Horses...staro, ali dobro !
Prati li ko ovo ili samo ja ?
O cemu se radi?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nikad cuo za tu seriju? Jel turska? :-P
Jel obara sve rekorde gledanosti?
Fire in the hole!
Indijska naravno
rm -rf /
cim se budale i konji pominju u naslovu, ja mislim da je bosanska...
(nečitko)
ma ..obican MUĆAK od serije :friendly_wink:
da sta valja, ne bi imala tako glup naziv... "Samo budale i konji", ne interesuju me ni jedni ni drugi![]()
(nečitko)
E bas to, mucka od serije nego prati li to ko sad ?Ne mogu naci neke epizode online pa ako ko zna dje mogu odgledati sve epizode neka posalje poruku sa linkom
![]()
Last edited by takemysoulaway; 11-03-12 at 21:16.
sve serije? serija je jedna, epizoda je puno... trazi na isohunt i thepiratebay.se
(nečitko)
Da,da, epizode nego sam slucajno napisao serije. Sporo ide download na torrente, ne znam zasto. Brze mi je online![]()
mozda zato sto su torrenti offline :mrgreen: Uglavnom, za tu seriju niko odje nije cuo, tesko ces je nac...
(nečitko)
Ne znam cemu potreba da budete ignorantni, tj da izigravate neku budalu nego neka vam bude, kad vec nemate drugog posla.
Pozdrav.
Last edited by takemysoulaway; 11-03-12 at 22:04.
Ignorantan je onaj koji nešto ne zna, a trebalo bi da zna.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ignorantni, prepotentni, tooo su njemu sinonimi :mrgreen:
aj kad prestanete da ga gorite,recite mi jel se sto popravlja person of interest,gleda sam prve 2-3 ep,nijesam se navata pa sam batalio...anyone???
1993-2020
meni se svidja, jedna od retkih koja mi drzi paznju svih cetrdeset i kusur minuta, a jos je tu i majkl emerson
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks