Nači Valensija i Alkmaar sa 20 evropskih, 70 isplata.
Ja sam ekskluziva, kažu da sam mrak.
Vise ne mozes poseteno ni kladionicu odigrat. Sto je ovo. Pih. Necu vise da igram.
Nači Valensija i Alkmaar sa 20 evropskih, 70 isplata.
Ja sam ekskluziva, kažu da sam mrak.
Jesam li ja jedini sto na Olimpijakos odigrah 2?? Ali Bilbao me reznese. Od nocas za njih navijam!!
Kako je dobro kad cekas Valensiju vise golova u prvo/poluvrijeme 3:0
82min 4:0 i ja podjem do kladionice da podignem 70e trebalo mi je 10min. zakljucuje Valensiju 4:2
Ao kakav maler, nemoguće.
A i ti si poša da izbaksuziraš to.![]()
Evo pola/godine sve me nesto naopako krenulo..Dobro je da sam ziv vjerovao ti mene ili ne..![]()
Nemoj dva put reć![]()
srecno mad dog, bar neko da se opario, ovo je cudo kakvi rezultati.
Who let the dogs out
Hvala.
Pričam cijeli dan kako neću eura stavit na Ligu Evrope jer bog sami zna koliko mi je para uzela. I ne dade mi đao mira pa moradoh jednu "kratku" da sastavim. Alkmar je zaista poklon bio, znalo se da Totto neće igrat, a oni su bez njega kao rezervni tim Mornara ko što si i sam reko.
ja srecom danas ne stavih ni eura...
za trasu jedan dobar mec za singl :
Reims - Tours 1.....2.00
Russia!
noćas liga evrope katastrofa
za sjutra u 10:00 da se proba
1 Newcastle Jets (-1) Newcastle Jets v Gold Coast United
(Handicap Result)09/03/2012 None 2.25 To Run
danas probavam ovako:
stuttgart 1 (1,65)
celta 1 (1,65)
u. berlin ppx (1,95) ht0:0
-----------------
bray ppx (1,95)
mvv x2 (1,54)
zilina 2 (1,95) ft0:2
u. berlin 1 (1,80) ft1:1 fulase penal botovi glupi
----------------
stuttgat 1-1 (2,50)
celta 1-1 (2,50)
uzgred predlazem da danas fener neigrate, doce tu neka mutljavina.. kec je cak 19 on line, medjutim ovi su ih prosle godine dobili na svom terenu.. uostalom turci su to zar treba ista vise da se kaze
singl predlog: zwolle x (3,60)
Last edited by Shadow'91; 09-03-12 at 18:54.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Grojter Furt-Ahen H1 (-1.5) @2.00
Nije moja analiza pa cu reci samo okvirne detalje:Grojter u zadnje vrijeme strasna forrma,pogotovo kuci gdje daje po 3 i vise komada i ekipama koje su bolje od Ahena. Ahen,zadnji izgubio kuci 3-0 od Paderborna i za ovaj mec nemaju na raspolaganju 3 defanzivca kao i jednog igraca sredine terena koji je vec postigao nekoliko golovaza ekipu Ahena. Jedino sto moze da brine jeste taj mali broj golova koji je Ahen primio,svega 14,ali mislim da je vrijeme da im neko odrzi lekciju,i to postenu...
Jos neke igre koje ja smatram da bi mogle da dodju:1-1i3+,4+,kao i Grojter Furth daje 3 i vise golova.Srecno!
EDIT:Ako neko isprati nemojte velike uloge,jer znamo kako Grojter zna da igra kada se sezona blizi kraju-prvi dio razbiju sve odreda,drugi dio kiksaju podosta i na kraju 4 i tako vec nekoliko sezona.![]()
Last edited by El_Grande_VooLe; 09-03-12 at 10:12.
na kraju jedva 1:1 i to u zadnji minut... sad cu da ostavim sta sam sve procitao za ovu utakmicu... po tome je trbalo bit 5:0
Meč u kome petoplasirani Newcastle dočekuje ubedljivo najlošiju ekipu lige Gold Coast. Domaćin u odličnoj formi, u poslednjih 6 utakmica zabeležili su 5 pobeda dok je Gold Coast ubedljivo poslednji, verovatni se ni sami ne sećaju kada su po...slednji put nekoga pobedili...
Da stvar za goste bude još gora-na ovom meču im bukvalno više od polovi...ne prve postave neće nastupati (neki zbog povrede, neki zbog suspenzije):
Golman Moss (11 utakmica)
Odbrambeni igrači: Rozic (11 utakmica) , Rees (11 utakmica 2 gola)
Igrači sredine terena: Cooper (4 utakmice 1 gol) , Brown (15 utakmica 4 gola) , Halloran (21 utakmica 4 gola)
Napadači: Mebrahtu (12 utakmica) , Maccalister (13 utakmica 3 gola)
Čak i tradicija ide na ruku domaćih koji poslednjih nekoliko godina svaki put na ovom stadionu lagano pobeđuju ekipu Gold Coast-a...info: g.coast je najslaba gostijuca ekipa u ligi(1w-3d-10l) i skoro svaki put gube s 2 il vise
Gostima fale 10 igraca +1 je napustio klubšta reći?Gold Coast Mariners are by far the worst team in the A-League and today go to take on an in-form team in Newcastle Jets who have won 4 out of their last 5 games heading into this one.
The Jets whether home or away have developed a level of consistency that can help them come back into the final stage of the A-League with a victory in this game tonight. Young star Jacob Pepper, who is 19 year old, is looking to be a rising player and even netted 2 goals last time around in their win over Melbourne Victory. Newcastle forwards Jeremy Brockie and Ryan Griffiths have 9 goals each and will also be looking to add to their tally in this game.
Gold Coast on the other hand, no matter how hard they try, have been rock bottom on the table, ands haven't been able to progress past that. The team is also undergoing financial difficulties that has seen their owner chucked out of the set up and the FFA have taken over the authority. With all this backroom drama going on, along with 3 losses and 2 draws and with just 3 victories in 24 games, looks like the team will eventually fold from the league and lose this game.
Newcastle to take this game head on.
iz koje lige/zemlje je taj mec?
ja sam to isto igrao ali nisam ni vidio da si ga ti predlozio...
Bet Confirmation - KT36617960F - Flash Time of bet: 09/03/2012 10:03:51 Selections
1 Newcastle Jets Newcastle Jets v Gold Coast United
(Half Time Result)09/03/2012 None 2.05 Lost Stake: 20.00 To Win: 21.00 Returns: 0.00 Total Stake: 20.00 Total Returns: 0.00
kasnije ubodoh CSKA...
Bet Confirmation - PT99067628F - Flash Time of bet: 09/03/2012 10:49:42 Selections
1 CSKA Moscow CSKA Moscow v Dinamo Moscow
(Half Time Result)09/03/2012 None 2.50 Won Stake: 40.00 To Win: 60.00 Returns: 100.00 Total Stake: 40.00 Total Returns: 100.00
evo ga opet onaj brat sto je dobar sa prelazima...cisto da se proba ...ludak je ovo
Roda-Venlo 2-1
Heracles-Den hag 2-1
Krasnodar-Terek 2-1
Russia!
a rijetko ti ja izbacam, nego online opletem,
evo recimo sinoć sam pratio ovdje predloge za Ligu evrope, puk'o sto evra, i posle mor'o da se vadim iz govana
Mexico: Primera Division - Clausura
Tijuana - Club America Tip 0-2 gola, Kvota 1.8
Club America ima najbolju odbranu u ligi sa primljenih 5 golova u 9 meceva, dok je Tijuana primila 6 u ovom delu prvenstva. Club America u tih 9 meceva ima 7 u kojima je palo manje od 2 gola dok Tijuana ima 8 susreta sa 0-2 gola. Prosle sezone su igrali 1:1. Takodje,moze se ocekivati jos jedan iks sa malim brojem golova.
za danas sistem 3/7 (na krizu)
ahen dp22
lask dp22
mvv dp22
sedan dp22
monko 1gg
nit atletik dp22
viljemII 2/1
sa 2 e uplate min 23.82e max 5175.97 . bookmakers
stutgart 1
selta gg (shadow promijenih ovo u gg)
mritimo 1
ajacio 1+
eman gg
kvota 10.
castise me sa 5e opet na bet365 i odigrah na kornere tri tekme
1 Under 9.5 CSKA Moscow v Dinamo Moscow
(2-Way Corners)09/03/2012 None 1.90 Won 2 Over 7.5 North Korea v Philippines
(2-Way Corners)09/03/2012 None 1.90 Won 3 Over 9.5 Newcastle Jets v Gold Coast United
(2-Way Corners)09/03/2012 None 1.83 Won
Multiples Trebles 1 5.00 5.00 28.41 33.41
Who let the dogs out
Sto mene ne caste ti na bet365 ?![]()
Para vrti dje burgija neće.
mozda ne igras dovoljno cesto
mene je zena prenijela na karticu bez mog znanja sav novac sa bet365 i ovi vidjeli ja ne igram par dana i dali mi stimulans![]()
Who let the dogs out
Mamu im, skoro napravih 50 depozit i elera mi ne dadose.
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks