keramicko kuciste, e to je nesto![]()
bogami, bice gusto izmedju njega i One X, mada, iako HTC-ovac, prednost dajem S3![]()
(nečitko)
keramicko kuciste, e to je nesto![]()
She is only here to annoy herself!
meni se htc one s svidja , taman mi je i veličina po mjeri. No to kod nas nece skoro.
Ludilom maskiram dosadu
a za fabiju, ljubitelja inovativnih kucista:
http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-x/
(pogledati klip, nedje posle polovine, dje lik objasnjava kako se pravi kuciste za One S black, sa mikro munjama i temperaturama vecim nego na povrsini sunca :eek: ).
Ultra matte, ultra black
A iskreno, i ja se dvoumim izmedju One S i One X... Mada, ne znam kako, uporedih prije neki dan DHD i Sensation XL, i po dimenzijama su prakticno identicni kad se stave jedan preko drugog, sto znaci da mi ni One X ne bi bio preglomazan... Samo cemo vidjet kako ce se pokazati in real life i oce li imati koji ozbiljan zajeb... S druge strane, One S ima skoro pa istu specifikaciju kao Sensation XE (koji je opet overklokovani Sensation sa beats audio, sto se zavrsi sa ubacivanjem ROMa), ALI imace i super AMOLED ekran, mmmmmm...
(nečitko)
opis novog sense-a 4.0 http://www.mobile-review.com/article...ense4-en.shtml
(ko ima sensation, moze odmah da ga proba)
i ovo: http://mobile.benchmark.rs/mobile_ve...im_interfejsom
pola im se prasta![]()
Last edited by verbalni_fajter; 04-03-12 at 23:23.
(nečitko)
Kakva prezentacija, kao oni cigani što oće da ti prodaju Aiwinu mini liniju
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ja imam problem sa mojim sensation. Ovaj "ring" od otkljucavanja , neki put se otkljuca odmah cim prodjem prstom, a nekad 10 puta prelazim sa prstom i samo malo odskoci i nece da se podigne dok bas polako ga nekako ne podignem da mi otkljuca tel. Sta moze biti problem zna li ko?
![]()
jesi stavio zadnji firmware koji je dostupan? Wildfire S je ranije imao taj problem, kad pocne da budali, restartujem telefon, i sve ok, posle apdejta se to vise nije desavalo (ima i objasnjenje na XDA zasto se desava, ako ti se trazi)
(nečitko)
Ja sam skidao sve te update sto mi je sam trazio. Ima li dje da mu ja sam updateujem, ili mi on sam trazi. Ja sam nov u svijetu androida i nije ovo za mene, za mene su one nokia 5110. Ja sam cackao po netu i samo sam nailazio da se ljudi zale da imaju isti prblem, ali resenje nisam nasao. Restartovao sam ga ali same shit.
odma cu ti dat jednu 5110 sa sve kutijom i garancijom, koristena par mjeseci samo, za taj sensation :mrgreen: Ili nokiu e72
odes u settings/about phone, pa tamo rucno provjeri je li izlazila neka nova verzija![]()
(nečitko)
Evo odmah.
edit: izasao je neki HTC Twitter client. To je sve od update sto mi daje.![]()
Last edited by Sh0ne; 05-03-12 at 11:56.
Ja sam na Wildfire S odradila sve update (takodje nova na Androidu, i necu prezaliti Nokia bateriju od 6 dana), ring radi odlicno. Mada je lakse bilo prethodno zakljucavanje i otkljucavanje
Evo sad kada sam mu instalirao neki update sto mi je dao, nije mi se desi da mi zasteka ring. Evo ga sve cackam da vidim oce li da zasteka, ali nije. Ne znam ima li to kakave veze ovom instalacijom, ali svakako je nesto bolje.![]()
sto im je dobar ovaj novi wallpaper. odma sam ga skinuo
evo ako ste zainteresovani: http://androidforums.com/htc-droid-i...ringtones.html
vidis da nije za tebe, isao si u Market, iako sam ti rekao dje da gledas
a sto se to zakljucavanje razlikuje sad? :mrgreen:
pretpostavljam da nemas pojma koju si verziju i sl instalirao? Jesi gledao ovamo dje sam ti ja rekao?
fala b'ate, i ja skinuhProbacemo!
Last edited by verbalni_fajter; 05-03-12 at 14:16.
(nečitko)
Ne nego tamo dje si mi ti rekao sam provjeravao i izbacio mi je to za twiter, skinuo sam, tel mi se ugasio, instalirao i kad je sve zavrsio upalio se i rekao mi je da je insalirana neka nova verzija software-a ali sam zaboravio, nesto 1.1.5....i jos neki brojevi. Nisam siguran.Znam da nije za mene. Ja sam staromodan.
![]()
a twitter je vjerovatno samo jedna od stvari koja je azurirana prilikom tog apdejta... Podesi i da ti provjerava automatski za nove verzije, uskoro za Sensation izlazi ICS sa Sense 3.6, pa da ti se skine cim izadje![]()
(nečitko)
Koje su bitne razlike izmedju androida 2.2 i 2.3 mislim na tablet pc ako ima kakve razlike ?
BLUE_STILL-MN
yeeepJa mislio da nece raditi na Gingerbread telefonima
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 06-03-12 at 17:13.
(nečitko)
Last edited by Bugi; 06-03-12 at 17:51.
One step ahead in advertising, cool
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks