Page 236 of 666 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... LastLast
Results 5,876 to 5,900 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Ne slazem se sa tobom,bar u CG su i novinarstvo i politika u isti glib.

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

Kad cujem da je neko 'mladi' bilo koje politicke partije... licno bi me sramota bilo od samog sebe, pa onda od drugih.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Kad cujem da je neko 'mladi' bilo koje politicke partije... licno bi me sramota bilo od samog sebe, pa onda od drugih.
    To je vec druga prica,ja se jezim od toga.Ali kad je vec izabrala taj put neka se ne cudi napadima i osudjivanju.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da.. zaboravih dodati.. i g. Luksic je pokazao istu slabost nedostatka treninga za samostalan izlazak pred javnost iz pohvalama nazidanog utocista.
    Sta onda ocekivati od njihovih mladjih predstavnika..
    Ne valja im ta rabota nista..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Meni ovo nije jasno..Viktorija sama si izabrala cime ces da se bavis,valjda te niko nije vukao za nos da ides na taj performans koji je stavrno bio za smijeh.Dzaba se sad pecinas po novina ,nego uci od starijih kolega pa guraj.
    Mislim da se u ovom tekstu ne ''pecinja'' zbog performansa...
    Gledao sam emisiju đe je cura gostovala, ona voditeljka je bruka za novinarstvo... Bahata, bezobrazna, nikakav domaćin, u globalu, prema gotovo svakom gostu. Podiže ton, buka se... Pratim njenu emisiju zbog tematike, ali u svakoj emisiji me natjera da opsujem 5-6 put.

p.s. Moje objektivno mišljenje o performansu upućenom MANS-u, i da li je bio uspješan ili pak smiješan, je na ranijim stranama.

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Neko se mora baviti i politikom. A da bi bio uspješan u istoj, jelte, moraš početi od mlađih dana.
    Isto kao što sportisti počinju jako rano...
    To je prefiks za uspješnost.

A druga je stvar što neko voli, ili ne voli politiku.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

rusi traže repliku
    Kuznjecov hoće da govori u Skupštini

"Imajući u vidu ogroman značaj gore navedene problematike, informišemo Vas o spremnosti naših predstavnika da nastupe pred poslanicima već tokom sledeće nedelje"

http://www.vijesti.me/vijesti/kuznje...i-clanak-63103
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad mi juče reče drug iz BG da će okretat vola u hali 3 na sajmu povodom dobijanja statusa kandidata,mislio sam da je pokupio naš smisao za humor,kad ono...
    http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=587579
    Last edited by minjo; 03-03-12 at 16:52.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Njemačko izvinjenje i odšteta Turcima

Objavio/la PCNEN Vijesti 04. Mar. 2012. | 11:55
    Ministarstvo pravde Njemačke saopštilo je da je isplatilo kompenzacije porodicama turskih radnika koje su neonacisti posljednjih godina ubili u toj zemlji.
    Kako prenose turski mediji, u saopštenju ministarstva pravde se ističe da je njemačka vlada tim porodicama isplatila 410.000 eura.
    Njemačka služba bezbijednosti je nedavno otkrila jednu neonacističku grupu, čiji članovi su posljednjih godina ubili osam Turaka i još dva muslimana koji su živjeli i radili u toj zemlji.
    Pronađena je i lista sa 88 imena, uglavnom muslimana, koje su ekstremisti planirali da ubiju.
    U Njemačkoj decenijama živi oko 2,5 miliona turskih radnika i oni su povremeno na udaru ekstremnih grupa.
    Njemačka kancelarka Angela Merkel se prošle sedmice izvinila i zatražila oproštaj od porodica od kojih su osam iz Turske čije članove je ubila nenacistička organizacija samo zato što su muslimani, prenosi TV Al Džazira Balkans.
    “Protekle godine su za vas bile, drage porodice ubijenih, noćna mora i zato vas molim da primite moje izvinjenje”, rekla je ona i obećala da će svi zločini biti do kraja istraženi i da će ubice i njhovi pomagači biti izvedeni pred sud.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đevojka je grom!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Evo Rusi traze nazad ulozeno, pa da se pakuju

http://www.vijesti.me/vijesti/kuznje...a-clanak-63316
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    Evo Rusi traze nazad ulozeno, pa da se pakuju

http://www.vijesti.me/vijesti/kuznje...a-clanak-63316
    Platili struju,jel?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Platili struju,jel?
    Nisu nisu, samo traze ulozeno nazad, vidis kako su posteni, da je neko drugi, ko zna sto bi sve trazio, mozda za dusevne bolove, ili nesto sl. ali ovo je bas fer ponuda od njih, vratite ulozeno i mi se pakujemo
    I nisam zidar, ali eto

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,898
    Thanked in
    2,779 Posts

Šta se to dešava u Siriji?

Izvori tvrde: preko 100 stranih boraca uhićeno u gradu Homs, većinom francuski vojnici - otkrivaju se detalji: teroristi mučili i ubijali ljude

Pojedini izvori navode kako se Francuska već angažirala i nastoji što brže izvući svoje ljude iz zemlje, prije svega zbog snažnih političkih reperkusija koje bi mogao imati ovaj "skandal".
    Vijesti se danas potvrđuju iz više izvora, nezavisne francuske novinske organizacije navode kako je u svemu direktno sudjelovala francuska libanonska ambasada (vidi dolje u tekstu). Opširniji detalji još nisu poznati, no visoki predstavnici pobunjenika potvrdili su kako dobivaju francusko oružje
    .
    Putin: "Što zapad još hoće od Assada? Glazbenu želju? Posmrtnu možda?" - Rusija će zatražiti od UN-a da provede istragu o financiranju terorista

Putin je također naveo kako zapadne sile "potpaljuju" sirijsku krizu, podržavaju oporbu i ne žele da u zemlji zavlada mir.

"Što oni zapravo žele, da Assad povuče svoje snage kako bi na ta mjesta ušla natrag opozicija?", pita se Putin.
    Putin također navodi kako je cijela situacija već postala komična: "Što će iduće htjeti? Glazbenu želju? Neku konkretnu pjesmu koja bi trebala svirati u Assadovoj kući? Po mogućnosti posmrtnu?"
    Za novinare je također još jednom potvrdio: "Moskva nije na ničijoj strani u Siriji. Mi imamo svoje principe glede ove krize. Cilj ruske politike je da se zaustavi svako nasilje, ubijanje i da sve strane pristupe dijalogu i provođenju političkih reformi".
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

"Jedan birac - jedan glas" na dagestanski nacin. Nema sumnje da ce Putin ostvarit cak i vise od 146% glasova kao sto je bio slucaj s njegovom strankom par mjeseca ranije. Bogami, mi smo prokleta zemlja bez ikakve buducnosti

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

a vala i alternative su vam strasne, jos strasnije nego u CG...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ne znam za MEDA, ali NAS niko nije napravio MAJMUNIMA, kao nama VOLJENI RUSI,
    prosto njima STO NAS KRADU I TRUJU OTROVIMA IZ KAPa,
    ali neprosto, sto nam ne daju DOZVOLU, da se zalimo na SAMAR DA NAM JE KICMA KRVAVA I DA NAS BIJE SAMAR DOK NAS JASU I PJACKAJU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Ne znam za MEDA, ali NAS niko nije napravio MAJMUNIMA, kao nama VOLJENI RUSI,
    prosto njima STO NAS KRADU I TRUJU OTROVIMA IZ KAPa,
    ali neprosto, sto nam ne daju DOZVOLU, da se zalimo na SAMAR DA NAM JE KICMA KRVAVA I DA NAS BIJE SAMAR DOK NAS JASU I PJACKAJU.
    Boga mi, kakvi crni Rusi, Milovane? KAP je CRNOGORSKA tvrtka u cijem je kapitalu udio "Rusa" ne premasuje jednu trecinu.
    Meni je i smijesno i tuzno kad cujem kako se netko zali na "Ruse" u KAPu. Crna je Gora NEOVISNA drzava koja ima svaku mogucnost za uredjivanje pitanja vlastite gospodarske politike.
    A ono "obavjestajac - sef sluzbe za sigurnost Ruske Federacije" sluzi samo za opravdanje vlastite pasivnosti.
    Last edited by A+A; 06-03-12 at 08:02.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,740
    Thanked in
    1,092 Posts

JA to i govorim sve vrijeme da nas ekipa iz DPS zamajava. Nit su stranci upravljali KAP-om nit Željezarom nego of šor firme naših političara koji na taj način izvlače novac iz CG a ovamo prave komediju sa narodom.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

zahuktava se..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,898
    Thanked in
    2,779 Posts

Jaaako zanimljiva analiza

Adrian Salbuchi: "Pobjeda Putina je kočnica protiv neo-kolonijalističkog zapada i jako loša vijest za SAD, Britaniju i Izrael"

Rusija je ključna zemlja koja mora služiti kao tampon-zona, kočnica, pa čak i zid protiv ovog neo-kolonijalizma kojeg provode zapadne sile"

Šta su to francuski vojnici radili u Siriji?

Britanski Telegraph potvrdio - francuski vojnici zarobljeni u Siriji

Polako se nazire prava slika "sirijske krize" koja očito nije bila onakvom kakvom se nastojalo prikazati u svim zapadnim medijima. Sudeći prema posljednjim navodima, ne samo da su pojedine države bezrezervno podržavale samo jednu stranu - već su neke i činile borbeni element te iste strane.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

05 Mar 2012. 16:34 | Izvor: CdM
    Kosovo rješava status Crnogorske nacionalne zajednice
    Pošalji vijest Proslijedi
    Ministar vanjskih poslova Republike Kosovo Enver Hodžaj uputio je pismo ministru vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore Milanu Roćenu, u kome ga obavještava o preduzetim aktivnostima u cilju priznavanja Crnogorske nacionalne zajednice na Kosovu.

"Skupština Republike Kosovo, na inicijativu kosovske Vlade, 8. decembra 2011. usvojila Zakon br. 04/L-020 o izmjenama i dopunama Zakona br. 03/L-047 o zaštiti i promovisanju prava zajednica i njihovih pripadnika u Republici Kosovo. Zakon je stupio na snagu 15. januara 2012. godine, i kao takav predstavlja osnov za sprovođenje ustavnih promjena na Kosovu tokom 2012. godine, a u cilju uvođenja Crnogorske nacionalne zajednice kao ustavne kategorije na Kosovu. Time će prava i položaj Crnogorske nacionalne zajednice biti uspostavljeni na ravnopravnim osnovama sa ostalim zajednicama na Kosovu“, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

U pismu se ističe da se Zakonom, ujedno, omogućava učešće dva predstavnika Crnogorske zajednice u Konsultativnom vijeću za zajednice, koje čine predstavnici svih zajednica na Kosovu, kosovske Vlade, Kancelarije predsjednika Kosova i relevantnih agencija.

Hodžaj je naveo Konsultativno vijeće činiće po dva predstavnika romske, egipćanske, aškalijske, goranske, crnogorske i hrvatske zajednice, od kojih jedan može biti poslanik u Skupštini Kosova.

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

[QUOTE=starwalker;2676405]Jaaako zanimljiva analiza

Adrian Salbuchi: "Pobjeda Putina je kočnica protiv neo-kolonijalističkog zapada i jako loša vijest za SAD, Britaniju i Izrael"
    [
    /QUOTE]

Mozda je ovakva rusija dobra ravnoteza svijetu, ali mi se cini da je pakao za ruse.

Page 236 of 666 FirstFirst ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)