Jagiellonia-Ruch=x/x slobodno max bet
FIXED MATCH !!!
PORTUGAL
Start Time : 17:00
Match :FEIRENSE - ACADEMICA
Tip = X
Odd = 3.45
Stake = 100% Fixed
eo probajte nesto od ovoga![]()
Belenses vs Trofense 1 kv 2.10
... stake 3/10 (uvek igram na manji stake kod 3za3 meceve)
info: suradnja je vidljiva iz aviona,puno transfera izmedju ovih 2 ekipa ...
zadnje tekme
02.10.11 LIG Trofense Belenenses 1 : 0
14.08.11 LEA Belenenses Trofense 3 : 1
16.04.11 LIG Belenenses Trofense 0 : 1
04.12.10 LIG Trofense Belenenses 1 : 2
04.05.09 POR Trofense Belenenses 2 : 1
21.12.08 POR Belenenses Trofense 3 : 2
Jagiellonia-Ruch=x/x slobodno max bet
FIXED MATCH !!!
PORTUGAL
Start Time : 17:00
Match :FEIRENSE - ACADEMICA
Tip = X
Odd = 3.45
Stake = 100% Fixed
eo probajte nesto od ovoga![]()
Majami H2(-3.5)
Poprilično sam siguran u ovo.Centri Lejkersa nisu dominantni koliko bi trebalo protiv Majamija,Brajant će biti udvajan od strane 2 monstruozna defanzivca,a nema raspoloženih šutera da to iskoriste.S druge strane Čalmers će vjerovatno koristiti sporost Fišera,Brajant neće moći da čuva Vejda i Džejmsa zajedno,Artest više nije za tu rabotu,a klupa Majamija će ih nenormalno rasteći po terenu,očekujem da im njihova klupa uspe 7-8 trojki.
Raise my hammer,take my aim
EVO !! ZAVRIJEDILI STE 100% SIGURNU, NAMJEŠTENU UTAKMICU !
-Dolazi iz Grčke, grci su u velikoj krizi, jedini način da dodju do para je namještanje utakmica, pranje kladionica i kockarnica i pranje love !! MAX MAX BET !! 100%
***DoxaDrama(pk)-PAS Giannina 2/2
eo i ovo je postavio ovaj http://www.facebook.com/#!/MajstorZaNamjesteneUtakmice
0:24 hahahahaha IJa evo ti dodje 1 ali jedva![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
podrzavam need2rockov tip iako necu igrat to zbog navijackih razloga
evo i od mene jedan, Boston NY(+3.5) H1
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
hahaha e zamisli to,ili neko da je ceka vise golova u prvo i posle 0:10 na pol zaokruzi i raduje se kad ovi jos 14 komada u drugo haha![]()
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Ovaj PSV kandidat za titulu ? Igrao ga gg prvo,vidim 0-1 8'minut ,reko vrh. 0-4 HT :shock:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
sturm 0:0 protiv ovih kretena aloooo kolko sam para useko na taj mec
a u picku ljepu materinu
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja nemogu da vjerujem... ja i drug tonu eura na to ******... e ***** se ja u onu ligu i u sturm glibavi
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja sam imao sturma na sve tikete... katastrofa. A oni nesrecnici protiv njih sto su igrali nisu imali ni jedan jedini sut u gol... Mada je i teren bio katastrofalan.
meni se place... od danas pocinje pauza na neodredjeno vrijeme... necu vise da se ***** sa ovim debilnim fudbalom
Kada sam vidio teren rekao sam:"Da znam znao da je onakav teren igrao bih 0-1." E majku im ***** sta je ono.... I jos kazem sebi posle onoga Sefilda glibavog i Telpica ruznih,ne igraj danas nista,kako je poceo vikend tako ce i zavrsiti i prc...glupan. Ali evo jedan u koji vjerujem da moze doci.
Granada-Valensija GG3+ @2.2
mozda nije loshe probat totenhema 1 live... 10 kvota...
Omonia uzivo 1 @3.2Dobra kvota,vrijedi pokusati.
![]()
kako ti to vratise,je li to na bet365?meni bi uzeli jos da mogu ikako
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
bet365kad igras HT/FT, na golove i jos neke igre a zavrsi se 0:0 vrate ti ulog
Have a pre-match Correct Score, Half-Time/Full-Time or Scorecast bet on ANY soccer match and if the game finishes 0-0 we will refund all losing bets on these markets!
A goalless draw can never be the worst result with bet365.
There are currently 49 users browsing this thread. (0 members and 49 guests)
Bookmarks