View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 978 of 2251 FirstFirst ... 4788789289689749759769779789799809819829881028107814781978 ... LastLast
Results 24,426 to 24,450 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trasju u 18 je utakmica

Bice interesantno kako ce funkcionisati ove Brnine novine.Ofanzivne novine,koje su jos ofanzivnije od baraza dje je postavio formaciju 4 2 4.
    Na drugoj strani imamo igracki ispod prosjeka protivnika koje vodi legendarni Swede Lars Lagerback.Covjek je vodio svedsku na zavrsnici evropskih prvenstava 2000,2004,2008,kao i na zavrsnici svetskih prvenstava 2002 i 2006.Na zadnjem svetskom prvenstvu u Juznoj Africi vodio je Nigeriju.Sto nam jasno govori sto znaci dobar selektor.Gospodin ima 63 god,i ne propusta nijedan turnir.
    Aj da vidimo sto ce nam donijet tika taka igra,ala barselona.....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Umislio tip da smo Barselona,veli igracemo ofanzivnije nego ranije,kao onda bez sredine u Ceskoj,samo bi nam falilo da nas i Island klepi ne daj boze pa da nam opet pusti dobro poznatu:

I
    kaze da i dalje vjeruje da mozemo igrati visoki presing i sa loptom u nogama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što, bolje je Island da nas klepi sad u prijateljskoj utakmici (ka što neće jer su vjerujem slabi) pa i Belgijanci, onda bi valjda makli neozbiljnog Brnovića i doveli nekoga, nadam se kvalitetnog selektora. No koliko nam je predsjednik saveza tvrdoglav, ne bi ga mijenjao on dok ne puknemo ka zvečke u kvalifikacije bojim se, što nam se s Brnom na klupi smiješi...nadam se da griješim, ali živi bili pa viđeli...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka sad isprobava te ofanzive, dako mu pokazu da nam to ne pase. Najbolje nam je igrat na kontra-napade, to se pokazalo u prethodnim kvalifikacijama. Sad mi je on nasao da filozofira.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Bez Pavicevica na Island, Mirko mozda sa klupe pocne mec.

http://www.mondocafe.me/fudbal/vucin...litet-5300.php

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

dok ne vidim kako to izgleda na teren ne komentarisem nista, meni to od noge do noge lijepo zvuci. to je nekad tumbakovic imao u partizana, a imamo li mi te igrace vidjecemo. imamo savica i basu kao stopere koji znaoju da iznesu loptu, jovanovic lijevo, drincic isto zna sa loptom(nadam se samo da je formu popravio), vukcevic jovetic i vucinic isto dobro loptu drze. tako da tu ima nekog potencijala. mada ni jedan trener nece reci , branicemo se sa 8 igraca iza lopte posto je to ruzno i niko to ne voli, koji god da dodje ili je bio reci ce napadamo.
    Last edited by lepetanac; 28-02-12 at 13:51.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    _______________________Bozovic(Blazic)____________ ______________

_____Pavicevic(Savic)_______Basa________Savic(Dzud ovic)___Jovanovic

________________________Pekovic________Novakovic__ _____________

_________Vukcevic_________________________________ Jovetic

_________________________Vucinic__________________ ______________

_________________________Beciraj__________________ ______________

ili:

____________________________Bozovic(Blazic)_______ ____________________

_____Pavicevic_____________Basa____________Savic(D zudovic)______Jovanovic

________________________Pekovic___________Novakovi c___________________

________________Vukcevic______________Jovetic_____ ______Vucinic_________

__________________________________Beciraj_________ _____________________
    Ne daj boze da ce Zverotic opet da ispadne iz prvog tima.On je toliko potcijenjen igrac da je to strasno,a jedan je od vaznijih igraca za nas tim i uz Vucinica mozda i najzasluzniji sto smo dosli do baraza.Cak i prekide najbolje izvodi,pa smo poslije to malo prekida sto je on izveo dali i nekih golova u prijateljskim,protiv Ceske Vucinic 100% sansu promasio...Barem je pokazao da je od Drincica izvikanog bolji,za koga ne sumnjam da svejedno dobit prednost u odnosu na njega.Sjeca li se ko da je taj Drincic ikad ista za nas tim uradio?Jel imao neku asistenciju,gol neki dao,bilo sta?Ozbiljno pitam,jer se osim gola Kazahstanu i asistencije protiv Estonije zaista se ne mogu sjetit da je ista uradio osim stio je gubio lopte,unistavao nam prekide i slabio odbranu.
    Last edited by GreatMontenegro; 28-02-12 at 14:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Ne daj boze da ce Zverotic opet da ispadne iz prvog tima.On je toliko potcijenjen igrac da je to strasno,a jedan je od vaznijih igraca za nas tim i uz Vucinica mozda i najzasluzniji sto smo dosli do baraza.Cak i prekide najbolje izvodi,pa smo poslije to malo prekida sto je on izveo dali i nekih golova u prijateljskim,protiv Ceske Vucinic 100% sansu promasio...Barem je pokazao da je od Drincica izvikanog bolji,za koga ne sumnjam da svejedno dobit prednost u odnosu na njega.Sjeca li se ko da je taj Drincic ikad ista za nas tim uradio?Jel imao neku asistenciju,gol neki dao,bilo sta?Ozbiljno pitam,jer se osim gola Kazahstanu i asistencije protiv Estonije zaista se ne mogu sjetit da je ista uradio osim stio je gubio lopte,unistavao nam prekide i slabio odbranu.
    Dobro, pricam o taktikama ne o imenima, naravno da Zverotica treba uvrstiti(najbolje da se rotiraju on, Pekovic i Novakovic na sredini stalno). Pricao sam o postavci na terenu i nisam mnogo razmisljao o imenima.

Drincic bi meni bio tek peti pik na sredini-posle ove dvojice i Kascelana.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

evo viđećemo sjutra ko je pogodio sastav i formaciju
    savićev intervju
    http://www.b92.net/sport/intervjui/i...&nav_id=586286

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

http://www.vijesti.me/sport/vucinic-najteze-je-ponoviti-uspjeh-ali-mi-smo-spremni-borbu-clanak-62583

V
    ucinic pominje u ovom interviju nije lako ponoviti ovakav uspjeh o.O

1. Ja nigdje uspjeh nisam vidio
    2. uspjeh nije biti 3
    3.uspjeh nije izgubiti od reprezentacije 4
    4. kuku nama kad nam kapiten kaze ovo bruka

Ja iskreno ljudi ne smatram trecim mjestom uspjehom, znam da ce te svi sad kako to bla bla bla.Za mene je trece mjesto samo solidno mjesto jer smo lagano sad trebali da se pripremamo za EP.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    http://www.vijesti.me/sport/vucinic-najteze-je-ponoviti-uspjeh-ali-mi-smo-spremni-borbu-clanak-62583

V
    ucinic pominje u ovom interviju nije lako ponoviti ovakav uspjeh o.O

1. Ja nigdje uspjeh nisam vidio
    2. uspjeh nije biti 3
    3.uspjeh nije izgubiti od reprezentacije 4
    4. kuku nama kad nam kapiten kaze ovo bruka

Ja iskreno ljudi ne smatram trecim mjestom uspjehom, znam da ce te svi sad kako to bla bla bla.Za mene je trece mjesto samo solidno mjesto jer smo lagano sad trebali da se pripremamo za EP.
    o kom trecem mjestu pricas kad smo drugi bili??? dje li si ti otisao

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    o kom trecem mjestu pricas kad smo drugi bili??? dje li si ti otisao
    greska moja mislio sam na baraz a posto nismo na ep isto dodje ko da smo treci bili

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

daleko je to od istog, ovako bar imas sansu da se boris za dalje a ovamo i nemas. realno i jeste veliki uspjeh baras, malo smo neskromni ili nismo svjesni da mi bas i nemamo reprezentaciju za velika djela. i mislim da je realno da se borimo u svaki ciklus za baraz, tesko cemo ikada biti direktno prvi. a u toj borbi za baraz nekad cemo uspjeti nekad necemo. samo pogledajte bosance, srbe i hrvate koji imaju neuporedivo jacu reprezentaciju od nase pa su uvijek tu nedje oko baraza i dosta cesto ni do tu.
    volio bi i ja kao i svi ovdje da budemo na svako evropsko i svjetsko, kao i vucinic i ostali reprezentativci ali mislim da su i oni kao i mi ovdje svjesno mogucnosti vecinu igraca. tj njihove ogranicenosti u igri

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

daleko je to od istog, ovako bar imas sansu da se boris za dalje a ovamo i nemas. realno i jeste veliki uspjeh baras, malo smo neskromni ili nismo svjesni da mi bas i nemamo reprezentaciju za velika djela. i mislim da je realno da se borimo u svaki ciklus za baraz, tesko cemo ikada biti direktno prvi. a u toj borbi za baraz nekad cemo uspjeti nekad necemo. samo pogledajte bosance, srbe i hrvate koji imaju neuporedivo jacu reprezentaciju od nase pa su uvijek tu nedje oko baraza i dosta cesto ni do tu.
    volio bi i ja kao i svi ovdje da budemo na svako evropsko i svjetsko, kao i vucinic i ostali reprezentativci ali mislim da su i oni kao i mi ovdje svjesno mogucnosti vecinu igraca. tj njihove ogranicenosti u igri
    brate slazem se ja sa vecinom ovim, al reci tesko cemo ponoviti ovakav uspjeh mene je to glupo jos od kapitena, on je kapiten i mora da kaze idemo da prodjemo ne ep, svjestan sam ja realnosti nase al me nerviraju ovakve izjave, ko izjave pred mec sa cesima n tipa niakd vise ako ne sad to je glupo lopta je okrugla a dok je okrugla svi imaju sanse

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

"Najteže je ponoviti uspjeh, a pad sa vrha je obično najlakši. Moramo da budemo spremni da zadržimo nivo iz prošlih kvalifikacija"
    sasvim realna izjava mada nije prenesena u potpunosti. jeste najteze ponoviti uspjeh a ono jeste bio uspjeh koji nije bio potpun jer nije ucinjen taj zadnji korak. poslije je dodao da je se tesko stize do vrha a lako se pada. da moraju da se potrude da ostanu tu, tako da ova izjava u opste nije negativna niti u stilu kao sto su pricali prije sad ili nikad. i ono sto je rekao za medije je u pravu, stvorila se slika o Cesima kao da su Farska ostrva. pa smo svi mislili lako cemo zato je razocarenje i vece.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Dobro, pricam o taktikama ne o imenima, naravno da Zverotica treba uvrstiti(najbolje da se rotiraju on, Pekovic i Novakovic na sredini stalno). Pricao sam o postavci na terenu i nisam mnogo razmisljao o imenima.

Drincic bi meni bio tek peti pik na sredini-posle ove dvojice i Kascelana.
    Ja bih zvao i Draska Bozovica, jer je i on na sredini bolji od Drincica. To je i pozicija dje se Drasko dosta dobro snalazio, u mladosti.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

---------------------------- Božović------------------
    VladimirBožović---.Savić----- Džudović ---- Jovanović.
    ---
    ------------Zverotić
    ------------------Drinčić------
    -----Jovetić----------------------------------------Vukčević----
    ----------------.Damjanović----------Delibašić-------------

ovako ce to sjutra izgledati, nisam bas siguran da ova ekipa moze igrati od noge do noge ali definitivno mozemo se pobjedi nadati
    Last edited by lepetanac; 28-02-12 at 19:31.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

---
    ------------Zverotić

ovako ce to sjutra izgledati, nisam bas siguran da ova ekipa moze igrati od noge do noge ali definitivno mozemo se pobjedi nadati

bozovic spra li se on sa nama o.O ako nije bolje pozvati nekog iz nase lige da pokriva beka no njega kakva je to klasicna rupa ozonska da veca ne moze biti

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ima li jos karata, da se ne motam za PG?

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

a ja vjerujem da na stadion nece bit 6k ljudi. Ja cu ujutro otic da vidim ima li karata, mislio sam da cu radit pa se ranije ne obezbijedih. Moram otic da se uclanim kod didija jer je to definitivno najlaksi nacin za dobit kartu.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    ima li jos karata, da se ne motam za PG?
    Imas za sve tribine, sto se zapada tice imas samo za A (najblizi Jugu) i F (najblizi Sjeveru) sektore, kao i ove centralne pri dnu (nista iznad devetog reda).
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

---
    ------------Zverotić

Pretpostavljam da je Savic desni, Vladimir Bozovic lijevi bek, a Jovanovic prekomandovan centralno sa Dzudovicem. Posto me malo zbunio raspored igraca

S Islandom ovakva formacija mozda i prodje, ali svaka iole jaca reprezentacija bi nas ugazila na sredini sa ovako tankim veznim redom, pa i sa Basom, Pavicevicem i Mirkom u timu. Previse je 3 klasicna spica + Vukcevic, ima da pozadi duva promaja samo tako. Ali vidjecemo sto ce bit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a kapiten prije na tv-u zbori: "u fudbalu je tesko ponoviti nesto, a lako je panuti, a kad si najbolji, mozes jedino da panes" to je kralj !!!!
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Pretpostavljam da je Savic desni, Vladimir Bozovic lijevi bek, a Jovanovic prekomandovan centralno sa Dzudovicem. Posto me malo zbunio raspored igraca

S Islandom ovakva formacija mozda i prodje, ali svaka iole jaca reprezentacija bi nas ugazila na sredini sa ovako tankim veznim redom, pa i sa Basom, Pavicevicem i Mirkom u timu. Previse je 3 klasicna spica + Vukcevic, ima da pozadi duva promaja samo tako. Ali vidjecemo sto ce bit
    raspored sam ja onako napisao nisam gledao bas, posto i ne znam kako ce ih on sloziti, mada tu samo bozovic smeta ostali su na svojim prirodnim pozicijama. mislim da bi ovo moglo proci i kod jacih reprezentcija ali pod uslovom da se se i vukcevic i jovetic vracaju pozadi. naravno mislim uz one koji nam fale a ne ovaj tim protiv jacih. ovo moze proci protiv ovakvih reprezentacija i to da bude tu nedje sa njima. za nesto vise su obavezni vucinic , basa i pekovic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mora da znaci da se misli na Barsu kad se kaze ofanzivno,iako ovo sto nam je Brna predocio upravo lici na Barsu,ali moze se igrat lijepo i po zemlji i bez Barse.Sad ti presinzi i cuda to su vec neke druge stvari.To ne treba uzimat za ozbiljno a ako Brna misli to ozbiljno onda necemo mozda mislit da je lud no jes lud.Nemamo mi kvaliteta da se otvoreno nadigravamo(nikad ne reci nikad,kamo kujte srece).Ne velim niti volim ni da se sad zabarikadiramo ali sve nesto mislim da nama treba da igraju 3 defanzivna ili centralna vezna igraca.Mozda izgleda mnogo a ne mora da znaci.Ispred njih 2 poluspica i spic.Da ne navodim sad igrace crta sam ranije.Mada sve ove price o formaciji nista ne moraju da znace.Nije samo do formacije,nego je do sposobnosti da se stvori igra.Moze to formacijski izgledati uvrnuto ali to nema nikakve veze ako stvara sanse i daje rezultate.

Page 978 of 2251 FirstFirst ... 4788789289689749759769779789799809819829881028107814781978 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)