kad mine 12, idem da tankam do vrha i još ću ubačit u gepek bačvu pride![]()
Zasto?
TAKUMI
kad mine 12, idem da tankam do vrha i još ću ubačit u gepek bačvu pride![]()
Ovo je bilo 2006-e I think...
...i uz to brat mi je stalno govorio: "imamo tu 30-40 auta sa malim motorima a ti vozis V6..."...
TAKUMI
A taman sto kazu - dabogda litar dosao na 5, a plate se jos smanjile. Racun od vode 200 bio. Glasali ste, ocigledno vam odgovara, ne vidim da neko nesto preduzima, uzivajte kolege, dje ce ljepse od ovoga? cmoooooka!
EU je u januaru donela odluku da prestane da uvozi sirovu nafte iz Irana od 1. jula 2012 - b92
Grdni mi, ako su cijene već sada ovako visoke šta će tek da bude ako se ovo ostvari.Ja ipak očekujem novu 2009 godinu, pad tražnje i pad cijene.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nafta iz Irana se već ne uvozi tj ne uvozi je nijedna od većih evro zemalja.
zna li ko oce li se mijenjat cijena plina?
Jos nam to hvali ne sluti
---Chelsea Fc---
a oce sigurno, malo je 80 centi za plin kad je bezolovni 1,46![]()
Odje kad se pomene mijenjanje cijena uvjek idu gore,srecna drzava![]()
---Chelsea Fc---
Ovo je katastrofa, koliko treba da skoce cijene pa da se ovaj ludi narod pomami i sve pumpe slomi, da znamo da ih nemamo.
Tu es mon héro!
Ima li guzve kroz grad?
TAKUMI
vise nego ikad![]()
to dok se ne istrosi gorivo po staroj cijeni![]()
She is only here to annoy herself!
ma da bude i 5e bice guzvi,nas narod nece ljeba jesti al ce hvatati krugove kroz grad...
hahahahhah
rece li Luksic skoro da nece bit poskupljenja, ja mislim nema ni mjesec... cus 1,46
Me, myself and I
Rekao je da treba da se naviknemo na ovo...
TAKUMI
naviknem mu se ja malo mamicu mu njegovu!
they share a look in sileNce and everything is understood...
svi na protest, organizujte nesto ;p
Ja sam za to da kao Bugari svi skupimo pare i usitnimo u banku po 1 cent,2 centa i 5 centa,i nadjemo se nas 50-toro npr i odemo na pumpu i napravimo takav red i da ih ceramo da broje pare cent po cent , pa neka se pobuni da ne moze tim parama da se placa, mamicu im!
Druga solucija, da se organizujemo nas 50-toro. Parkiramo auta ispred neke pumpe da ne mogu da dolaze ostali i svi sa bocama od 2 litra da nam sipaju a kad nam uspu sve to prospemo i da nas neko snima
---Chelsea Fc---
kakva je tebE banja u glavu! ol mi dat malo?
Jbg nisu svi tatini sinovi,neko rmba za to 10 litara goriva
---Chelsea Fc---
ima se moze se. cekaj da mi se oslobodi reputacija da ti vrnem ovu crvenu jer ne shvatas ironiju :*
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks