sto salke promasi onomad,u***** im se u usta glibava, pi.da raspadi ne mogu gol dat jedan mater im majcinu ruznu
dogovor je bio da se prati http://www.facebook.com/profile.php?...1315655....dao je kvotu 4.5 i dosla je. Niko nista, ja tek sad to vidjeh. Bravo nam ga
Kad je dao?Vidis da je sve pobrisao..
nije .. mozes vidjet ako ga imas u frendove
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
U tom slucaju jebo nam pas mater retardiranu kad ne gledamo, sami smo krivi![]()
Kad bude sledeca javite, pa da buljimo tu citav dan, ali od 6 da ne vidimo nijednu, stvarno smo retardirani
stvarno smo gabelji...kunem se u sve kad izbaci i mi odigramo nece doc' !
Russia!
Anderlecht 2
Sporting Lisbon 1
sa 25e uplatom jes da nije neki prevelik dobtiak 54e ali sigurno dolazi
u 14.14h je postavio
Dojava iz Komsiluka :-)
Osijek - RNK Split 1/1
katastrofa! evo mu se zahvalilo makar 120 ljudi...
Zna li neko ima li ikakvog nacina da se zastite tri utakmice? pogodjeno je 5 parova danas, ostala su tri italijana, ima li neke kombinacije da se osigura dobitak? na dvije utakmice je odigrano 3+, na napoli x2?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
U koju si kladionicu igrao?
Možda ''turbo isplata''? Ono, mogućnost da podigneš pare nakon pogođene minimum 3 utakmice...
A vidjeh i ja onog lika što je dao prelaz...
Ali nikako da na vrijeme ugledam taj par...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002596271977
Ako moze neko da kontaktira ovoga, nek vidi sto i kako, znam da je ranije davao prolazne dojave, ako moze neko da ispita samo
Može li ovaj Liverpul dobiti ovo? Gubi 1:0 od mrtvog Cardiff-a, na poluvrijeme.
Koliko mu je stalo do ovog ''Liga Kupa''???
pantela ubode lece danas......ja ga povezah sa matijinim tiketom......i padoh na biel
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
U utorak mu je iduca,pa neka neko presjedi i klikce.![]()
a sto je ovo sto se od ovih "pametnih" ne moze progovorit...
najmanje 10 nas je pricalo da momak pogadja, da kaci dojave oko pola sata prije pocetka utakmice, da ne bi igrao cijeli FB...i dogovorili smo se da ga pratimo. I sad ti sa tvojim "teorijama zavjere" filozofiras
Pterodaktil, druže, par postova iznad pišeeeeeeeeeeeeeeeee, da ga moraš imati u FRIENDS, da bi vidio objave.
druze...posalji mu req pa ces vidjeti brise li dojave. Ne znam sto mlatis....
12.02. postavio : Rostock - Duisburg X/1....doslo!
19.02. postavio : Adanaspor - Boluspor x/x....doslo!
... i danas je doslo ovo 1-1
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks