Nego mene zanima kako nam je Krkna ovaj zemljotres prezivjela?
Ne brojim mu ja dok se neshto ne oburda...
Mada, ima onaj jedan poljoprivrednik iz Tuzi, odkle li, kazhe nishta ga zaobishlo nije od vremenskih neprilika, te poplave, te grad, sad snijeg... Izgleda da je neko od "ekipe" gore gledao i slatko se nasmijao..
Slazem se.
Nego mene zanima kako nam je Krkna ovaj zemljotres prezivjela?
I am so post-rock I shit sad birds.
Lako mi je za mene, u kući u prizemlju, nego mi je familija po zgrada i spratova.
Srećom, nisu u novogradnji, to bi se tek nasložilo kao kula od karata.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
O$etiste li ?
zahebavam se
Slazem se.
Krkna je klala pAmoranĐu na pos'o kad mi se učinjelo da mi tenkovi više glave tandrču..pošto sam u sOterenu...
nećeš vjerovat, osta' mi pAmoranĐa u ruke, ne mogade mi je niko otet...
a kad smo kod pAmoranđe, NIKAD nju neću naučit da gulim i izijem..više me isprska, no što mi u usta uđe..
pa, kako gođ zvučalo...
Hvala na pažnji...
Sell the Vatican, Feed the World!
sadasdasdasd
Fala što brinete...
Cijenim...
Sell the Vatican, Feed the World!
Vazda.
Dje pomenu Krkna suteren.
Mislim da je to najekonomicnije rjesenje za katastrofalne zemljotrese. Samo ti ljuljne famelja malo ploce odozgo i prosa si samo tako.
Šta krava daje poslije zemljotresa?
-Milkšejk.
A ti dok cekas zmeljotres iskopas tunel od suterena do ispod banke i em si preteka em si punpara.
Posto se bavim takvim poslom da sam vise ili manje u prici sa zemljotresima nemam bas dobre vijesti.Nisu ni alarmantne ali daleko su od sjajnih.Posle svih muka ovom narodu najmanje treba prirodna katastrofa.Nece biti bas katastrofa ali ce biti jos potresa tokom narednih dana.Bice jacih od 3.8,ici ce cak do 6.7.Ali to ce biti tek treci u nizu,prvi je najavljen za sjutra posle podne,oko 4.7.Potom ide sjutra u vecernjim satima jedan od oko 5.1 tacno da bi tokom nedelje stigao gorepomenuti od 6.7.Nedelja ujutro je u pitanju.Nakon toga stabilizacija i do 7. marta necemo imati nijedan,a 7. od 3.8 i 8. na dan zena jedan manji od 2.2(a pretpostavljalo se da ce biti vise manjih) cime se zatvara krug.
Inace nema veze sa vodom,sve je to priroda.
Vrazji psi,opet laju...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nocas mi je to pricao drug iz seizmoloskog zavoda..
Znate li vi mladicu da je ovo krivicno djelo?
Ptice udaraju u prozor,u vazduhu je
Opet mi kučak zavija ka 1979. što je. Isto se ovako tad čuo.
Nije me stid.Stid bi me bio da nisam podijeilo sa vama informaciju i da vam nisam pruzio sansu da u tom trenutku budete van kuca.Najbolje je biti nedje na otvorenom,na selu,na livadi.U kolima isto moze samo ne budite izmedju zgrada bas,nego nedje na otvorenoj cesti.Uzmite i dovoljno namirnica za tri dana posto ce biti opsti haos tih dana.
Ptice Žalopojke iz familije Zloslutnica.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks