ima li kakvih novina za Niksic?
Je li zahtjevan posao uvoditi optiku ili je malo interesovanje, jer vidim da se bas sporo napreduje![]()
Ne slazem se sa vama da je malo interesovanje, info. je natacna.
O obimu interesovanje korisnika za servisima preko Optike ipak ne mogu na ovom portalu. Razumjecete.
Svima vama sam zahvalan sto iskazujete na ovaj nacin interesovanje za servisima nove generacije.
Jedan od pokazatelja moze biti broj aktivnih FTTH lokacija, ulaza, ... gdje je sve stigla Optika. Medjutim, opet zavisi dosta i od vas, vaseg konkretnog interesovanja jer znacajno uticete na biznis odluke.
Sve znam sta se mozemo postovati na ovu ili sl. temu, tako je islo i sa ISDN, ADSL, IPTV servisom, ...
Lagano ali sigurno stizemo sa 40Mbits Internet download brzinom kod vas.
Ponosno.
Mozemo "skociti u vis" i preko pomenutih 40Mbits, ali kao sto napisah lagano i zajedno.
Djeticu, postujem sto uspostavljate komunikaciju sa nama forumasima, i sto smo bar malo vise privilegovani od ostalih gradjana, ali pocinjes da odgovaras kao nasi politicariJa nisam napisao da je malo interesovanje, nego sam vas pitao zasto se ovako sporo širi optika, je li zbog zahtjevnog posla ili je zbog malog interesovanja
![]()
Pa opet nisi odgovorio na pitanjePitam jer me konkretno interesuje kad ce stici do zagorica, imate li neki plan po kojem radite pa mi mozes dati tu informaciju, nista vise
![]()
Kad ce optika u Staru Varos?
citam pitanje,i pomisljam STAR WARS...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Bravo Djetic - trudite se da poboljsate uslugu sto je u interesu svih nas. Sve pohvale. Koliko sam vidio cijene za optiku su povoljne. Ja sam se prijavio preko sajta. Do mene ima 5-6 komsija koje bi sigurno presli na optiku (ali nemogu ici po kucama da ih prijavim preko weba) jer sam razgovarao sa njima i objasnio im neke stvari.
Mislim da cete u reonu lepa kata, pejton, stara varos, ljubovic imati dosta novih korisnika kako optike tako i extra tv-a.
Kad budes mogao stavi neki info kada da ocekujemo radove u ovom dijelu grada. (zaocekivati je da tesko bude ove godine, ali pretpostavljam za narednu godinu da mozemo racunati)
Svako dobro
Da li je dostupna optika konkretno zgrada prosvjete,na starom aerodromu?
Djetic da li je u planu pokrivanje Dalmatinske ulice optikom ?
Zna li se koliko kosta prelazak na optiku, tj. ugradnja te opreme za postojece ADSL korisnike? Ne vidim nikakve informacije o tome osim da je bilo besplatno do kraja 2011. Cisto da ne bude nekakvih iznenadjenja jer su me vec jednom odrali na taj nacin.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Za nove korisnike, dodatne povoljnosti:
- 0€ oprema
- 0€ instalacija. Vise info. na CT sajtu.
Djetic odgovori na PM :P.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Kao da pricam sa robotom.
Nista mi novo nisi sa time rekao. Zanima me vasa definicija novog korisnika. Da li je novi korisnik lice koje se po prvi put opredjeljuje za vase internet usluge, ili je novo lice CAK i ono lice koje je prethodno bilo korisnik ADSL usluge?
Posto mi nekako nema smisla da naglasavate povoljnosti za nove korisnike ako svi spadaju u nove korisnike.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
E ako to ne spasi FTTH scenu u Grnoj Gori nista nece![]()
Mene zanima sljedece - zasto ne radi vpn sa ios uredjaja i boxeee boxa? Sa racunara fercera kako treba. Zahvaljujem.
Update: Ponekad i radi.
Last edited by JohnGotti; 29-02-12 at 18:54.
Evo nema sanse da dobijem informaciju za Tolose izgleda. Posto tu lokaciju imate na mapi, i posto sam razgovarao sa operaterom, i rekli da ce doci, a nisu se jos uvijek pojavili.
Mozete li dati neke opste informacije vezano za to hocete li i jeste li vec uvodili optiku u Tolosima, kakva je varijanta za izmjenu kablova, posto cemo morati ponovo da kopamo kanale do kuca, jel besplatan taj opticki kabal od stubica do kuce makar, vidim oprema je besplatna?
Ulica je Vlada Cetkovica.
Hvala.
Za sada se nece raditi do kuca. Samo do stanova. Svakako popuni prijavu na sajtu.
To sam vec uradio, rekao sam i komsijama, zaista je dobra ponuda. Samo da se ne nacekamo dok to bude.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks