kako ce nas drmnut neki jaki u skorije ... samo zbog ovolike vode prosle i ove godine ... kao '79
kako ce nas drmnut neki jaki u skorije ... samo zbog ovolike vode prosle i ove godine ... kao '79
?
Evo smo mi svi stavili brojanice pa dako bog pomoze![]()
Ih sto se danas pasulja u PG bucalo
Sve pricaju kako padavine/poplave itd. nemaju veze sa zemljotresom, a vazda je posle njih bio
u ko ni vaterpolista, ni snijega, ni zemljotresa..![]()
Epicentar u Toloshe tacno ispod mene![]()
Last edited by zola.mne; 24-02-12 at 18:02.
"...smatram da i ovako obilne padavine i velike količine vode mogu izazvati zemljotrese manjeg intenziteta. Riječ je o lokalnim zemljotresima koji nastaju kada u podzemlju, u tim slojevima krečnjačkih stijena gdje postoje ogromne pukotine, kanali, pećine, voda prolazi i dolazi do erozije. Kada se te šupljine uruše tamo negdje pod zemljom to svakako mora izazvati neki manji zemljotres lokalnog karaktera. " Luka Mitrovic, direktor HMZCG, Pobjeda, 2010.godine
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
Ali najjace...nije to zemljotres to su se dinosaurusi uzjogunili u DeltuD
jutros 2,3 rihtera - epicentar Tolosi
sad 3,9 rihtera - epicentar Tolosi..
pred zoru se ocekuje katastrofalan zemljotres i pukotina koja ce da proguta cijele Tolose![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobar je,bas je dobar bio.Dosta sam zadovoljan sa formom..Morace malo jace zadnjih 2 3 sekunde da drma..Ali dobaaar,itekako ovo kolo.
Otvoreno ga pozivam da svrati kod mene na zabjelo u ulicu Iva Vizina i da me nopsi zajedno sa kreditima![]()
hahahahah, dobro.
Zemljotresi zavise od poplava toliko koliko i ne zavise, kako gdje, a tuneli u korito Morace su vrlo duboki... tako da mislim da to niko tacno ne zna
?
chemtrails
amfilohije!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
vise sa postao imun na njih :/
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Dobro mi se guzica protresla, bogami... Odavno ga ne o$ecah. Oce li bit kakvog jaceg, ima li predvidjanja?
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks