a vazi. tacno ce se milo odrec tih para. kako si lud moj kejdaun
a vazi. tacno ce se milo odrec tih para. kako si lud moj kejdaun
they share a look in sileNce and everything is understood...
Ja mislim da je to samo bila prica jer sam se ja raspitivala za to i rekose mi da to jos uvijek ne vazi, te ga ja moram prevest jer prethodni vlasnik insistira.
Procedura je takva da podjes u bilo koju auito kucu, ja sam posla kod Rogosica jer im je najpovoljniji pregled itd i tamo ti naprave kupoprodajni ugovor koji potpisujete prethodni vlasnik i ti, ti sa tim ugovorm ides u poresku upravu, onamo kad ides put starog aerodroma pa s desne strane, stara zgrada, mislim da je blizu Moderna, podjes tamo ponuis neke formulare, predas i oni ti kazu da se informises za 7 dana da ti kazu koliko iznosi prevod...
Me, myself and I
meni su odmah izracunali koliko iznosi prevod.
kazes da ti je hitno, uzmu jednu knjigu i po kataloskoj cijeni ti racunaju. meni je za bmw 2.5 ispalo oko 170e.
daju ti uplatnicu, pravo u postu uplatis i s tim onda na registraciju.
they share a look in sileNce and everything is understood...
e nisam znala za to hitno, nego mi rekose da se informisem za nedelju dana
Me, myself and I
cuje mi se neka skripa kad na 120km/h saltam trecu,sto moze bit to?
ipak nije bila radilica u pitanju... :welcoming:
dje kupit alu felne za golf 4?Bio sam kod Lakovica (djeca) kod Banja i na zableo kod Montenegropetrol pumpe...ima li jos dje da pogledam..hvala!
Real eyes realize real lies!
a tako po oglasa kad zovem obicno kazu da je nesto kao novo...ja obalim n20-30 km...i dodjem a onda nastaje prica a to mos sa poliranjem...malo da lakirer takne i tako to![]()
Real eyes realize real lies!
Pa to je to.
Zar to nije heated?
TAKUMI
Da nema ko broj Scekica sto drzi otpad za japanska vozila?
vidjecu iduce nedjelje, nisam isla zbog ovog snijega![]()
Me, myself and I
Gdje da napravim podizac stakla?
---Chelsea Fc---
i od toga trt, ja od prijatelja iz MUP-a saznah da nece biti jos
![]()
Me, myself and I
I mene to zanima...
Opel astra g 2001 god, 1.4 16v 90ks.
Gubi mi rashladnu tecnost (antifriz). Otvorih cep od ulja i na cepu bjese zuto ulje, isto tako i na mjeracu za ulje. Primijetio sam u poslednje vrijeme da malo bucnije radi auto kad se da gas. Ulje mislim da nije trosio, nisam dosipao odavno, samo antifriz jesam. Primijetio sam cak, ali nisam siguran, da se nivo ulja podigao (preko oznake za max).
Ne vozi se puno, svaki drugi dan po 7-8 km bez opterecenja po gradu.
Je li moguce da mi je pomijesao ulje i vodu?
Koliko bi bila opravka i sta sve mora da se popravlja ovako ,,od oka''?
Last edited by marijan_; 25-02-12 at 16:37.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks