Izdvojio bih izjavu kako se njoj (jednoj NVO, ejj) povjerava diplomatski kor da ih prisluškuje ANB.
Priceless.
A otkud toj gospodjici takva konstatacija i to sa svijescu na koji nacin je taj madjarski telekom dobio monopol koji je crpio novac gradjana CG? Tvrditi nakon svega poznatoog da bi takvu firmu svaka drzava pozeljela (investitora????)Rekla je da je T-com investitor kakvog bi svaka drzava pozeljela,
A, znam iz nekih razgovora da je ta gospodjica i prije x godina izbjegavala da spomene aferu telekom, a i danas konstatuje ovo..
Pogledacu svakako.. Vec sam shvatila iz prosle emisije da djevojka veze nema o ekonomiji i prica gluposti jer ne razumije.. A ovo u vezi sa telekomom znam odavno.
Ima neki strah kad su madjari u pitanju.. Zasto.. boh..ko zna.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-02-12 at 22:18.
Izdvojio bih izjavu kako se njoj (jednoj NVO, ejj) povjerava diplomatski kor da ih prisluškuje ANB.
Priceless.
In vino veritas
Ne znam po cemu je poznata.. Samo od osoba koje su bile protiv davanja monopola telekomu sam cula takav opis. Da li je to zbog "donaciija" ili.. da ne spekulisem.. Jako bi me cudilo da je zbog toga jer to ne bi prihvatili u programima za finansiranje NVO gdje su molili tj. konkurisali za donacije. (mada me cudi i da pored navedenih donatora ne pisu iznosi iako su "transparentni")
Ali i ove izjave govore u prilog nekog 'bloka' kad god je u pitanju CG interes - telekom CG.
Nisam odslusala intervju pa.. Zakljucak nakon reprize..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-02-12 at 22:32.
Kad je repriza?Zakljucak nakon reprize..
The more things change, the more they stay the same.
Po meni je odje problem taj da se od MANS-a ocekuje i previse ,a on ne da radi dobar posao ,nego sto je najtuznije radi vecinu posla koji bi trebalo da radi nase tuzilastvo.A pored svega toga sto je i ona nocas rekla stoji i to da imaju problem sto im ne daju potpune izvjestaje a i cekaju ih ogroman vremenski period.
Kad bi nase institucije bile uspjesne u svom poslu koliko i MANS mi bi bili miljama ispred sadasnje situacije..
Bravo.
To se mora mijenjati za boljitak ovog naroda i ove države.
Ne podržavam pisaniju ovih partijskih službenika koji su regrutovani da piskaraju po forumima, isto tako ne odobravam ni ove koji bi stali uz svakoga samo da obore ovu vlast i nekako nas opet očerupaju i pripoje susjednoj državi.
Ja ovdje ne primijetih nikoga, osim par ljudi, koji ne idu iz krajnosti u krajnost. Na jednoj strani ultra Crnogorci koji teže da CG postane nacionalna država, tj. samo njihova... Na drugoj Amfilohijevci i njegova politika... Na trećoj Zukorlićevci i ideja o Sandžaku...
Nerijetko mi se desi da pomislim da nama spasa nema. Ali odoh u djelimični off.
Dajte da se radi za boljitak ovog naroda, države... A Vanja, htio to neko da prizna, ili ne, trenutno je na dobrom putu.
Last edited by 11/11/11; 23-02-12 at 22:45.
Скоро му је Путин притегао јаја око дуга за гас...ваљда нешто нису хтјели да потпишу.Они ће се утопити у Русију дал кроз ову њихову евроазијску унију, или кроз уједињење.Нису допустили да уђе страни капитал јер се зна ко ће то да искористи кад за то дође вријеме.
Ево ти конкретан примјер њиховог економског развоја:
http://englishrussia.com/2009/12/24/in-belarus-weve-got-integral/
Интеграл монитор....смијао сам се два сата....
Last edited by BAR; 23-02-12 at 22:51.
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://forum.cdm.me/showthread.php?72295-Politicke-emisije-(video)/page10
Zahvaljujuci g. Montenegrino-CT imamo i snimak.. pa da odslusamo
Hvala Lepo
Ovo oko Bemax-a.. i prihoda..
Nije navedeno da li je prihod stecen u CG ili van CG...
Hvala Lepo
I ja se smijem, jer mi djeluje kao odlična šala.
No, tvrditi da je prikazano istina, s ciljem diskreditacije, a sve na osnovu par fotki objavljenih u sekciji za otkačene slike nekog zabavnog sajta - malo je neozbiljno.
Danas svako može napraviti i objaviti skeč, zezanciju, a najlakše se posprdati.
Oficijelni sajt proizvođača Integral
http://www.integralt.by/zhk-monitory/
+
In the Soviet period, Belarus specialized mainly in machine building and instrument building (especially tractors, large trucks, machine tools, and automation equipment), in Computers and electronics industry and in agricultural production.
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Belarus
Ово је Руски сајт који посјећујем годинама и који диноси приче из живота Русије и бивших совјетских република.....
Важи за један од најпопуларнијих руских сајтова...
п.с. у првој реченици на тој вики страници што си поставио се појављује нама добро позната реченица....хиперинфлација.....
Last edited by BAR; 24-02-12 at 00:07.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Rekoh "otkačene slike s nekog zabavnog sajta". Jesam li s tim osporio njegovu popularnost?
I? Život ide dalje. A dolaze i izvještaji MMF-a, Svjetske banke i State Departmenta objavljeni u članku na predhodnoj strani.п.с. у првој реченици на тој вики страници што си поставио се појављује нама добро позната реченица....хиперинфлација.....
Kakve to sad ima veze sa fejkanim monitorom?
Ne kažem da je skroz nemoguće da se nešto tako i deslio, ali ne možemo ni olako prihvatati neprovjerene informacije.
Kome je Ćalovićka " hirurški precizna " - potreban mu je zahvat na mozgu , pod hitno .
Odslusah intervju.. Opsti utisak je da su ovo dvoje i novinar i g. Calovicka k'o stvoreni jedno za drugo.. Mnogo stalozenija kad on podvikne..
Ima dosta "sitnica" koje promicu a jako su bitne. Medju njima, osim ovog nedostatka info o Bemaksu, kad govori o finansijama ne precizira u procentualnom smislu koliki je doprinos pojedinacno od koje organizacije donatora. Zatim, ne iznosi kao svedok ko je to pokusao da ih "pripitomi" sa finansijama, ili ko im je i kako prijetio sto je po zakonu obaveza, a pritom jako cudno jer se vode imidzom jako tuziteljski nastrojene NVO..
Sto se tice Telekoma.. spomenuto je dosta toga korektno. Za KAP olala.. Po Premijeru ko po pranju sa svih strana uz optuzbe dosta jasne i konkretne u vezi sa putovanjem sa suprugom itd.. "Licemjer" i u vezi sa ministrovanjem u prethodnom periodu.. bogami..
Zanimljivo spominjanje Avale od strane novinara, dok je g. Calovic leptir tehnikom preskakala fokusirajuci se samo na Zavalu i prenosenjem tezine na g. Marovica..
Pa po Tuzilastvu .. Po DB-u..
Po svim strukturama drzave.
Moze se reci da opravdava svoj zaradjeni novac jer puca na sve strane da zaista zveci dok g. Komnenic ne "brekne" i sortira liniju.. Tu masu zakacenih "problema" ne moze 30-tak ljudi da iskristalise , i to vjerujem dosta mladih i bez prvobitnog jaceg prof. iskustva.. Spominju se experti iz drugih drzava ali ne i kog ranga i profesije.. Sto je opet zanimljivo. Ali posebno me zbunjuje prica o neformalnim razgovorima sa diplomatama koji po opisu djeluju malo profesionalni ako su sebi dozvolili da iznose sumnje itd iz poslovnog diplomatskog miljea bilo kome pa i nekoj NVO. Posebno zato sto su svjesni da u ovakvim drzavama, iskustvo, znanje, nacin vodjenja razgovora i uopste komunikacije nazalost nijesu na nekom zavidnom nivou zbog kasnjenja za civilizovanim drustvima i sistemima.
U sustini kako god se posmatralo.. Gospodja radi kako misli da treba da radi, i u redu.
Neko bi to sofisticiranije, neko argumentovanije, neko sa jacim fokusom na resenje jednog problema.. A eto neko bi i tako jer smatra da je to jedini moguci nacin.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 24-02-12 at 00:26.
Lobotomijom su nekad liječili, krotili agresivne ludake ko Vanja , dok nije bilo ljekova ko danas . Pobrkao si pojmove pa bulazniš ko i ona . U DPS , sa kojom nemam veze , sve počiva na slobodnoj volji . Ko će da pristupi - njegova stvar , ko će da proda glas za dvadeset eura - isto , ko će da puši onu rabotu Milu Đukanoviću da bi bio tu gdje jeste - takođe je stvar slobodnog izbora . Ali ti nemaš izbora , pa ti ostalo izgleda jedino vađenje mozga kod Vanje , kroz nos ko kod egipatskih mumija . Taman na njih liče nesrećnici koji se pokreću na njeno ćalamuđenje .
Last edited by saputnik plavetnila; 24-02-12 at 01:08.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks