View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 974 of 2251 FirstFirst ... 4748749249649709719729739749759769779789841024107414741974 ... LastLast
Results 24,326 to 24,350 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    http://www.mondocafe.me/fudbal/grbic...mjena-5113.php

Nadam se da će makar tamo igrati. Tim je treći otpozadi u izraelskom prvenstvu.
    Taman sam se pitao u zadnje vrijeme dje je. Mislim da ce on tesko napravit neki uspjeh. Uzeo je pare od transfera u Olimpijakos i sad ce se setati po Izraelu i slicnim ligama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    to jedino ako je novo pravilo uvedeno da se broje samo takmicarske utakmice, sto znaci da jos ima sanse za volkova hehe.
    To pravilo je na snazi mozda jedno dvije godine unazad, tako da jeste relativno novo. A ovo za Volkova sam se bojao da ce neko tako rastumacit .

mislim kakav bi to fukarluk od igraca bio da prihvati jednu reprezentaciju pa mu se ne svidja pa ajmo u tu drugu za koju moze.
    iskreno po meni jedan poziv pa ako se premislja ne zvati nikad vise. to je varijanta hoces neces a ne cek da razmislim.
    Onda recimo Basa ne bi nikad zaigrao za nas pa bi gledali Batka mnogo cesce nego sto smo to ustvari morali. Nije sve crno-bijelo u pojedinim slucajevima. Zamisli sad Njemacku i koji broj igraca oni izbace od kojih je gomila imigranata, pa ako ti igraci ne budu materijal za A tim Njemacke onda ce imati maticnu zemlju dje ce vjerovatno imati mjesta. To je pravilo koje vise koristi malim zemljama poput nase nego sto steti, rekao bih...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post

Onda recimo Basa ne bi nikad zaigrao za nas pa bi gledali Batka mnogo cesce nego sto smo to ustvari morali. Nije sve crno-bijelo u pojedinim slucajevima. Zamisli sad Njemacku i koji broj igraca oni izbace od kojih je gomila imigranata, pa ako ti igraci ne budu materijal za A tim Njemacke onda ce imati maticnu zemlju dje ce vjerovatno imati mjesta. To je pravilo koje vise koristi malim zemljama poput nase nego sto steti, rekao bih...
    sto se tice Base njegov razlog nije bilo premisljanje oce li za Srb ili nas vec su bile druge prirode koliko sam ja nedje cuo. nesto kao privatne stvari u tom periodu, jer je tada redovno dobijao poziv i za Srb.
    mada ko ce ga znati. a zamisli da Batka moram jos vise gledati , roknuo bi sam sebe u koljeno.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Krkić je odbio reprezentaciju Srbije. Zahvalio se i rekao da je, ipak, Španac. Što se Jovetića tiče, odmah poslije osamostaljenja sam imao 100% informaciju da će igrati za svoju državu. Potiče iz familije takvog opredjeljenja tako da to nije bilo upitno

Ali ne treba otpisivati nikoga ko se dvoumi jer nam ne može bit. Jasno je da bi svi mi voljeli da naši reprezentativci daju preko 100 % svojih mogućnosti kao što je to bio Đalović (i pored fudbalski limitiranosti), ali odabir "onaj ko se premišlja ne treba ga zvat" ne mogu priuštiti ni mnogo veće države od naše.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Krkić je odbio reprezentaciju Srbije. Zahvalio se i rekao da je, ipak, Španac. Što se Jovetića tiče, odmah poslije osamostaljenja sam imao 100% informaciju da će igrati za svoju državu. Potiče iz familije takvog opredjeljenja tako da to nije bilo upitno

Ali ne treba otpisivati nikoga ko se dvoumi jer nam ne može bit. Jasno je da bi svi mi voljeli da naši reprezentativci daju preko 100 % svojih mogućnosti kao što je to bio Đalović (i pored fudbalski limitiranosti), ali odabir "onaj ko se premišlja ne treba ga zvat" ne mogu priuštiti ni mnogo veće države od naše.
    nema vece drzave od nase

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ja mislim da njemu samo treba da igra, nije imao srece sa pozajmicom u Levadiakos, ovamo igra i mozda se nametne Olimpijakosu. Dobar je igrac, sredio je glavu, smirio se... Polazem velike nade u njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se da će makar tamo igrati. Tim je treći otpozadi u izraelskom prvenstvu.
    Dobar ovaj zakljucak "Grbica gledati u prvom timu Olimpijakosa gdje mu je i mjesto"...How yes no
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vladan Giljen za MondoCafe: Treniram, igram i čekam poziv za reprezentaciju!

http://www.mondocafe.me/fudbal/vlada...aciju-5140.php

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

trenuntno ne treba Atimu imamo blalzica i bozovica ..tako da malo sacekaj

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

savo pavicevic se povrijedio, ne zna se oce li biti spreman protiv islanda.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

A desnog beka ni za lijek. Može Savić uskočit, ali on treba u budućnosti da bude štoper tako da ostaje da se nadamo da će se na poziciji desnog beka pojaviti neki mlađi, ali ni u najavi nemamo apsolutno nikog. Pozicija lijevog beka koja se smatrala kao kritična manje je deficitarna jer tu makar imamo solidnih igrača. Sa desne strane kad Savo ne igra samo improvizujemo (Savić, Zverotić...).
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozicija lijevog beka koja se smatrala kao kritična manje je deficitarna jer tu makar imamo solidnih igrača.
    Kojih? Nadam se da ne mislish na Bozovica i Pejovica, jer to solidnog igraca gledalo nije. Mislim da je Savic inace bolji desni bek nego shtoper, i da ce se "prebaciti" na tu poziciju i u klubu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

to su te situacije dje je vec sada trebao da trati igrace na ovim prijateljskim, sve je pozvao staru gardu koji su iznjeli prosle kvalifikacij. i sto se desava, povrijede se dva tri igraca i onda aj igrace iz domace lige, posto u inostranstvo treba da se najave glubovima po 20 dana prije da je igrac potreban.
    a sto se tice bekova i vise smo nego deficitarni na tim pozicijama u rezervi a i u buducnosti malo daljoj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brnovic je jedna obicna neznalica, jer da nije, ne bi pravio takve diletantske greshke. A inace je objektivno nama jedino problematicna pozicija u timu lijevi bek i shpic, jer se svi ostali nedostaci mogu rijesiti formacijski. U prevodu, Savic ide desno,(kad Savo ne mozhe, naravno) Dzudovic i Basha u sredinu, Jovanovic lijevo(dok moze). Na sredini terena se potpuno diletantski stalno zapostavlja Mitar Novakovic, covjek koji igra u jakoj ligi i za kojeg bi bilo mjesta i u timovima sredine/donjeg dijela tabele najjacih evropskih liga. Zverotic-Novakovic je odlican par povucenih veznih, pogotovo kad se ispred njih nalaze Vucinic, Vukcevic i Jovetic. Shpic jeste problem, ali tu Delibashic mozhe da gura dok ne stasa ovaj Djordjevic, koji moze komotno da igra tu poziciju, i kojeg treba shto prije zvati, pogotovo u prijateljskim. A svakako se mogu rotirati i Mirko ili Joveta. Nego je sve ovo wishful thinking, kad znash da ti na klupi sjedi covjek koji izbaca formacije 4-2-4 i drzhi po 3 igraca na jednoj strani, a drugu ostavi praznu.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Kojih? Nadam se da ne mislish na Bozovica i Pejovica, jer to solidnog igraca gledalo nije. Mislim da je Savic inace bolji desni bek nego shtoper, i da ce se "prebaciti" na tu poziciju i u klubu.
    Zavisi što podrazumijevamo pod "solidnim". U svakom slučaju kakvi god bili igrači Pejović, Vlado Božović, Igumanović, u budućnosti Balić i Radunović, to je suvo zlato u odnosu na izbor koji imamo na poziciji desnog beka. Zapravo, kad Pavićević ne igra ne vidim nikoga. Iz domaće lige takođe apsolutno ne vidim nikoga. Nadao sam se da će Draško Božović biti budućnost reprezentacije, ali sam se prevario. Jedino polažem nade u Luku Petričevića koga je PAOK pozajmio drugoligašu Agretikos Asterasu. Loš je taj tim, ali on igra svaku utakmicu od početka. Još nema 20 godina i to je bukvalno jedini desni bek u koga polažem nade u budućnosti, iako ga nikad nijesam gledao.
    No, da se zadržimo na sadašnjosti. Možeš ti smatrati da će Savić biti bolji desni bek, ali on u reprezentaciji mora biti štoper. Previše je to osjetljiva pozicija, Džudović ima 32 godine a Baša je prečesto povrijeđen. Koga ćeš stavit umjesto nekog od njih ako ne Savića? Čak ni Batak više nije tu . Evo ti konkretno prijateljska protiv Islanda. Baše nema zbog povrede, a ako nema Pavićevića već si u problemu jer Savić mora igrati štopera ili ukazat šansu Adžiću kom bi to bio debi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zavisi što podrazumijevamo pod "solidnim". U svakom slučaju kakvi god bili igrači Pejović, Vlado Božović, Igumanović, u budućnosti Balić i Radunović, to je suvo zlato u odnosu na izbor koji imamo na poziciji desnog beka. Zapravo, kad Pavićević ne igra ne vidim nikoga. Iz domaće lige takođe apsolutno ne vidim nikoga. Nadao sam se da će Draško Božović biti budućnost reprezentacije, ali sam se prevario. Jedino polažem nade u Luku Petričevića koga je PAOK pozajmio drugoligašu Agretikos Asterasu. Loš je taj tim, ali on igra svaku utakmicu od početka. Još nema 20 godina i to je bukvalno jedini desni bek u koga polažem nade u budućnosti, iako ga nikad nijesam gledao.
    No, da se zadržimo na sadašnjosti. Možeš ti smatrati da će Savić biti bolji desni bek, ali on u reprezentaciji mora biti štoper. Previše je to osjetljiva pozicija, Džudović ima 32 godine a Baša je prečesto povrijeđen. Koga ćeš stavit umjesto nekog od njih ako ne Savića? Čak ni Batak više nije tu . Evo ti konkretno prijateljska protiv Islanda. Baše nema zbog povrede, a ako nema Pavićevića već si u problemu jer Savić mora igrati štopera ili ukazat šansu Adžiću kom bi to bio debi.
    Neka debituje Adzic, zashto da ne? To su prijateljske utakmice, tu i treba da debituje masu novih igraca. I taj Igumanovic, isto, da vidimo kakav je. Jeste da je generalna nespremnost uzrokovana ocajnim uslovima u kojim igraju i loshim trenerima koji ih usmjeravaju velika falinka igraca koji igraju u CG ligi, ali zato su upravo tu te prijateljske-da ih vidimo, pa nije bitno i ako izgubimo prijateljsku, samo ako dobijemo dobrog igraca.

Balic takodje. Treba mu shto vishe davati shansu. A ako Balicu damo shansu mozhe i Jovanovic na shtopera, i onako mu je to prirodna pozicija. A ne Brnovic(citaj Dejo) koji zove sve iste igrace iz utakmice u utakmicu. Mozhda ne stoji poredjenje, ali ako Fergusonu i Murinju nije ispod chasti da rotiraju, ne vidim shto bi bilo ovima

Shto se tice problematicnih pozicija-meni je najveci problem shpic, iskreno. Klasicna devetka. Mirko i Joveta odavno ne igraju tu poziciju i loshije bi je igrali u odnosu na krila/ofanzivne vezne, Djalovica vishe nema, Delibashic je na kraju karijere(on nam je i prva opcija), a ubij me ali mislim da Damjanovic ne treba ni r od reprezentacije da gleda. Ne shto je neki kreten, nego shto nema potrebni kvalitet da igra.
    Last edited by Recordare88; 23-02-12 at 12:22.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mislim da si tu zaboravio na beciraja, posto je on klasican spic, koji se zna ograditi, istrcati i sutnuti.
    po meni idealno bi bilo da mirko ide lijevo kao sto rai u juventus i to odlicno, jovetic vezni srednji dok je vukcevic ( mada ga ne mrci u klub) desno. sa becirajem kao spicom.
    samo je to dosta ofanzivno jer mirko kao ni jovetic nema obicaj da se vracu, a beciraj ako bas igra spica tesko ce to uspjeti.nama su realno bekovi losa strana kao i jedan zadnji vezni koji bi trebao da pravi visak i iznosi lopte. tu je mozda novakovic , ali ko kad njega nema?
    po meni ovo je idealno

.............jovanovic.........pekovic .....vucinic
    ................(?)..................(?).......... ...(?)
    .............basa...........
    blazic ....(savic)...........novakovic
    .............dzudovic......... (drincic)....................beciraj
    .................................................. ...jovetic..
    ............ ..savic............zverotic
    ..............(bozovic) ..........(?)............vukcevic
    .....................(?).......................... ....(grbic)

stim sto na mjesto beciraja moze doci i vucinic, i damjanovic i delibasic. ovo dje je upitnik ne vidim neki priblizni kvalitet koji bi mogao zamjeniti te igrace na tim pozicijama. ne znam sada u kojoj je formi cetkovic, pa ga zato ni u zagradi nisam stavljao ali po meni pretanki smo trenutno sa klupom kao sto se sada vidi sa par povreda.
    naravno ovo je moj idealan sastav sa nekim izmjenama. jer kao sto je sada basa povrijedjen savic ide na njegovo mjesto , bozovic na savicevo. sada povrijedio se bozovic mi nemamo adekvatnu zamjenu. ili mirko na spica ko ce na tu lijevu stranu ja nemam ideju
    Last edited by lepetanac; 23-02-12 at 16:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da si tu zaboravio na beciraja, posto je on klasican spic, koji se zna ograditi, istrcati i sutnuti.
    po meni idealno bi bilo da mirko ide lijevo kao sto rai u juventus i to odlicno, jovetic vezni srednji dok je vukcevic ( mada ga ne mrci u klub) desno. sa becirajem kao spicom.
    Bravo, previdjeh ga jer u reprezentaciji stalno igra krilo. To je super,Beciraj a iza njega trio fantastico. A shto se tice Vucinicevog i Joveticevog vracanja u odbranu, to je na treneru da ih autoritetom natjera to da rade. Ako mozhe Mirko u Juventusu to da radi mozhe i u repki. E sad, shto Brnovic ima autoritet nad Mirkom i Jovetom koliko li ja nad Angelom Merkel, to je druga prica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo je to dosta ofanzivno jer mirko kao ni jovetic nema obicaj da se vracu, a beciraj ako bas igra spica tesko ce to uspjeti.nama su realno bekovi losa strana kao i jedan zadnji vezni koji bi trebao da pravi visak i iznosi lopte. tu je mozda novakovic , ali ko kad njega nema?
    po meni ovo je idealno

.............jovanovic.........pekovic .....vucinic
    ................(?)..................(?).......... ...(?)
    .............basa...........
    blazic ....(savic)...........novakovic
    .............dzudovic......... (drincic)......jovetic.......beciraj
    .................................................. ..... (?)
    ............ ..savic............zverotic
    ..............(bozovic) ..........(?)............vukcevic
    .....................(?).......................... ....(grbic)

stim sto na mjesto beciraja moze doci i vucinic, i damjanovic i delibasic. ovo dje je upitnik ne vidim neki priblizni kvalitet koji bi mogao zamjeniti te igrace na tim pozicijama. ne znam sada u kojoj je formi cetkovic, pa ga zato ni u zagradi nisam stavljao ali po meni pretanki smo trenutno sa klupom kao sto se sada vidi sa par povreda.
    naravno ovo je moj idealan sastav sa nekim izmjenama. jer kao sto je sada basa povrijedjen savic ide na njegovo mjesto , bozovic na savicevo. sada povrijedio se bozovic mi nemamo adekvatnu zamjenu. ili mirko na spica ko ce na tu lijevu stranu ja nemam ideju
    Da se nisi malo preracunao? 12 igraca ti je u postavi

Elem, po meni bi ovo bili pocetnih 11 (kada su svi zdravi) :

---------------Bozovic----------------
    Pavicevic---Savic---Basa-Jovanovic
    ---Zverotic---Drincic--Novakovic----
    --------------Vukcevic----------------
    ---------Jovetic-------Vucinic--------

Mislim da bio ovo bio pravi balans odbrana-napad tj nije bas ofanzivna formacija ali sa ovim igracima u spic se uvijek moze dati gol. Realno, Vucinic ga nece igrati po krilu kao u Juveu, znam da je to igrao u barazu ali to se na kraju pokazalo kao pogresna taktika. Dakle Vucinic u spicu, Jovetic malo iza njega kao sto igra u Fiorentini, sto mu i jeste najprirodnija pozicija. Simona vratiti sa krila u sredinu jer nema brzinu za pravo krilo. Defanzivni vezni red pojacan sa 3 trkaca koji znaju solidno i sa loptom. Odbrana mislim najjaca koju mozemo da sastavimo u ovom trenutku. Naravno, tu su jos Blazic, Dzudovic, Pekovic, Cetkovic, Delibasic, Damjanovic, Beciraj od onih koji mogu da odmijene startere u slucaju povrede ili suspenzije. Valjda ce jos neko od mladjih igraca u medjuvremenu da iskoci u prvi plan, mnogo bi nam znacilo da zakrpimo roster, pogotovo na poziciji desnog beka i klasicnog krilnog igraca.
    Last edited by Socrates; 23-02-12 at 15:30.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Recordare, ajmo ovako

Prvo da se složim da baš na ovim utakmicama treba probati potencijalne reprezentativce, ali zaboravljaš da je tu "modu" nepozivanja novih igrača uveo upravo Kranjčar. Malo je on mijenjao otkad je preuzeo reprezentaciju od Filipovića. Išao je na sigurnu kartu iste reprezentacije bogatije za jedno iskustvo odigranih kvalifikacija. E sad se vratimo Brnoviću. Poznato je svima da ga ne podnosiš. Ni ja ne volim što je selektor, ali imam utisak da svaku njegovu odluku prokomentarišeš negativno pa i ovo u vezi sa pozivanjem igrača. Nije da te ne mogu razumjeti jer slična je stvar sa mnom i Vlaisavljevićevim odlukama. Ipak, Vlaisavljević je 10 puta duže na klupi mlade reprezentacije nego Brnović na klupi A tima, tako da je to dvoje teško upoređivati. Mene još uvijek nije uhvatio sindrom "koga zmija ujede taj se i guštera boji" kad je Brnović u pitanju i pokušavam da razumijem što je pjesnik (Brnović) htio da kaže ovakvim pozivanjem igrača. Trenutno mi je najbliže da je htio da igračima poruči "Ok, momci, vi ste iznijeli prošle kvalifikacije i računam na vas i u idućim. U narednim mečevima ću eksperimentisati ubacajući nove igrače, ali sam htio da vam ovim pozivanjem jasno stavim do znanja da računam na vas". Možda ova moja pretpostavka nije tačna, ali nije nemoguća.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Da se nisi malo preracunao? 12 igraca ti je u postavi

Elem, po meni bi ovo bili pocetnih 11 (kada su svi zdravi) :

---------------Bozovic----------------
    Pavicevic---Savic---Basa-Jovanovic
    ---Zverotic---Drincic--Novakovic----
    --------------Vukcevic----------------
    ---------Jovetic-------Vucinic--------

Mislim da bio ovo bio pravi balans odbrana-napad tj nije bas ofanzivna formacija ali sa ovim igracima u spic se uvijek moze dati gol. Realno, Vucinic ga nece igrati po krilu kao u Juveu, znam da je to igrao u barazu ali to se na kraju pokazalo kao pogresna taktika. Dakle Vucinic u spicu, Jovetic malo iza njega kao sto igra u Fiorentini, sto mu i jeste najprirodnija pozicija. Simona vratiti sa krila u sredinu jer nema brzinu za pravo krilo. Defanzivni vezni red pojacan sa 3 trkaca koji znaju solidno i sa loptom. Odbrana mislim najjaca koju mozemo da sastavimo u ovom trenutku. Naravno, tu su jos Blazic, Dzudovic, Pekovic, Cetkovic, Delibasic, Damjanovic, Beciraj od onih koji mogu da odmijene startere u slucaju povrede ili suspenzije. Valjda ce jos neko od mladjih igraca u medjuvremenu da iskoci u prvi plan, mnogo bi nam znacilo da zakrpimo roster, pogotovo na poziciji desnog beka i klasicnog krilnog igraca.
    jesam jer sam napisao pa mi nije bilo odvojeno pa opet pokusavao pa boldovao i na kraj ispalo ovako jer sam se vec bio iznervirao pa mi se nije ni gledalo sto je i kako je, ali ne bi bilo lose da moze
    u svakom slucaju sada kad vidim tu je visak po meni vukcevic, posto to niko ne zna u kakvoj je formi jer i ne igra. sto se tice oko spiceva bili i ne bi vucinic igrao tako, pa valjda se pita selektor a ne on. definitivno svudje se pokazalo da je korisniji kao veoma ofanzivno krilo nego spic. ali definitivno moras se sloziti da nemamo neke alternative u sredini i po krilima. evo npr za tvoju formaciju da vukcevica ne krene na tu poziciju nema ko igrati ako je vucinic u spicu. ili koje su alternative zveroticu i novakovicu
    a sto se golmana tice brani li bozovic u opste ili je jos rezerva. zato sam blazica stavio, cini mi se da je redovniji mada se sadanamece i giljen
    Last edited by lepetanac; 23-02-12 at 16:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Recordare, ajmo ovako

Prvo da se složim da baš na ovim utakmicama treba probati potencijalne reprezentativce, ali zaboravljaš da je tu "modu" nepozivanja novih igrača uveo upravo Kranjčar.
    To je istina i to je pogreshan potez, mada se mora priznati da je Cico imao mnogo manje prijateljskih da odradi. Prakticno je jedino sa Norveshkom i sa Albanijom mogao da testira nove igrace(prva sa Makedonijom da se upozna sa igracima i sa Sjevernom Irskom je bila generalka pred kvalifikacije, pa je opravdano bilo izvesti tim na koji se racunalo u takmicarskim utakmicama). U svakom slucaju, mogao je vishe da eksperimentishe u prijateljskim i taj pristup sad treba forsirati.

Quote Originally Posted by Amnesiac
    E sad se vratimo Brnoviću. Poznato je svima da ga ne podnosiš. Ni ja ne volim što je selektor, ali imam utisak da svaku njegovu odluku prokomentarišeš negativno pa i ovo u vezi sa pozivanjem igrača. Nije da te ne mogu razumjeti jer slična je stvar sa mnom i Vlaisavljevićevim odlukama. Ipak, Vlaisavljević je 10 puta duže na klupi mlade reprezentacije nego Brnović na klupi A tima, tako da je to dvoje teško upoređivati.
    Ma nemam ja nishta protiv njega ovako, ali i te kako imam dosta protiv njega kao selektora. Iz poznatih razloga. Vlaisavljevic je takodje teshka kesa, ali Brnovic ipak vodi A ekipu. Najveci problem je to njegovo neiskustvo-a trenersko iskustvo se stice vodjenjem klubova, ne reprezentacija.

Quote Originally Posted by Amnesiac
    Mene još uvijek nije uhvatio sindrom "koga zmija ujede taj se i guštera boji" kad je Brnović u pitanju i pokušavam da razumijem što je pjesnik (Brnović) htio da kaže ovakvim pozivanjem igrača. Trenutno mi je najbliže da je htio da igračima poruči "Ok, momci, vi ste iznijeli prošle kvalifikacije i računam na vas i u idućim. U narednim mečevima ću eksperimentisati ubacajući nove igrače, ali sam htio da vam ovim pozivanjem jasno stavim do znanja da računam na vas". Možda ova moja pretpostavka nije tačna, ali nije nemoguća.
    To je vrlo moguce, s tim shto ce nam na to dati odgovor sledece utakmice. Ja se samo bojim da to nije nedostatak autoriteta, shto je jedan od njegovih glavnih problema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://cg-fudbal.com/2012/02/23/u19-spisak-za-zimski-kamp-sa-srbijom/

Dobra stvar : izgleda da je FSCG konacno krenuo u potragu za nasim mladim igracima iz dijaspore, sto je sjajna stvar i nesto sto je vec vise puta apostrofirano na ovom topiku kao vitalna stvar za nas reprezentativni fudbal. Na spisku je nekoliko zanimljivih imena, vidjecemo kakvi ce se pokazati.

Losa stvar : nema Vukana Savicevica, mislim da je tu stvar manje vise jasna. Takodje mi nije jasno zbog cega nema na spisku Batrovica i Kosovica, mislim da se za njih moglo naci mjesta.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

http://cg-fudbal.com/2012/02/23/u19-spisak-za-zimski-kamp-sa-srbijom/

Dobra stvar : izgleda da je FSCG konacno krenuo u potragu za nasim mladim igracima iz dijaspore, sto je sjajna stvar i nesto sto je vec vise puta apostrofirano na ovom topiku kao vitalna stvar za nas reprezentativni fudbal. Na spisku je nekoliko zanimljivih imena, vidjecemo kakvi ce se pokazati.

Losa stvar : nema Vukana Savicevica, mislim da je tu stvar manje vise jasna. Takodje mi nije jasno zbog cega nema na spisku Batrovica i Kosovica, mislim da se za njih moglo naci mjesta.

sto se tice savicevica valjda je problem oko pasosa , imaju roditelji srpski pasos iako su iz niksica a svi znamo kakva je problemarika oko pasosa jer se mora odreci srpskoga da bi imao nas a onda ne bi mogao igrati tamo kao domaci igrac. sto se tice kosovica to i ne znam ali moguce jer je potpisao profesionalni ugovor sa vojvodinom pa je to razlog,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto se tice savicevica valjda je problem oko pasosa , imaju roditelji srpski pasos iako su iz niksica a svi znamo kakva je problemarika oko pasosa jer se mora odreci srpskoga da bi imao nas a onda ne bi mogao igrati tamo kao domaci igrac. sto se tice kosovica to i ne znam ali moguce jer je potpisao profesionalni ugovor sa vojvodinom pa je to razlog,
    To mi je poznato oko problema oko pasosa, ali izgleda da je u medjuvremenu dobio poziv od FSS da zaigra za njih sto je cini mi se i prihvatio, tj vec je odigrao jednu prijateljsku utakmicu za njihovu omladinsku selekciju. Tako da smo jako naivno izgubili jednog potencijalno dobrog igraca, i sam Dejo je rekao da bi on mozda za 3-4 godine bio materijal za A selekciju.

nalazi se i na novom njihovom spisku : http://www.fss.rs/sr/news/newsArchiv...8;у.html

Page 974 of 2251 FirstFirst ... 4748749249649709719729739749759769779789841024107414741974 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)