nervira me sto svi oce da me mijenjau i tvrde da cu se promijenit dooookle vise eo 20 godina ista prica ;p
nervira me sto svi oce da me mijenjau i tvrde da cu se promijenit dooookle vise eo 20 godina ista prica ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Momci p*cke
oho ho cujes cujes ........................ i mene vala
Kad zene dignu nos, aoooo...
Tu es mon héro!
poremećeni odnosi
The more things change, the more they stay the same.
ovaj snijeg sto se razgaca.
they share a look in sileNce and everything is understood...
kad dobijes infreksh a dolje pise all the best hahahahah shmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
shunjo beranska za jezik si me povukao, nervira me tattoo
Pa popravi ga, guzico lijena.
I am so post-rock I shit sad birds.
160 stranica stvari koje nas nerviraju i 97 stranica stvari koje nas chine srecnim
zenski plac
Vanzemaljci.
Ono što nam se nameće je varka,
iluzija, laž!!!
Backero-vo zapazhanje.
Slazem se.
kad se zene neckaju ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Rijesio sam da se vise ni oko cega ne nerviram jer sam dosta sklon nervozi pa da malo pocinem.
To je i meni odmah proslo kroz glavu ali sasvim sigurno prilicno dugo,vise od nekih prosjecnih ocekivanja sto je sasvim dovoljno za jedan odmor.Hvala sto brines.
nesto me ne nervira nista posebno danas, mozda onda treba da idem na topic ono sto me cini srecnom![]()
Me, myself and I
Prica taksista sa nekom zenom preko telefona (pretpostavljam da mu je djevojka) i 'ladno govori - uVatila te nejebica, a?
Zavrsi razgovor i kaze - ti nemas problema sa ovim klosarskim izrazavanjem je li?
Smucilo mi se od losih ljudi, od izigravanja majki tereza po forumu, od jadnih ljudi koji ne umiju lijepu rijec rec` , od onija koji ne znaju prepoznat momenenat, od kukavica, od seronja, od kenjatora verbalnih, od laznija parova i ljubavi, od foruma, od toga sto sve sto je valjalo je otislo, od cg, od naseg naroda, od drzave, od besparica, od parasa, od plitkija, od alkoholicara i djevojke koja me uhodi, Od propale mladezi i drogasa po coskova i po kuca. Od uslova i neuslova. Od drustveno beskorisnih, od svekrva i majkinih sinova.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks