Pokusao da opalim tiket i ne moze,kaze da mora deposit da se uplati deposit da bi se moglo. Samo singl moze.Na ovakve kvote,fail.
![]()
Pokusao da opalim tiket i ne moze,kaze da mora deposit da se uplati deposit da bi se moglo. Samo singl moze.Na ovakve kvote,fail.
![]()
oce li mi ko pojasnit kako ovo funkcionise? i recimo dobijes sa ovih 10 eura i sto sto?????
singl se moze odigrat sa 5e
tako da od tih 10e, dva singla i vezes ga![]()
Who let the dogs out
Odigrao singl Bilbao 1 i Valensiju 1.Hahaha! E tuge...
![]()
ovo je neki divalj sajt. navlakusa ako oces da pokupis pare onda moras uplatiti 20e, i kad to uplatis mozes da se slikas
Mozete misliti koliko ce se naroda registrovati u zelji da uradi nesto s tih 10e bonusai onda 20e uplata od svih njih, banja
lopovska posla, no vidjecemo![]()
Who let the dogs out
ja cu odigrat twente 1-1 i bilbao 1-1pa sto bidne
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dinamo je juce izgubio 0-2. Gledao sam cijeli mec, jer sam imao 1 na Dinamo. Igrali su bukvalno sve igraci ispod 20 godina. Tako da ce Dinamo danas igrat sa svim svojim zvijezdama, Voronjin, Kuranji, Samedov i ostala ekipa.
Ne bi trebalo da bude problema tu.
Sto se tice propustenih sansi, nije ih ni bilo na Dinamovu stranu, OFK je dao 2 iz 3 suta.
A ako npr dobijem nesto preko bonusa,ocu li moc' onda sastavit tiket ili je to i dalje bonus pa ce se moc samo singlirat?![]()
anderleht 1 i standard 1-1 ...mada je prevara 100% dobro ne traz 100e depozit :P
hvala na objasnjenju Black
probat mozda udine x-2 valjda ce dobit ove likove...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja vidio da su nekoga castili 15e na bet365 pa potcao da vidim ima li meni sto, kad ono .!.
mada dali su mi 01. februara 5e, pa bipuno bilo dva puta u mjesec
a dje nam je Pantela? Nema ga evo 2 dana da nam da neki par metodom 3 meni 3 tebi, go mi - go vi i sl.![]()
Last edited by srdjancg; 23-02-12 at 14:47.
Orlando H2(2.5)
Ovo bi trebalo da bude sigurno,Atlanti su out 2 najbolja igrača.
Raise my hammer,take my aim
Ima li dje da se gleda Dinamo - Partizan?
kako je mrtva ova ivanovicka sve joj *****
Who let the dogs out
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks