Evo da te obradujem. Street Fighter X Tekken dolazi na PC.
http://www.pcgamer.com/2011/10/15/st...its-way-to-pc/
Vanja igram ja pomalo, cini mi se da je igrica bukvalno ista kao fable the lost chapters, isti meni, skoro iste kontrole, mada sam ja tek poceo ali vidjecemo za kasnije.
Core i7 2600k, AsRock p67 extreme6, 8GB Corsair Vengeance, Gigabyte 580GTX soc
Evo da te obradujem. Street Fighter X Tekken dolazi na PC.
http://www.pcgamer.com/2011/10/15/st...its-way-to-pc/
Last edited by VanjaTheMan; 14-02-12 at 12:53.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Izasao Mass Effect 3 demo, a 17og ili 18og pocinje multiplayer beta.
evo ti finog trailera za mass effect 3 http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Vs7kix6_8Ks
Core i7 2600k, AsRock p67 extreme6, 8GB Corsair Vengeance, Gigabyte 580GTX soc
Samo da se pohvalim da sam na ME3 multiplayer najbolji u CG![]()
ASSASSIN'S CREED 3 - KRAJ OKTOBRA AAAAAAAAAA MLJAC
http://www.gamespot.com/news/assassi...ber-30-6350454
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Taman dje pomenu.
Eo sam skinuo Revelations - SKIDROW. Instalirao, prebacio filove i kad startujem pojavljue se updater. Ugasim ga i nista se ne desava. Treba li kakv patch ili moram pustit update?
I am so post-rock I shit sad birds.
Prva igra je bila kao droga. Svakih 2 minuta nadjem novu pusku koju prosto moram da isprobam. Jedva sam se odvikao.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Mislim da sam igrao sa drugom iz CZE 2 mjeseca, svaki dan od 4-6h. Kakva zabava! Igrao sam Mordecai-a i kako sam volio headshot-ove da palim, ijao. Jos kad su roboti dosli pa korozija, aaaaaa.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
http://thepiratebay.se/torrent/5721469/StarCraft_II_Wings_of_Liberty-RELOADED
Igra li ko Starcraft 2? Moze li se igrat online sa ovom piratskom verzijom? Je li isto kao da imam original?![]()
Si probao Guilty Gear X , ili Blaz Blue ? Ja sam se gazio jedno vrijeme od Guilty geara , i moze u dvoje , blaz blue je slican , grafika i to , samo sto ima 6gb za razliku od GGX koji ima oko 800 mb mozda.....
Takodje , sto vanja kaze , Kingdoms , prilicno zanimljiva igra , jedna od rijetkih single player u zadnje vrijeme da mi je interesantna....
Last edited by Nesh0; 23-02-12 at 01:42.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
da ali nazalost nema replay-a....veoma loshe odradjena btw,sa 100 str i 34-5 lvlom sam dobijao iteme max requirement-a 15og lvla...a i to shto sam imao mi je dovoljno bilo da klasichne mobove ubijem iz 2 hit-a.
Svakako,pruzila je puno sati interesantne igre...preko 100q sam zavrshio...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Super je vama kad imate vremena za druge igre ja sam iskreno zahvaljujući SWTOR ogrezao u multiplayer.Sinoć sam mislio da odmorim i taman kad sam mislio da odradim logout zovnu me u ops grupu i aj zdravo do 3 ure jutros.Mada potrudiću se za izlazak MassEffecta 3 da promijenim ploču
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja prije amalura 2 mjeseca nisam krstene igre upalio...tako da mi je bash fino pala...
hahahahahahh
racunao je 20 dana kao 2 mjeseca greskom :P
Originally Posted by my name is ...
jebite se malosad sam trazio da vidim post kad sam batalio da igram skyrim....30.11. sam batalio da ga igram,tako da ne lazem
![]()
borderlands 2? ao. vanja je dobro rekao, nadjes novo oruzje koje izgleda kao revolver ali u stvari je shotgun sa brzim fire-rateom koji bljuje otrov i manijacki se smijes pucajuci dok nesrecnici iz crimson lance umiru vristeci poslije acid criticala u glavu. poslije 5-6 minuta nadjes jos nesto bolje, pa jos bolje i dok se osvijestis vec je preksjutra ujutro i prosao si sva 4 dlc-a dva puta da bi bio max level + max weapon proficency. piratski multiplay na gaya od crawmeraxa da se kupi loot produzi trajanje igre na duplo vremena koliko si potrosio za singleplay.
ako ce i drugi dio bit' ovakav...ne zalim seovaj gunzerker izgleda opasno i odlicno, ali kao sto se vecina nas lozila na mordecaia kapiram da cemo svi potrcat da budemo mamojebni ninja!
Moja greska ipak. Skyrim nije krstena igra. Zmajevi, vjestice, vampiri, 8 bogova, 9 ako ste Stormcloak koji vjeruje i u Talosa, itd. Ocigledni Paganizam.
Ako Borderlands bude istog kvaliteta kao prvi dio, ja ga necu igrat. Ne treba mi ta muka nista, jos u sred Septembra kad pocinju odgovornosti da se gomilaju. Sad to kazem, a vidjecemo koliko sam [ne]jak na rijecima kad izadje
Ko voli strategije trebalo bi da obrati paznju na Crusader Kings 2. Izasao prije par dana. Odlicna igra.
Last edited by VanjaTheMan; 23-02-12 at 23:22.
Guildwars 2 shta mislite o tome?
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Dje najbolje napravit preorder za Mass Effect 3? Htio bih uzet fizicku kopiju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks