Do STB zveknuo ga je napon. Neka pozove 1500 i bice zamijenjen.
A mojoj koleginici kad ga upali, STB se ubrzo sam gasi. Samo bljesne ekran i iskljuci se, mada zelena lampica ostane da gori. Mora opet da ga pali, ponekad i po dvadesetak puta da bi nastavio dalje normalno da radi. Moze li to biti nesto do STB-a, jer ni ona vise nije sigurna da li je do STB-a ili do TV-a?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Do STB zveknuo ga je napon. Neka pozove 1500 i bice zamijenjen.
je li ukinut pregled oglasa? nema ih u onom meniju?
Za sada nece raditi taj servis, prati preko http://www.svastanesto.me/
ima li goreg servisa na svijet od Extra tv-a, i gore podrske od 1500 ?<br>jebbem im matter
.addiction
Koja lokalna tv stanica će emitovati seriju "Montevideo bog te video" koja je zatamnjena na RTS-u? Na info kanalu nema informacije o tome.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
bila je najava na vijesti
AJMO CRNA GORO !!!
Vijesti. Eto sada ima i na info kanalu. Hvala luka_hn.
Last edited by Sale; 14-02-12 at 12:08.
Vijesti.
Evo mjesec dana kako mi sjecka slika non-stop,svaki treci dan se zamrzne pa moram da resetujem ruter. Nakon resetovanja slika jos vise sjecka,monter je dolazio i ocistio spojeve od kutije do uticnice ali i dalje isto njesra. Da li je problem do nekog uredjaja,instalacija,nesto sam da uradim? Ovi iz call centra svaki put resetuju risiver,ali je tada jos gora slika,ocekujuci montere po ko zna koji put,sto mi je ciniti?
Postoji par stvari koje bi mogle biti uzrok problema.
Prvo otvori risiver i ocisti svu prasinu ako se skupila jer je moguce da se ometa signal izmedju spojlera i prekidaca.
Druga stvar bi mogao los napon u toj uticnici na koju ti je ukljucen risiver.
I jos, moze biti i do loseg dzeka pa kida signal.
Ako nista od ovoga ne uspije, probaj opet s EXTRA TV podrskom.
@Sale, postoji li mogucnost da se odredjeni kanali iskljuce iz ponude osnovnog paketa, ne za svakoga vec za odredjene korisnike koji to zele ?
Who let the dogs out
I mene bi ovo interesovalo, mogu li kako njih 90% da iskljucim jer su njesra najvece, da ih ne gledam ocima, hvala.
Menu > podesavanja > televizija > podesi TV vodic > makni strik sa svih koje neces da vidis u listi i sacuvaj.
kreealjuspasio si me spansko turskih serija
![]()
Who let the dogs out
Hoce li se ``zamracit`` verceras boks na B92?
Šta je sa tim novim kanalom?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Sto je sa rezervnim daljinskim upravljacima? Kad planiraju da ih dobiju u poslovnicama, jer evo 3 mjeseca nema ih da se kupe.
Poruceni su od proizvodjaca. Bice ih u toku naredne nedjelje po shopovima. Ako imas dovoljno dukata mozes da ih zamijenis za daljinski.
Ovo blokiranje kanala B92 i OBN za vrijeme utakmice siti-porto, iako ni jedna tv stanica u CG to ne prenosi...ko je to smislio?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks