sta mi je bolje za ebay,amazon,alert pay da imam ili paypay?
sta mi je bolje za ebay,amazon,alert pay da imam ili paypay?
a ciji broj ces dobiti preko entropay-a .tako da mislim da ga u svakom slucaju treba otvorit
f6
a mogu li za ebay da koristim alert pay?
treba da platim poštarinu za neku stavku na ebay
kontaktirao sam prodavca on je rekao da nema problema da mu pošaljem email od mog paypala i poslaće mi fakturu
do sad nisam tako još plaćao, može li mi neko pobliže objasniti kako to fukcioniše tj. kako da mu platim ?
Ako narucujes na fizicko lice tj. ne na ime firme placas oslobadjanje od carinskog postupka to je ukupno 20€ + PDV, takav je slucaj sa mnom bio. Da napomenem svaka posiljka je vrijednosti bila od 150€ do 400€ max i svaki put sam narucivao preko DHL. Sto se tice ovog oslobadjanja od carinskog postupka, to mozes i sam da odradis ali mislim da je samo gubljenje vremena, naravno ukoliko ne znas kako to funkcionise.
ja sam na amazonu.uk pokusao naruciti knjigu(roman, mala velicina) za 3 funte, kad je sve sabrato(posiljak, paket) ispalo je 12 funti, to uopste nije jeftino, ni malo, kako da izaberem tu royal postu??? i plus bih platio kad stigne u nasoj posti, bas povoljnooo !!!!!!!!!!!!!!
Postoji mogucnost da napravi novu ponudu na eBay-u za tu stavku sa cijenom posiljke za MNE ili da ti kliknes na "Buy it now" do stavke "Checkout payment" kada to odradis on moze da izmijeni ponudu i na nju doda i shipping, onda ides na "Pay now" i sve ostalo kako ide vec. A ovo sto se tice slanja fakture na PayPal, s tim nijesam upoznat, znam samo da mu mozes platiti tako sto ces unijeti njegov mail, iznos koji zelis da mu posaljes i to je to.
sajt sa kog hoću da poručim neke stvari šalje samo ups-om i kod njih je to free shipping. koliko bih morala da platim našim domaćim derikožama...?
I can only say, there we have been: but I cannot say where...
Ukoliko je posiljka preko 150 eura moze biti slucaj da ti naplate ovo 20 + PDV eur za oslobadjanje od carinskog postupka ili da ti carine ili da ne platis nista. Nijesam nikada koristio njihove usluge tako da ti ne znam tacno reci.P.S. Ukoliko je ispod 150 onda ti nece nista naplatiti 99.99%...
Na koji broj zovete Poštu kad oćete da provjerite je li vam stigla pošiljka?
Ja zvah neki dan Call centar i rekoše mi da zovem dostavnu sližbu na 442-643 ili 442-644, ali se na te brojeve nikad niko ne javlja.
Je li neko imao iskustva sa narucivanjem vga kartica iz inostranstva?
Moze li pomoc, uzeo sam gift karticu iz nlb banke, i pokusao na bookdepository da porucim nesto, medjutim javlja mi da sa karticom nije nesto kako treba!!!! kaze da CVV2 NUMBER NIJE U REDU KAO NI IME KARTICE( IME JE NA MONTENEGRO BANKU) ZNA ;I NEKO O CEMU SE RADI???
Last edited by gaga24; 22-02-12 at 13:26.
zoves banku i pitas, niko odavde to ne moze znati.
Mozda ipak CKB kartice prolaze svugdje ???
Probaj na Express poštu, tamo ja dobijam info.020/442-657
Obično ti bude aktivna tek nakon 48 sati od izdavanja. Sto se imena tice, stavi svoje, ako ne prihvata onda napisi to sto je na kartici (Cestitamo, ili Najljepse zelje, ili sto vec pise). Ako ne pomogne, zovi call centar![]()
A lighthouse keeper in the desert sun.
mora uvijek upisati ime sa kartice kako je napisano![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks