Dobro bi mi dosao bumper,gdje se ovo sve moze dobiti?
Sent from my iKantausing Tapatalk
Postignut sudski sporazum oko problema sa antenom na iPhonu 4
Konačno je postignut dogovor u kolektivnoj tužbi od strane potrošača (class action lawsuit) protiv Apple-a oko problema sa iPhone 4 antenom.
Svi koji su kupili iPhone 4 će dobiti besplatan bumper ili ček na 15$ od Apple-a.
Tužba je bila sačinjena od 18 različitih i u njoj se navodi da je Apple "loše predstavio i prikrio činjnične informacije u marketingu, reklamama, prodaji i uslugama iPhona 4 - posebno što se odnosi na kvalitet mobilne antene i signala i pratećeg softvera."
Apple je primoran da pošalje emailove svim kupcima do 30. aprila 2012. da ih obavesti o dogovoru. Ako ste vi oštećeni, na sajtu www.iPhone4Settlement.com koji će postati aktivan u narednim nedeljama, moći ćete da pronađete sve instrukcije.
Ako se ne sećate, antennagate je nastao 2010. kada se pojavio iPhone 4 kada su korisnici primetili opadanje signala kada se dodirne antena. Ovo se ubrzo pretvorilo u marketinšku noćnu moru za Apple pa su bili primorani da održe konferenciju za štampu u kojoj su odbacili sve probleme vezane za antenu, i ponudili besplatne futrole za sve kupce ili povraćaj novca.
Dobro bi mi dosao bumper,gdje se ovo sve moze dobiti?
Sent from my iKantausing Tapatalk
Zasto su meni sve neki brojevi ne pise mi m:tel kao recimo tu at&t?:/
kad se kupi iphone sa t-mobila u crnu goru, zanima me koji je model number ?
svi koji ne znaju kako se to provjerava a zele da pomognu to mozete da odradite na sledeci nacin
1---> udjite u Settings
2---> pa onda u General
3---> zatim kliknite na About
4---> a onda cini mi se 11 red odozgo treba da pise Model
e pa mene zanima koji je model iphona sa t-mobile mreze ???
pisace nesto kao MC605DN ili nesto tako ...
Md235mm
Originally Posted by Nk-001
hvala, igi
pokusavam da napravim tutorijal oko notifikacija za nase iphone
alo ajde dajte neki tutorijal za ove proklete notifikacije, imam sad neki iphone valjda je njemac i ne mogu da mu napravim nikako notifikacije ???
e da usput, iphone je kupljen prije 10 dana cini mi se, mada vidim da mu je na apple softver prva sktivacija 2 januara 2012 godne
ja sam u medjuvremenu uspio da mu slomim ekran, tj napukao je LCD
posto je telefon i dalje u 90 dana one lude apple garancije sta da radim ?
kako da to popravim za DZ ?
Moze li mi neko rec kad se vracana fabricki reset koliko traje? Uzeh danas neki i phone i evo dva sata ne mrda sa resetovanjem.. Ajde pomagajte
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako cu sad uradit restore? Tel je blokiranmoram li ga kacit na komp, aj pisi mi detaljno..
Detaljno na support.apple.com![]()
Aj napisi dvije receniceda upalim ovaj tel nocas
Upalih ga, hvala webmaster..
Prepao se![]()
Izasao GEVEY Ultra S
Otkljucava sve bb od iphone 4s (!!!).
Baseband 1.0.11, 1.0.13 i 1.0.14
Oficijalni sajt:
http://applenberry.com/
Zna li iko jesu li vise dobijali 4S u Telekom?
jesu, mislim čak i u više navrata. ja sam 4s uzeo krajem januara.
Telefon je radio sasvim normalno. Odradio sam mu update na 5.0.1 verziju i krenuo da radim Jailbreak aplikacija je pukla u sred procesa, ono application stopped working. Krenem da upalim iPhone ne moze... iPhone nije moj sta da radim ?!?!
EDIT: Recovery mode, aha. Nisam odavno dira ajfon pa se zaboravih malo
EDIT 2: Treba mi iGO my way . Jel ima neko neki link ad valja. Ovo sve sto sam nasa je na propale sajtove.
Last edited by Chili Willie; 25-02-12 at 16:35.
Para vrti dje burgija neće.
Imam ja,ali je 1.9GB i ne mogu da ga upload-ujem...Ja sam ti iz PG pa ako si dje tuda,dodaj mi fleshku da ti prebacim...Imam iGO My Way 1.1.3 2010...
4 moze odavno, ovo je novost za 4s..
Odradio sam sve kako treba. Sve radilo bila cydia, ugasim telefon, upalim. Nema cydie, nema pola ikona, nema ni onog telefona za zvanje nema nicega. Probam da odradim sve iz pocetka. Krenem da ubacim u DFU mode, jednostavno nije htio bec ga je ubacio u restore mode iako sam pazio na tajming. Kad ga je ubacio u taj djavo, ae probam da ga restore ali na ekranu aj fona stoji slicica iTunes i ispod nje USB i strelice u iTunes, iako je telefon zakacaen na kompjuter i iTunes ga prikazuje kao zakacenog. Pretisnem restore evo vec vise od 10 minuta stoji preparing iPhone to restore ... Sta da radim ?
EDIT : Sredio sam to, sad me muci onaj Call ID . Jel zna neko neki sto radi ?
Last edited by Chili Willie; 26-02-12 at 09:23.
Para vrti dje burgija neće.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks