Начи ево још иедан тикетић да не буде Пантела љомбер што ние рекао на време:
Шалке 1
Ст. Етијен 1
Гианина 1
квотица 10.
Љубац као моа истплата!
Начи ево још иедан тикетић да не буде Пантела љомбер што ние рекао на време:
Шалке 1
Ст. Етијен 1
Гианина 1
квотица 10.
Љубац као моа истплата!
Kako stvari stoje na tabeli, domacinima treba pobjeda, tako da ovo 3za3 dolazi u obzir itekako.
Ove dvije ekipe se paze i sad u prvoj i dok su bili u drugoj ligi. Cak i kad im zrijeb u jednoj utakmici kupa nije bio naklonjen pa ih stavio da igraju medjusobno, u regularnom toku je bilo 0:0 sto govori da nikad jedna od ekipa drugu nije "spustila". 3za3 je evidentno.
Who let the dogs out
Interesantna statistika
21/09/11, 20:00 Málaga - Athletic Bilbao 1 : 0 (0 : 0) (1 : 0)
15/05/11, 21:00 Athletic Bilbao - Málaga 1 : 1 (0 : 1) (1 : 0)
08/01/11, 18:00 Málaga - Athletic Bilbao 1 : 1 (0 : 0) (1 : 1)
05/05/10, 20:00 Athletic Bilbao - Málaga 1 : 1 (1 : 1) (0 : 0)
10/01/10, 17:00 Málaga - Athletic Bilbao 1 : 1 (0 : 0) (1 : 1)
Mozda 2-3 a mike ?![]()
Who let the dogs out
Palermo -1
Atletiko M - 2
Grojter Fir - 2
Kerkira -1
Salzburg -1
Meni je to GG, ali bih zaobisao ovaj par zbog odsustva igraca.
Athletic Bilbao izostanci:
Martinez Caseras
Igor Gabilondo
Aitor Ocio
Carlos Gurpegi
Xabier Aranburu Castillo
Suspendovan:
Javier Martinez
Malaga bez:
Hélder Rosário
Ruben Martinez
Jesus Gamez
Julio Baptista
Suspendovan:
Martin Demichelis
sto se tice utakmice Cezena - Milan
Boateng opet van stroja. Na sajtu Milana pise da ce duze odsustvovati, vjerovatno propusta i derbi sa Juventusom. No Milanu je on mala briga. Alegri vec neko vrijeme ne moze da racuna na citavu listu igraca. Pored kaznjenog Ibrahimovica, tu su jos Sedorf, Mexes, Nesta, Merkel, Aquilani, Yepes, Kasano, Gatuzo, Flamini i Straser. Dakle, prva postava se ladno moze sastaviti od ovih igraca, no oni su svi nedostupni.
Cezena se kao sto znamo pojacala sa Jakintom, tako da u njihovom timu vec ima nekoliko zvucnih imena, poput njega, Mutua, Santane, Kolucija, Malonga i na golu Antonjoli... Igraci koji mogu zabiti svakome zar ne?
Evo najavljenih postave za danas: (sa zvanicnih sajtova ovih klubova)
Cezena: Antonioli, Ravaglia, Rodriguez, Lauro, Rossi, Comotto, Benalouane, Pudil, Ceccarelli, Guana, Santana, Colucci, Martinho, Parolo, Del Nero, Martinez, Iaquinta, Mutu, Rennella, Malonga
Milan: Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, Ely, Mesbah, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Cristante, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi, Maxi lopez, Robinho. [Cini mi se da je Amelia kaznjen ali su ga ipak uvrstili u ekipu no nebitno]
Prosle godine su oba tima zabiljezila pobjeda na svojim terenima i to 2:0. U ovogodisnjem prvenstvu u prvom dijelu Milan je dobio minimalno 1:0. Milan umoran poslije meca sa Arsenalom, a Cezeni bodovi prijeko potrebni za opstanak. Danas ocekujem da oba tima ubace bar po jedan. Eventualno iznenadjenje, pobjeda domacina ili remi.
moj tip:
Cezena - Milan GG3+, @2.15 [za hrabre 1x, @2.40]
i nesto cisto rekreativno sto se tice ove tekme, za jos hrabrije 1&3+, @10 ili 1&D2+, @7
Last edited by BlackVelvet; 19-02-12 at 11:40.
Who let the dogs out
Ima li ko kakvu informaciju o zabrani online kladjenja kod nas ?
...
rokaj sa onim stotkama, nece to jos kod nas![]()
Who let the dogs out
Ingolstad - Grojter 2&3+, @2.60
Utreht - AZ Alkmar 2&G2+, @1.95
Roma - Parma 1&3+, @2.30
11.6
Who let the dogs out
dubl
grojter tim2 2+
alkmar tim2 2+
olimp 3.38
Šalke 1(1.70)
Đenova 1(2.00)
Lacio GG3+(2.05)
NY under(190.5)
Lejkersi H2(-2.5)
Sa srećom danas kockari![]()
Raise my hammer,take my aim
atlanta bi mogla bit simpaticna 2 od 2.7
http://www.rezultati.com/utakmica/MV...talji-utakmice Igrao sam ovo 2+...e ako panem, a imaju tri igraca vise...ne znam...
wolfsburg-3+
Atletiko m-2
Malaga-0-2
Roma-1
milan-dfx
Barcelona-3+
oce li dobit Psz ?
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
PSG i Monpelje veceras u skoro full sastavima, bice dobra tekma
Who let the dogs out
Sad bih pozurio u kladionicu da stignem u 2 i 30 da uplatm Alkmara,ali mi moje iskustvo ne dozvoljava da to uradim,jer se uvijek ispostavi bolje da se preskoci no u minut da se uplacuje![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)
Bookmarks