Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1 (Current Score 1-0) RKC 0.0 Feyenoord v RKC
    (Asian Handicap In-Play)
    18/02/2012 None 2.05 Won

Haha, uplatih pola minuta prije gola RKC-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mufljuz View Post
    Lorient - Lille 2 ....2.30
    Lorient bez: Maxime Baca df 15ut, Fabien Audard gk 21ut, Gregory Bourillon df 13ut 2ast, Lamine Kone df 12ut 1gl 2 ast, Gilles Sunu fw 15ut 3gl 2ast, Jeremie Aliadiere fw 11ut 3gl 1ast.

ja sam nasao ove povrede lorienta...velika mi je kvota na 2...evo provjerite i vi ....ako je ovako onda mi je lille sigurica

ii naravno mocni lil 0-1 FT ...

jos ovaj peruanac da prodje veceras
    Last edited by Mufljuz; 18-02-12 at 19:53.
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

čupnuh i ja nešto od fenerbahčea uživo
    1 Fenerbahce Fenerbahce v Sivasspor
    (Fulltime Result)
    18/02/2012 None 3.75 Won

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je za sjutra dubl i bash vjerujem u ovo...muka mi je kucat info:
    12:30h Groningen - PSV - 2 ///1,80
    15:30h Rukomet Liga Sampiona Silkeborg - Kielce - 2/// 1,45
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je za sjutra dubl i bash vjerujem u ovo...muka mi je kucat info:
    12:30h Groningen - PSV - 2 ///1,80
    15:30h Rukomet Liga Sampiona Silkeborg - Kielce - 2/// 1,45
    mogao bi malo infa dodat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juče me bacio Inter, debelo, bolno... Za mnogo novca.
    Danas sam odigrao tiket, čisto rekreativno. Pao sam na Bajern, Arsenal, evo i Juventus gubi.

Dakle, bataljujem ovo ***** na jedno vrijeme. :burp:

'ajte zdra'o.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislio bacice mee dormund,kad ono bajern...jel se desilo jos kome ovakvo zlo od ovija fasista ??????
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mikecg View Post
    mogao bi malo infa dodat
    PSV posle zimske pauze demolirao kuci Vitese i De Grafsap,dok je u gostima po sansama i igri nadigrao Herakles i Utreht ali jednostavno lopta nije htela u gol. Izuzetno kreativna igra i nadmoc u pojsedu lopte od strane "filipsovaca". Odigrali su fantasticno protiv Trabzona u cetvrtak,napadac Matavz je usao u formu,konstantno je u gol prilikama,stvara i kreira sanse. PSV u ovaj mec ulazi potpuno kompletan.
    Na drugoj strani Groningen je od 4 meca posle pauze dobio samo Herakles kuci 2:1 i to "iz dvojke u keca", a zatim je ponizen od tventea 1:4,RKC kuci 0:3 (stvorili samo 1 sansu) i VVV Venla u gostima 2:0 (ocajna igra). Totalno su van forme. Postigli su samo 1 gol a primili cak 9 u ppslednja 3 meca(poslednja 2 meca protiv rivala koji su materijal za ispadanje). Igra bez inspiracije,bez ikakvog suprotstavljanja protivniku,totalno bezidejno i pasivno. Jedine sanse koje stvaraju stvarju preko individualnog kvaliteta igraca. Za ovaj mec ce im nedostajati 3 veoma bitna igraca - *****sen (knie), Van Dijk, Kieftenbeld, Sparv,Van de Laak (kuit), (svi starteri,poslednji je stoper i jedan od najboljih igraca lige na tom mjestu).mislim da ih psv dobija minimum 2 razlike.srecno
    ----------------------------------------------------------------------
    ‎1.Ciudad Real BM 8 6 2 0 259:230 14
    2.Veszprem Fotex KC 9 5 0 4 238:239 10
    3.Chehovski Medvedi 9 3 3 3 265:250 9
    4.Füchse Berlin 8 4 1 3 241:233 9
    5.Kielce Vive KS 8 4 0 4 232:233 8
    6.Bjerringbro/Silkeborg 8 0 0 8 200:250 0

Prve 4 ekipe idu dalje ali naravno da nije nevazno sa kojeg mesta ce se plasirati dalje. Domacin u ovom mecu - Silkeborg je izgubio sve meceve u ovom takmicenju u ovoj IZUZETNO JAKOJ GRUPI! Silkeborg je sve meceve izgubio sa u proseku 6,25 golova razlike! Kod kuce takodje sve ubedljivi porazi. U prvom mecu ovih rivala Kielce je slavio sa 37:29.. Kielce jeste trenutno 5. ekipa na tabeli ali da je imao srece na zrijebu i kojim slucajem upao u recimo Grupu B vec bi bio 2. i osigurao plasman dalje. U poljskoj ligi Kielce ima perfektan ucinak 18pobeda /18 meceva. U kvalifikacijama za Ligu Sampiona uspeli su da eliminisu jedan Valjadolid!?!? I cak Lowen iz Nemacke !!! U grupi imaju dosta problema jer je grupa izuzetno jaka ali vjerujem da ce uspjeti da se izbore za prolazak dalje. U jedinom mecu u ovoj 2012.godini oni su uspeli da pobijede2.plasirani Veszprem u gostima 21:24 i tako otvore vrata 2. runde. Inace Kielce ima veoma dobar tim - sastavljeni su od mnogo Poljskih reprezentativaca sa ogromnim iskustvom igranja u Bundes ligi i 6 internacionlaca. Uros Zorman (Slovenija) je izabran u idealni tim Evropskog prvenstva u Srbiji (imao je najvise asistencija na citavom sampionatu). Rastko Stojkovic )-kljucni pivot SRPSKE reprezentacije. Denis Buntic i Zeljko Musa su bili dio rotacije Hrvatske na EP.Thorir Olafsson igra za Iceland, a Cleverly je bio zamjena za Landina u zlatnom Danskom timu. Skoro cio ostatak tima je igrao za Poljsku reprezentaciju osim veterana Jurasika i povrijedjenog golmana Szmala koji je sada zdrav i spreman.
    Sve u svemu gosti su jako dobar sastav i imaju kvalitetnu zamenu na svakoj poziciji u timu. Sa druge strane nemam previse informacija o Danskom timu ali koliko sam procitao i preveo po nekim svedskim forumima nisu tako losi kao sto tabela pokazuje ali jednostavno ova grupa je prejaka za njih. Silkeborg je 2. u Danskoj ligi ali bez pobjede u poslednja 2 meca. Nemaju neke poznate igrace i "superstarove" u ekipi a pretpostavljam da nece imati ni neku specijalnu motivaciju s obzirom da su vec odavno ispali iz kalkulacija za prolaz dalje. Da se razumijemo nece se oni predati ali jednostavno smatram da je ovaj mec isuvise vazan za Kielce i njihove iskusne i kvalitetne igrace da bi propustili ovakvu sansu za prolaz dalje. srecno!
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Juče me bacio Inter, debelo, bolno... Za mnogo novca.
    Danas sam odigrao tiket, čisto rekreativno. Pao sam na Bajern, Arsenal, evo i Juventus gubi.

Dakle, bataljujem ovo ***** na jedno vrijeme. :burp:

'ajte zdra'o.
    Nikad ne znas moj dobri UFO

Juce sam ubacio 50 eura na bet365 i izgubio ih do 8 sati sinoc.

Danas sa zadnjih 15 eura 2 tiketa i oba dosla, vratio 50 i zaradio 50.

Sigurno da treba znat kad odmorit malo, ali jedini nacin da prekines los niz je da dobijes

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kuku!!ljudi,ja ne znam za vas,ali mene se cini da je ovo jedan od gorih perioda od kad igram ovo **anje..bukvalno ne mogu nista da strefim!!
    Last edited by slope666; 18-02-12 at 20:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bijesan sam. ( :mrgreen: )

Šta/Ko je UFO?

Thanks Thanks Given 
    1,810
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,303 Posts

hvatam borusiu, leverkuzen, rendzers x2 i bača me arsenal x2 ??? a drugi tiket bajern........ e pa sve im po spisku j3bem!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PSV posle zimske pauze demolirao kuci Vitese i De Grafsap,dok je u gostima po sansama i igri nadigrao Herakles i Utreht ali jednostavno lopta nije htela u gol. Izuzetno kreativna igra i nadmoc u pojsedu lopte od strane "filipsovaca". Odigrali su fantasticno protiv Trabzona u cetvrtak,napadac Matavz je usao u formu,konstantno je u gol prilikama,stvara i kreira sanse. PSV u ovaj mec ulazi potpuno kompletan.
    Na drugoj strani Groningen je od 4 meca posle pauze dobio samo Herakles kuci 2:1 i to "iz dvojke u keca", a zatim je ponizen od tventea 1:4,RKC kuci 0:3 (stvorili samo 1 sansu) i VVV Venla u gostima 2:0 (ocajna igra). Totalno su van forme. Postigli su samo 1 gol a primili cak 9 u ppslednja 3 meca(poslednja 2 meca protiv rivala koji su materijal za ispadanje). Igra bez inspiracije,bez ikakvog suprotstavljanja protivniku,totalno bezidejno i pasivno. Jedine sanse koje stvaraju stvarju preko individualnog kvaliteta igraca. Za ovaj mec ce im nedostajati 3 veoma bitna igraca - *****sen (knie), Van Dijk, Kieftenbeld, Sparv,Van de Laak (kuit), (svi starteri,poslednji je stoper i jedan od najboljih igraca lige na tom mjestu).mislim da ih psv dobija minimum 2 razlike.srecno

Prve 4 ekipe idu dalje ali naravno da nije nevazno sa kojeg mesta ce se plasirati dalje. Domacin u ovom mecu - Silkeborg je izgubio sve meceve u ovom takmicenju u ovoj IZUZETNO JAKOJ GRUPI! Silkeborg je sve meceve izgubio sa u proseku 6,25 golova razlike! Kod kuce takodje sve ubedljivi porazi. U prvom mecu ovih rivala Kielce je slavio sa 37:29.. Kielce jeste trenutno 5. ekipa na tabeli ali da je imao srece na zrijebu i kojim slucajem upao u recimo Grupu B vec bi bio 2. i osigurao plasman dalje. U poljskoj ligi Kielce ima perfektan ucinak 18pobeda /18 meceva. U kvalifikacijama za Ligu Sampiona uspeli su da eliminisu jedan Valjadolid!?!? I cak Lowen iz Nemacke !!! U grupi imaju dosta problema jer je grupa izuzetno jaka ali vjerujem da ce uspjeti da se izbore za prolazak dalje. U jedinom mecu u ovoj 2012.godini oni su uspeli da pobijede2.plasirani Veszprem u gostima 21:24 i tako otvore vrata 2. runde. Inace Kielce ima veoma dobar tim - sastavljeni su od mnogo Poljskih reprezentativaca sa ogromnim iskustvom igranja u Bundes ligi i 6 internacionlaca. Uros Zorman (Slovenija) je izabran u idealni tim Evropskog prvenstva u Srbiji (imao je najvise asistencija na citavom sampionatu). Rastko Stojkovic )-kljucni pivot SRPSKE reprezentacije. Denis Buntic i Zeljko Musa su bili dio rotacije Hrvatske na EP.Thorir Olafsson igra za Iceland, a Cleverly je bio zamjena za Landina u zlatnom Danskom timu. Skoro cio ostatak tima je igrao za Poljsku reprezentaciju osim veterana Jurasika i povrijedjenog golmana Szmala koji je sada zdrav i spreman.
    Sve u svemu gosti su jako dobar sastav i imaju kvalitetnu zamenu na svakoj poziciji u timu. Sa druge strane nemam previse informacija o Danskom timu ali koliko sam procitao i preveo po nekim svedskim forumima nisu tako losi kao sto tabela pokazuje ali jednostavno ova grupa je prejaka za njih. Silkeborg je 2. u Danskoj ligi ali bez pobjede u poslednja 2 meca. Nemaju neke poznate igrace i "superstarove" u ekipi a pretpostavljam da nece imati ni neku specijalnu motivaciju s obzirom da su vec odavno ispali iz kalkulacija za prolaz dalje. Da se razumijemo nece se oni predati ali jednostavno smatram da je ovaj mec isuvise vazan za Kielce i njihove iskusne i kvalitetne igrace da bi propustili ovakvu sansu za prolaz dalje. srecno!
    Mislio je "MALO" infa
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

LJudi ne mogu da vjerujem u Fejnord, znaci retardi daju gol iz penala poklonjenog za 1-0 i retard sto je dao gol, ide i slavi i pritom skida dres..znaci ne vjerujem, tu dobija drugi zuti, ujedno i crveni karton i u zadnjih 10 min primaju go za 1-1. Pi ne mogu da vjerujem fudbal mi se zgadio i kladionica i sve pi u picku materinu

shoMaa Guest

vidio sam na fb dojavu sparta x/2 kvota 8 i reko dal da uplatim i ne uplatih i eo dodje al bar ispratih na live kad je bilo 1:1 nadam se da je jos neko ispratio dobra je kovta bila.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Alexandre_PATO#7 View Post
    ja mislio bacice mee dormund,kad ono bajern...jel se desilo jos kome ovakvo zlo od ovija fasista ??????
    1 D Coruna & Over 2.5 D Coruna v Barcelona B
    (Result / Total Goals)
    18/02/2012 None 2.37 Won
    2 Bayern Munich SC Freiburg v Bayern Munich
    (Full Time Result)
    18/02/2012 None 1.28 Lost
    3 Fenerbahce Fenerbahce v Sivasspor
    (Full Time Result)
    18/02/2012 None 1.57 Won

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    1 D Coruna & Over 2.5 D Coruna v Barcelona B
    (Result / Total Goals)
    18/02/2012 None 2.37 Won
    2 Bayern Munich SC Freiburg v Bayern Munich
    (Full Time Result)
    18/02/2012 None 1.28 Lost
    3 Fenerbahce Fenerbahce v Sivasspor
    (Full Time Result)
    18/02/2012 None 1.57 Won
    bruka ostroga mi da ovo rade i nama i sebi.....ono treba da gori u paklu ! ! ! !
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate ti si ih igrao moraju to da rade :/
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1 Real Madrid to score 4th goal Real Madrid v Racing Santander
    (Next Goal)
    18/02/2012 None 2.62 Won

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Chili Willie View Post
    Brate ti si ih igrao moraju to da rade :/
    ne zebaj,previse je
    ​ Lambda

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    e *****. kedown prastaj.
    ja cesto igram bajern ukoliko ne vodi od 75 pa gore. tu mu je najbolji procenat datih golova
    Bet Confirmation - JK23901032F - Flash Time of bet: 18/02/2012 19:58:40 Print
    Selections
    1 No 1st goal SC Freiburg v Bayern Munich
    (Next Goal)
    18/02/2012 None 2.20 Won
    2 No 3rd goal Sunderland v Arsenal
    (Next Goal)
    18/02/2012 None 1.36 Won
    Multiples
    Doubles 1 16.56 16.56 33.12 49.68

stavih ovu siću, eto ima sam neki osjećaj da neće doć

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobar info,samo me brine PSV da li se odmorio od gostovanja Trabzonu u cetvrtak

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

sto mi radi juve

edit: sad je vec lakse hvala onima koji su predlozili x-1 juve
    Last edited by BlackVelvet; 18-02-12 at 21:16.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk1329600579.536866.jpg 
Views:	141 
Size:	25.3 KB 
ID:	80179

Dodjem u premier i stavim prve 4 sa ovog tiketa sa 100 i ova kaze nemoze bez 50 i ja dodam jos ove dvije.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

e bas me nesto nece juce od 3 odigrana tiketa, na 3 me po poluvrijeme baci.
    danas isto tako, osim ako ovaj marsej ne dodje
    a za sjutra mislim da se moraju pare uzet

prvi tiket:
    bilbao 1-1
    salke 1-1

drugi tiket:
    PSZ 1-1
    Udineze 1-1

Page 2463 of 4706 FirstFirst ... 1463196323632413245324592460246124622463246424652466246724732513256329633463 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)

Bookmarks

Bookmarks