citas li ti sta druze...
Da li da narucim telefon (65e) sa TinyDeal-a, placanje karticom, da me ne zajebu mozda?![]()
Prodajem 3 macke, 2 slicne i jednu istu ..
citas li ti sta druze...
Njak Njak Njak
ja sam narucivao 2-3 puta sa tinydeal i placao karticom svaki put. Sve je stiglo i nisam imao nikakvih problema
ja sam sa njima imao svakakvih situacija, i zadovoljnih, i onih kad mi stigne nesto pokvareno, i kad mi ne stigne uopste...
Najbolje je prva situacija, ali ovo kad si ti na gubitku, tad su nesoji
Njak Njak Njak
pročitajte forum TinyDeal-a pa se odlučite
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
evo ja sam novi a ne mogu da citam sve pa evo pitam. da ko nije kupovao sta na http://www.thehut.com/ koliko naplacuju postarinu i tako to ???
Molim moderatore da edituju naslov teme, tako da ostane samo tekst bez ovih debelih linija sa strane. Razlog je taj što ovako ne može da se prebaci u "threaded mode" pa da se vrši pretraga teme bez izlistavanja jedne po jedne stranice.
Koliko moze otprilike kostati da posaljem posiljku od nekih 200g put kieva?
zavisi cega 200grama, i kolko moze da se lezi za to ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Hahaha, nista strasno, neka krema za suncanje (:
Ima li neko iskustva za koliko da očekujem ovu pošiljku?
14-02-2012 15:40 INO Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu
I uopšte imaju li negdje navedeni "koraci" kretanja pošiljki kada stignu u CG dok ne dođu do nas?
signachur
30-12-2011 16:00 INO Razmjena 30-Prispece u izmenicnu postu 30-12-2011 19:00 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 30-12-2011 19:00 81201 Posta Carinjenja Razmjena IPS domaci saobracaj 04-01-2012 11:00 INO Razmjena 35-Slanje na domacu lokaciju 04-01-2012 17:58 81102 PODGORICA 2 Dostava Dostavljena na domu
Njak Njak Njak
je li ko kupova na sajt http://www.thehut.com/ ?? dostavljaju li redovno i koliko se ceka??
imam ja nekoliko pitanja.
imam neki od prije paypal nalog neznam sad odavno nisam ulazio dali mogu da napravim novi i da me ne blokiraju?
ako neke pare zaradim na netu dali mogu da mi posalju na paypal i nemogu uopste na karticu bankovsku ?
dali sa ebaya i amazona moram da imam kreditnu karticu ili mogu direktno sa paypaya da uzimaju pare?
Hvala Gorostas, evo donijeli su mi danas paket, a status se na sajt poste nije mijenjao jos.
Jesam ja nekoliko puta. Obicno mi je stizalo za 12 dana. Sada naplacuju dostavu po 1 funtu za svaku stvar sto kupis.
Posta je napravila android aplikaciju, ima track and trace, cijene postarine i kontakte svih posta... http://market.android.com/details?id....android.posta
signachur
I meni je status kao i tebi, identican, isti i datum itd. samo sto mi jos nije stizao![]()
Ja sam 3 puta narucivao, sva 3 puta bila je tacna adresa: ulica ta i ta br xx/ xx-(br. stana) prvi put sam isao u postu, drugi put mi je doneseno kuci, a treci put sam morao i da idem u postu i da platim to carinjenje 1e. mislim da cak imam i priznanicu, potrazicu je pa cu je okaciti..
sent from tabure
Ja sam prvi put isao u postu i platio jedan euro. Drugi put su mi donijeli bez onog papirica tj bez placanja eura. Od cega li to zavisi zaboga![]()
imam li samo ja problema sa dealextreme.com ? evo prodje mjesec dana a meni na tracking-u i dalje stoji - "Packaging"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks