Kasne doste. Mene stižu ove sa trackingom(al i tu je kašnjenje jer ih vidim u BG i tek 5-6 dana kasnije su kod nas,za razliku od ranije kad je trebalo dan-dva) a ostalo nikako. Sestra mi čeka nešto naručeno prije 25-30 dana i nema nijednog paketa.
Stižu li kome pošiljke otkad je ovaj pomet? Ja čekam dvije koje su trebale biti tu još prošle nedjelje, al poštara na horizontu nema![]()
A lighthouse keeper in the desert sun.
Kasne doste. Mene stižu ove sa trackingom(al i tu je kašnjenje jer ih vidim u BG i tek 5-6 dana kasnije su kod nas,za razliku od ranije kad je trebalo dan-dva) a ostalo nikako. Sestra mi čeka nešto naručeno prije 25-30 dana i nema nijednog paketa.
a i jacekam, trebalo prosle nedelje stici iz UK, ali udario sad snijeg, nece biti srece... aerodrom svako malo ne radi, a to sve stize avionima
Njak Njak Njak
Moze li neko da mi objasni zasta tacno sluzi Netteller (http://www.neteller.com/)? Shvatam otprilike sta je ali posto naglasavaju da je besplatno, kakve oni imaju koristi?
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
za koliko vam stize porudzbina sa dealextreme sajta ja narucih nesto da probam eo mjesec dana nidje nista ne stize pise da je poslato ali nemam tracking number?
stize mi neki mis bas nesto brzo. npr 10dana. ne znam sto moze bit. ada chinabuy mi je stigao za 15dana. to izgleda stvarno nema pravila
f6
http://www.sportsdirect.com
imam namjeru da narucim sa ovoga sajta robe oko 5000e, ali nema drzave CG, sta da radim? da li je moguce da nekako dobijem preko slovenije?
5k? najbolje je da dogovoris direktno sa njima, napises mail i neka ti daju opcije slanja
Probaj neki sajt za proslijeđivanje pošte
npr.
http://www.shipito.com/
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Planiram da narucim neki tel. sa tinydeal-a, oko 65e vrijednosti, da li je za to free postarina i slicno, i da li sajt i dalje salje robu za CG, placanje karticom, koliko vidim neki rusi su ga preuzeli..
I Imate li jos kakav sajt, tipa placanja karticom, svega i svacega, znam da sigurno ima ali muka mi trazit, jos u 2 ujutro, uf)
Prodajem 3 macke, 2 slicne i jednu istu ..
TinyDeal i DinoDirect su sajtovi preko kojih naručuješ običnom karticom i besplatna je poštarina.
Nipošto ne naručuj sa TinyDeal-a, lopovi su kakvih nema.
DinoDirect šalje sigurno(mada isporuka može da potraje i preko mjesec dana, ali dođe), a ako imaš neki problem daju ti refund bez mnogo muke.
Mada je sad(po meni) isplativost kupovine sitnih drkalica diskutabilna jer je dolar žestoko ojačao(ili Euro žestoko pao, zavisi kako gledaš)
Last edited by Rakun; 13-02-12 at 08:15.
E ne znam, narucio sam 2 puta davno sa tinydeal-a, stiglo je za 23 dana, uvijaca neka 11e je bila, i jos neka zajebancija.. Sad gledao sam neki tel. 65e, ne znam da li da ga narucim..
mene samo interesuje ako ja narucim npr video igricu na http://www.base.com moram li ja jos sta da platim osim cijene uz igricu npr. postarinu ili tako nesto i koliko??
Na ovaj telefon sto gledam da uzmem pise u spec : Unlocked (This Cell Phone only works with GSM networks, NOT 3G Networks), to ne moze da rabota kod nas jel?
Pozdrav svima, nova sam na forumu pa me zanima da li bi neko mogao da mi kaze da li kod nas u CG (prmorije jos bolje) ima neko ko bi odradio kupovinu za mene a ima i dosta mojih prijatelja koji bi tako kupovali, jer nam se stvarno ne bakce sa karticama, adresama i cudima. Tj. da li ima neko ko se bavi time i poslije mu se naravno plati za njegov rad) unaprijed hvala
moze li ko da me posavjetuje koji sajt je najbolji za kupovinu ps3 igrica??
Kad uzmes da kupujes, napravi nalog, i prije zadnjega koraka obracunace ti koliko kosta postarina. Rijetko kad je besplatna, ako trazis, naci ces je za 3-4 eura, a ima sajtova koji zahtijevaju da ovamo salju dhl-om, sto je u krv. Po prijemu ces platiti euro ili tako nesto izmisljenoga troska.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Last edited by Rakun; 13-02-12 at 11:55.
Koju adresu da upišem ako imam npr. Karticu izdatu na Kipru ??
BTW. na NETELLER-u se ne može registrovati pod drugom zemljom jer prepoznaje IP
Last edited by Rakun; 13-02-12 at 13:43.
kad narucujes biras razlicite billing i shipping adrese
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Radi,al ne 3g tj možeš pozive,poruke al ne i video poziv itd.
Ja sam sa TD naručivao al isključivo preko PP. Sa karticom ne bih ni u ludilu jer su to takvi lopongeri i foliranti da samo gledaju kako te zavrnut. Odkad sam im jednom ranije pisao prijavu,više mi ne šalju feleričnu robu.
zna li ko dobar sajt za kupovinu ps3 igrica ??? i chatnik hvala!!!![]()
ima li ko iskustva sa base.com za koliko stize roba kako je salju(jel regularnom postom) koliko je postarina i tako to ???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks