Ne dimi ti zbog dizni.
Turbo? Mehanicka ili magnetna pumpa?
malo vise dimi a cim dimi vise i trosi,a i sipam loz ulje u njega (dimio je i sa evro dizelom) pa reko da malo precistim pumpu dizne...
Ne dimi ti zbog dizni.
Turbo? Mehanicka ili magnetna pumpa?
TAKUMI
turbo je ok,pumpa je lukas motor renault D19T 1.9TD Interkuler...jel postoji ta magnetna pumpa na njega?
pale se alarmi kad prodjem pored parkiranih automobila, sto moze bit to?
Originally Posted by my name is ...
Kaplje mi nafta na Bosch pumpu na A4. Dje radit to? Rece mi jedan majstor da ima u Bijelu (wtf)?
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovaj Juan zna jednog majstora ovamo, kaze da je dobar majstor....
TAKUMI
Ako nije neka posalica molim za ime.
Bijo si poziw koi se neodbija
ljudi, sta moze sve da bude da mi upravljac malo vuce u lijevu stranu? radio sam reglazu(u tolose kod stadiona) i balansirao gume(djurisic na zabjelo). na upravlacu nema lufta i ne cuje se nista. moze li da bude nesto do glave upravljaca ili vec sta li je...audi b4 ako je to uopste bitno. hvala....
Ovako, Pasat mi je u garazu, izlazim rikverc. vani mi je put do ulice zatrpan snijegom, garaza mi je udaljena od ulice koja je ociscena jedno 8 metara. Imam ljetnje gume skoro kao nove. Snijeg nije diran bez jedno metar tu do vrata sto sam ocistio da bi otvorio garazu...
Ima li sanse da izadjem do ulice posto me boli kicma od kopanja snijega kojeg sam mora ocistit oko dvorista... Da napomenem da me nije briga i da zaglavim tu, samo me brine da ne slomim kakvu plastiku ili neki cijev ispod, ili eventualno s***** nesto ispod masine itd...
hvala![]()
Last edited by mrzn1trIp; 13-02-12 at 19:38.
Fabia, gume sve 195/65 15. pumpane na 2.2. za cilindar nisam siguran. interesuje me moze li sve ovo da ima veze sa glavom upravljaca?
Ne vjerujem...
Vozi ga negdje 10 min pa onda rukom provjeri da li je temperatura prednjih felmi ista.
TAKUMI
ok.tnx
ima li ko ikakvu info kad ce se moc privatna auta vozit?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Mozda kad budu ocistili one gomile snijega kroz grad.
TAKUMI
sofersajbne ugradnja i prodaja. dalmatinska ulica tako mi rekose? br tel?
f6
oni uzimaju sve iz steama , to ti radi tj radio je onaj u perionici dje je zvezdo sad naspram pumpe
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks