View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 970 of 2251 FirstFirst ... 4708709209609669679689699709719729739749801020107014701970 ... LastLast
Results 24,226 to 24,250 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovetić: Vidim sebe u Premijer ligi

http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=228515

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Jovetić: Vidim sebe u Premijer ligi

http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=228515
    http://www.mondocafe.me/fudbal/jovet...tini--4700.php
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam, procitao sam obije izjave. Na kraju mozemo zakljuciti da je njegova buducnosti u Fiorentini ali bi volio da igra u Premier ligi (kad neko plati 25-30 miliona) Ja vjerujem i volio bih na ljeto da ode u dobar klub.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post

Ocigledno,nasem predsjedniku saveza nije cilj da se plasiramo na prvenstvo.Pa sjecate se kad smo bili na poziciji 16. odmah je sazvao konferenciju za novinare i rekao da to nije prava slika,da su srbi prije nas i ako su nas gledali sa visine u tom momentu.Da nema ambicije dokaz i je i to sto mu prebitno mjesto selektora mlade reprezentacije zauzima Dusko Vlaisavljevic.O Duskovim selektorskim nekvalitetima ne treba trositi rijeci.Sto reci za selektora seniorske reprezentacije?Bolje nista.Kad ga je je Ivica Osim pitao,sjeca li se kako je on Deja pazio jednu utakmicu,i kako je takticki besprekorno odigrao.Ovaj je njemu odgovorio,da je Dejo bio povrijedjen tu utakmicu.U toj bezazlenoj prici,moze se zakljuciti kakav karakter i autoritet posjeduje nas selektor....nikakav.
    SP prvenstvo i uopste kvalifikacije za isto,su totalno druga dimenzija od EURA.Grupa nam nije preteska,ali sa ovim jozmajem od selektora,i budalom od predsjednika fudbalskog saveza,lose nam se pise.....
    Last edited by Insua; 08-02-12 at 09:53.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Ocigledno,nasem predsjedniku saveza nije cilj da se plasiramo na prvenstvo.Pa sjecate se kad smo bili na poziciji 16. odmah je sazvao konferenciju za novinare i rekao da to nije prava slika,da su srbi prije nas i ako su nas gledali sa visine u tom momentu.Da nema ambicije dokaz i je i to sto mu prebitno mjesto selektora mlade reprezentacije zauzima Dusko Vlaisavljevic.O Duskovim selektorskim nekvalitetima ne treba trositi rijeci.Sto reci za selektora seniorske reprezentacije?Bolje nista.Kad ga je je Ivica Osim pitao,sjeca li se kako je on Deja pazio jednu utakmicu,i kako je takticki besprekorno odigrao.Ovaj je njemu odgovorio,da je Dejo bio povrijedjen tu utakmicu.U toj bezazlenoj prici,moze se zakljuciti kakav karakter i autoritet posjeduje nas selektor....nikakav.
    SP prvenstvo i uopste kvalifikacije za isto,su totalno druga dimenzija od EURA.Grupa nam nije preteska,ali sa ovim jozmajem od selektora,i budalom od predsjednika fudbalskog saveza,lose nam se pise.....
    oces mi obrazloziti ovaj zakljucak, molim te. ivica osim se nesto sa njim zeza , ovaj mu odgovara da dejo nije igrao tu utakmicu kao sto nije vjerovatno, i od jednom sad nema karakter i autoritet. po cemu?
    a bas me zanima koga bi ti za predsjednika saveza? posto je po meni dejo mnogo uradio, koje su njegove greske te toliko velike da covjeka kojeg svi postuju u fudbalu, koji ima autoritet u fifi ti nazivas budalom.
    samo nemoj reci smjenom kranjcara jer ga je on tu i doveo.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    oces mi obrazloziti ovaj zakljucak, molim te. ivica osim se nesto sa njim zeza , ovaj mu odgovara da dejo nije igrao tu utakmicu kao sto nije vjerovatno, i od jednom sad nema karakter i autoritet. po cemu?
    a bas me zanima koga bi ti za predsjednika saveza? posto je po meni dejo mnogo uradio, koje su njegove greske te toliko velike da covjeka kojeg svi postuju u fudbalu, koji ima autoritet u fifi ti nazivas budalom.
    samo nemoj reci smjenom kranjcara jer ga je on tu i doveo.
    Branko Brnovic je tada igrao kod Osima, i tu utakmicu stavio u dzep tad fudbalskog genija a sada obicnu budalu.Znaci ovaj je igrao cijelu utakmicu,nisi razumio.Osim ga je konstruktivnim pitanjem htio posjetiti jer mu je nejasno bilo kako neko ko je bio uspjesan igrac sredine terena,covjek zadatka,tako lako prepusti sredinu terena Cesima.Da te posjetim mi smo igrali sa dva vezna u pragu,oni sa pet.E na to mu je ovaj odgovorio da je savicevic tu utakmice igrao povrijedjen.I naravno ispao i pred Osimom i pred ljudima koji su bili tu,pravi vjerni kucko.Good pappy.Ovo je prica iz usta covjeka koji je prisustvovao tom razgovoru.Nikad nece imati pred njim svoje ja kao ni pred kapitenom i ostalima.Sto mislis ti o tome?
    Nisa Saveljic,Pedja Mijatovic i dosta starije garde su ljudi koji bi pomogli crnogorskom fudbalu.E njih je savicevic bukvalno pocerao.Covjek je jednoumac,od takvih nema srece...pa i da doruckuje svaki dan sa platinijem.

Nemamo para za novog selektora,to stoji.Sada cu ispanut skroman.Eto ga Stanojevic bez posla cini mi se...Njega bi mogli dovesti za male pare.Iako nisam pristalica da tudji perspektivni treneri zauzimaju nasim mjesto,ali to je surova istina trenutno.Ovo sam ti cisto naveo banalan primjer,koji bi meni licno vratio vjeru u reprezentaciju.Jer smatram da smo kvalitetna reprezentacija,i da nam je mjesto u TOP 30.
    Last edited by Insua; 08-02-12 at 16:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Deju nije stalo da se plasiramo na neko prvenstvo? E kakve se sve gluposti mogu ovdje procitati.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

svi znamo a i on je sam priznao da je pogrijesio u prag, a po meni je tu vise htio da ispadne skroman, u stilu bio je povrijedjen zato ga je bilo lako cuvati i glupo bi bilo da je rekao jesam stavio sam ga u dzep. to meni tako lici sto ne znaci da sam u pravu, mada ni da nisam. iskreno ne znam sto je mijatovic uradio za nas fudbal pa ga je ovaj ocerao, da ja znam nema ga u opste niti je ikada izrazio zelju da bude u cg fudbal. za saveljica ne znam pa i necu da pricam, mada ne znam ni cime se bavi sada.
    sto se tice novog selektora , cekajmo prvo da vidimo kako ce ici sa ovim pa da onda pricamo nesto, mozda ce biti to pravi pogodak ko ce ga znati.
    imamo par imena da bi se moglo reci da smo u 30 , ali ne mozemo fudbal igrati sa 4-5 dobrih igraca a ostali jedva rezerve u poljskoj i madjarskoj. hvali nam jedan dobar igrac u sredini da poveze sve to, to je realnost. jedino sto zamjeram savicevicu to je vlaisavljevic,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    svi znamo a i on je sam priznao da je pogrijesio u prag, a po meni je tu vise htio da ispadne skroman, u stilu bio je povrijedjen zato ga je bilo lako cuvati i glupo bi bilo da je rekao jesam stavio sam ga u dzep. to meni tako lici sto ne znaci da sam u pravu, mada ni da nisam. iskreno ne znam sto je mijatovic uradio za nas fudbal pa ga je ovaj ocerao, da ja znam nema ga u opste niti je ikada izrazio zelju da bude u cg fudbal. za saveljica ne znam pa i necu da pricam, mada ne znam ni cime se bavi sada.
    sto se tice novog selektora , cekajmo prvo da vidimo kako ce ici sa ovim pa da onda pricamo nesto, mozda ce biti to pravi pogodak ko ce ga znati.
    imamo par imena da bi se moglo reci da smo u 30 , ali ne mozemo fudbal igrati sa 4-5 dobrih igraca a ostali jedva rezerve u poljskoj i madjarskoj. hvali nam jedan dobar igrac u sredini da poveze sve to, to je realnost. jedino sto zamjeram savicevicu to je vlaisavljevic,
    To je bilo hipoteticko pitanje Osima...koje ne zahtijeva nikakav odgovor,vec spustis glavu dolje i priznas...A ne da pravis alibi igracu zbog kojeg su se punili stadioni i koji je bio glavna zvijezda najaceg calca ikad.Ja sam ti samo prenio utiske covjeka koji je prisustvovao tom internom razgovoru.
    Bilo kako bilo,vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu.Dabogda ti bio.Ali predugo gledam fudbal,da bi ovako nesto izaslo na dobro.Mi smo takav mentalitet da najteze prastamo uspjeh.Diktatorske i odluke iz malog mozga ce nas odvesti na 100+ mjestu rang liste.A evropska i svetska cemo gledat iz kuce i navijat za tudje reprezentacije.
    Last edited by Insua; 08-02-12 at 19:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo vidjeh kod jednog lika na fb.

Click image for larger version. 

Name:	181990_10150100261484516_791999515_6190624_1179440_n.jpg 
Views:	342 
Size:	29.6 KB 
ID:	78830

Kako bi ovakvi bili dobri. Jednostavni i sjajni.

Mada, dovoljno je reci da nikad necemo imati adidas kao sponzora, a jos manje slobodu da kreiramo dres po volji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da nema ove ptice mislio bih da su spanski.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

pa bas zato su i dobri..

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

previse asociraju na MNAirlines

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    previse asociraju na MNAirlines
    Ja sam i pomislio da im je MNAirlines postao glavni sponzor a inace je dres simpatican zbog jednostavnosti i dobro odradjenih detalja :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Pročitah sad da su neki isprebijali onoga Drljevića iz Dana. Mislim da nije offtopic jer svi znamo šta je i kako pisao o reprezentaciji. Niko ga ovdje ne simpatiše (kao ni to smeće od novine), ali uprkos tome je poprilično jezivo de se u CG i dalje prebijaju novinari.

Nadam se da razlog napada nije reprezentacija. I da među nama navijačima nema ekstremista i maloumnika tog tipa. Nadam se da smo svi iznad toga.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne podržavam i ohrabrujem ali sigurno neću reć' da mi je žao.
    Ko zna što su motivi, doduše, možda nema nikakve veze sa crnogorčenjem ili njegovom profesijom, te tako nečim. Ako je samo sticaj okolnosti ili nešto privatno to je onda njegov problem, neka to riješi. Ne valja mu da mu se to vuče.
    Last edited by Čika Džo; 11-02-12 at 22:25.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Napad je u svakom sluchaju za oshtru osudu, iako je napadnuta osoba stoprocentni idiot. Mislim da nema nikakve veze sa reprezentacijom-sad i nema nekih interesantnih dogadjaja oko reprezentacije koji bi izazvali/pokrenuli neshto ovako.

U svakom slucaju, za divljacke napade ovakve vrste pocinioce treba strogo kazniti. Maksimalnom zatvorskom kaznom.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Pročitah sad da su neki isprebijali onoga Drljevića iz Dana. Mislim da nije offtopic jer svi znamo šta je i kako pisao o reprezentaciji. Niko ga ovdje ne simpatiše (kao ni to smeće od novine), ali uprkos tome je poprilično jezivo de se u CG i dalje prebijaju novinari.

Nadam se da razlog napada nije reprezentacija. I da među nama navijačima nema ekstremista i maloumnika tog tipa. Nadam se da smo svi iznad toga.
    nije napad bio zbog pisanja... nego koliko cuh ... gadjali momci auto dje je on bio i on izasao iz auta mangup itd itd i prvi udario nekog momka..i onda ga istukao taj momak, il vise njih.....

i neka su...smrad obicni..

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

e obicno mi zao kad nekoga isprebijaju tako, ali dzaba, ne mogu se nagovoriti da mi bude zao njega. a sad jos kad sam cuo da je zbog snijega i grudvi tek mi nije zao.
    pomislih da je zbog njegovih tekstova pa mi malo bi krivo, sad ni to malo

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Hahahaha. Popularni "Drlja" je prva zrtva grudvanja, u CG, ove zime. Mozda i decenije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne podrzavam nasilje, ali sam je trazio batine kad je htjeo da se bije sa zabjelcanima i to zbog grudvanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Evo ga dade na debiju ovaj djecko...
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Mo Cuishle View Post
    Ovo vidjeh kod jednog lika na fb.

Click image for larger version. 

Name:	181990_10150100261484516_791999515_6190624_1179440_n.jpg 
Views:	342 
Size:	29.6 KB 
ID:	78830

Kako bi ovakvi bili dobri. Jednostavni i sjajni.

Mada, dovoljno je reci da nikad necemo imati adidas kao sponzora, a jos manje slobodu da kreiramo dres po volji.
    vrh...
    posalji im ovo na meil, ako ih ikad citaju....

Page 970 of 2251 FirstFirst ... 4708709209609669679689699709719729739749801020107014701970 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)