View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 969 of 2251 FirstFirst ... 4698699199599659669679689699709719729739791019106914691969 ... LastLast
Results 24,201 to 24,225 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

volio bih da iz nase lige pozivaju samo djecurliju, i da su oni sa reprezentacijom na okupljanjima i prijateljskim utakmicama.
    igrac iz cg lige je svejedno 21. ili 22. u rep po svemu, i taman toliko se racuna na njega - pa neka bude neko talentovano dijete, bolje nego neki od 28god, shto ceka menadzera iz azerbejdzana ili moldavije da mu nadje klub.

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

sto se primate za ovog momka sto ode u parmu evo sad vidjeh i ovo

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&dd=02&nav_id=579242

a
    vjerovatno toga ima jos....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

a
    koliko vidim on je srpski igrac , iz indjije bas i ponikao u njihovu skolu tako da i nema veze mnogo sa nama.
    ovo je mozda vise interesantno
    Le FC Sion a également engagé l’international junior monténégrin Milos Bakrac (25/02/1992). Le défenseur évolue actuellement avec la sélection M-19 de son pays. Il a gravi tous les échelons de la formation avec son équipe nationale. En club, le joueur défendait les couleurs de l’OFK Belgrade. Il portera les couleurs du FC Sion jusqu’en juin 2017
    Last edited by lepetanac; 03-02-12 at 13:40.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Brnovic otputovao za Tursku. Da vidimo koga ce da pozove od igraca iz nase lige.

http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...rskoj-4558.php
    Već je on pominjao na emisiji Fudbal plus da su interesantni Adžić i Igumanović iz Rudara kao i Bošković i Điđo Vukčević iz Budućnosti. Mislim da mimo toga teško da ima nekog izbora, ali ko zna.
    Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    evo opet mladi boljevic dao gol za zetu...dako bude igrao u standardno u prvom timu
    Izgleda da je riječ o stvarno velikom talentu. Treba napomenuti da Zeta nema neke posebne uslove niti terene sa vještačkom podlogom i da je čudo da se iznjedri takav talenat. Očekujem i ja, naravno, da bude imao finu minutažu u nastavku sezone. Pored njega koji je godište 1995, ove sezone je dosta u prvom timu igrao takođe napadač Filip Kalačević (1994), a očekuje se da će šansu u nastavku sezone još dobiti napadač Vojin Perazić (1993) i odbrambeni fudbaler Igor Vujačić (1994).
    Kad već pomenuh Zetu, izgleda da neće biti ništa od transfera Miloša M. Radulovića u Crvenu Zvezdu budući da je on u Antaliji sa ostalim igračima Zete.

Quote Originally Posted by kaemSe View Post

a
    U pravu si. Ne obazirem se na to što će neko igrati u Primaveri Parme. Uvijek napominjem slučaj Stefana Nenadovića koji je sa Interom bio kadetski prvak Italije a koji kasnije nije mogao igrati ni u OFK Baru u koji je prešao koju godinu nakon toga poslije avanture sa Monzom kao pozajmljeni igrač Intera. Valjda je i sad u Italiji.
    Naravno, ja ne znam kakav je Irfan Šahman igrač i nadam se da je druga priča. Talijani ga opisuju kao fudbalera sredine terena kojeg karakteriše dobra tehnika i odličan šut sa distance. U svakom slučaju što bi Talijani rekli "Un bocca al lupo" (bukvalno "u vučja usta" a zapravo znači "puno sreće")
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Le FC Sion a également engagé l’international junior monténégrin Milos Bakrac (25/02/1992). Le défenseur évolue actuellement avec la sélection M-19 de son pays. Il a gravi tous les échelons de la formation avec son équipe nationale. En club, le joueur défendait les couleurs de l’OFK Belgrade. Il portera les couleurs du FC Sion jusqu’en juin 2017
    na nashki :mrgreen:
    odbrambeni igrach mlade reprezentacije CG, Milos Bakrac preshao iz OFK BG u FC Sion (shvajcarska), potpisao ugovor do 2017-te
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by bo8an View Post
    na nashki :mrgreen:
    odbrambeni igrach mlade reprezentacije CG, Milos Bakrac preshao iz OFK BG u FC Sion (shvajcarska), potpisao ugovor do 2017-te
    http://www.zurnal.rs/2012/01/31/bakr....html?lang=lat
    Sad vidim da je prošao školu Crvene Zvezde. Interesantno, iako sad puni 20 godina mislim da čak nije ni debitovao za prvi tim OFK Beograda (uzmite ovo s rezervom jer ne mogu naći tačan podatak). Pa čak i pored toga on je zadovoljio ove iz Siona na pripremnim utakmicama (za razliku od ovih iz naše lige koji se gotovo uvijek vrate neobavljenog posla) i potpiše ugovor na 5 godina! Vjerujem da ovi iz Siona nijesu ludi, pa možda dobijemo štopera iznenada.

Kad smo već kod omladinskih reprezentativaca, desni bek Luka Petričević je trenutno na pozajmici iz PAOK-a u grčkom drugoligašu Agrotikos Asteras. Odigrao je dosad sve utakmice. Prošle sezone je igrao za omladince PAOK-a tako da je ovo korak naprijed u njegovoj karijeri. Naravno, dug je put od talenta do igrača. On u julu puni 20 godina.
    Last edited by amnesiac; 03-02-12 at 16:40.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amnesiac, sto se tice Bakraca, za njega se i ne moze reci da je dosao "iznebuha" jer je recimo bio kapiten omladinske selekcije (generacija 92), a i u OFK-i, i oduvijek je vazio za velikog talenta, recimo da se uvijek bolje kotirao nego Nemanja Mijuskovic koji je takodje bio u OFK Beogradu a sada igra u Rusiji. Takodje je kod Vlaisavljevica dobijao poziv, iako bez odigranih prvoligaskih utakmica. Problem zbog kojeg Bakrac nije zaigrao za prvi tim je taj sto nije imao potpisan profesionalni ugovor, iz razloga sto OFK i nije bas finansijski dobrostojeci klub, iako ima kvalitetnu skolu fudbala. Osim Bakraca i Mijuskovica, u istoj generaciji je igrao i Luka Petricevic koji je sada igrac PAOK-a, doduse trenutno na pozajmici nedje u drugoj ligi.

Sto se tice Sahmana, njega nikada nisam gledao uzivo, ali u svakom slucaju nije mala stvar otici direktno iz Bijelog Polja u Parmu, pa i u Primaveru. Mozda i ne bude nista od njega, ali mozda i ispadne igrac od njega. U svakom slucaju jos jedan igrac vise za pratiti na "radaru".

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Socrates, hvala na informacijama i sad postaje znatno jasnije. Evo, dodao sam ovo za Luku Petričevića u prethodnom postu. Ove momke ćemo imati priliku da vidimo (ako bude kakav stream ) u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko U19 prvenstvo od 25-og do 30-og maja u Estoniji. Protivnici su nam Engleska, Švajcarska i Slovenija.

EDIT: Ipak moja greška. Oni su generacija 1992, a u Estoniji će igrati generacija 1993 i mlađa.
    Last edited by amnesiac; 03-02-12 at 16:40.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo informacije za didija i sve ostale koji ste ucestvovali u unistavanju fudbalske reprezentacije..

vrhunski trener i veliki gospodin, koji nam nije valjao, a nismo ga chak ni pozdravili za rezultate koje je ostvario kod nas!

http://www.mondocafe.me/fudbal/cico-...iranu-4595.php

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pije li i dalje cijelu bocu vina poslije ruckA?Ako pije,ne broji mu se ovo.....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

koliko mancini vjeruje savica, opet u prvi tim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna Mancini sto radi, eto nocas je Savic odigrao kako treba.

Stefan Savic
    Questions have been raised about whether the Montenegrin is ready to play regularly in the Premier League but he produced a strong display, staying alert to danger and reading the game well.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ovaj momak sigurno štuca ovih dana koliko ga pominjemo .
    http://m.vijesti.me/sport/milos-bakr...a-clanak-59141
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    koliko mancini vjeruje savica, opet u prvi tim

Mancini
    Postao mi je najomiljeniji trener,pravi gospodin covjek.
    Savic odigrao odlicno danas,bio je najbolji od ovih iz zadnje linije,a pokazao je i da ima ono sto Leskot & co nemaju.Odlicno je iznosio loptu i nekoliko puta lansirao opasne napade Sitija.
    Last edited by GreatMontenegro; 04-02-12 at 21:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

marko vesovic sve bolje i bolje igra =)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    marko vesovic sve bolje i bolje igra =)
    Jeste , viidi se napredak u igri medjutim i dalje petlja sa loptom bespotrebno .. uff
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Postao mi je najomiljeniji trener,pravi gospodin covjek.
    Toliko o 'pukovnik / pokojnik' tezi.
    Kompani je povrijeđen, a Manćini je priličan idiot koji ne zaslužuje puno poštovanja kao trener () ali čuva svoje igrače i daje im drugu šansu. Većina trenera to radi, ali treba cijenit' Savića malo više u ovom slučaju - tek treba da proradi kako treba. Mlad je i sigurno može da igra na višem nivou - bar dva koplja višem od Partizana. Dakle, možda ne PL, ali nešto niže, što da ne. Italija, Francuska, Njemačka, pa i Španija, što da ne. No, ne treba previše ni spekulisat', još je mlad za svoju poziciju.
    Samopouzdanje će mu se sigurno podić' nakon večerašnjeg meča (mada je Fulam prilično trom naprijed, naročito sad kad im je pola napada ili pošlo ili povrijeđeno, a Pogrebnyak još čeka Vizu iz Njemačke) a to mu neće škodit' nimalo.
    Treba pazit' sljedeće nastupe da se vidi kako će se pokazat' sad kad se malo stabilizovao.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

joveticccccccccc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zanimljiv dejov intervju, vrijedi procitati http://www.mondocafe.me/fudbal/savic...lkana-4678.php

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Toliko o 'pukovnik / pokojnik' tezi.
    Kompani je povrijeđen, a Manćini je priličan idiot koji ne zaslužuje puno poštovanja kao trener () ali čuva svoje igrače i daje im drugu šansu. Većina trenera to radi, ali treba cijenit' Savića malo više u ovom slučaju - tek treba da proradi kako treba. Mlad je i sigurno može da igra na višem nivou - bar dva koplja višem od Partizana. Dakle, možda ne PL, ali nešto niže, što da ne. Italija, Francuska, Njemačka, pa i Španija, što da ne. No, ne treba previše ni spekulisat', još je mlad za svoju poziciju.
    Samopouzdanje će mu se sigurno podić' nakon večerašnjeg meča (mada je Fulam prilično trom naprijed, naročito sad kad im je pola napada ili pošlo ili povrijeđeno, a Pogrebnyak još čeka Vizu iz Njemačke) a to mu neće škodit' nimalo.
    Treba pazit' sljedeće nastupe da se vidi kako će se pokazat' sad kad se malo stabilizovao.

Ne bogohuli :hammer: .
    A drago mi je sto sam pogrijesio:-D.Kad bi samo i nasi ostali igraci imali slican tretman kao Savic,dje bi nam kraj bio.Vukcevic u mrtvom Blekburnu ne moze ni da dobije pravu sansu nego igraju neki poluigraci tipa Petrovica,a ovu nasu nesrecu pusti svaku desetu i redovno da gol ili asistira,odigra odlicno u defanzivi i pokaze koliko je kvalitetniji od vecine drugih veznjaka Blekburna.Sta tek rec za Bozovica i ono sto se njemu desava u Videotonu,a ima jos primjera,tako da je za mene pravo osvjezenje da se nasem igracu oprosti nekoliko,ako cemo pravo,dosta velikih gresaka.Fala Manciniju,velikom gospodinu i najboljem treneru Premijer lige kojeg ni velike kradje u korist Junajteda nece sprijecit u osvajanju i vise nego zasluzene titule.
    p.s. po cemu su to Seria A ili Primera nizeg kvaliteta u odnosu na PL?Ozbiljno pitam?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

decko ima veliku minutazu u prvoplasiranom timu u PL, a opet sa toliko godina tolika uloga i na toj oziciji covjek ne moze preko toga.
    sa druge strane cudi me da vukcevic tako malo igra a doveden kao pojacanje, i to sto je igrao koliko sam ispratio bilo je dobro. a jos me vise cudi da taj trener sa takvim rezultatima toliko opstaje tamo.
    vidio sam da je zverotic odigrao citav mec , i t ona desnog beka. al inam je najveci problem i dalje taj vezni koji ce povezati sve to. neki kreativac , sa dobrim pasovima. i mirka nikako kao napadaca centralnog, svidja mi se na toj lijevoj strani sto je cesto uromi radio evo i u juventus.
    uzelio sma se nesto utakmica reprezentacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

slusah deja malo na vijesti lijepo je rekao po nesto, a ne mogu da vjerujem kakav nam je zakon osponzorisanju klubova.
    ko hoce da sponzorise mora da plati pdv na tu sumu kao i porez na kraj godine.
    pa to je za mikjev vjerovali ili ne po meni

Page 969 of 2251 FirstFirst ... 4698699199599659669679689699709719729739791019106914691969 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)