svaka zimska guma se obrije za jedno ljeto...
na oci propada![]()
to ti je zimska guma, ako je staviš sad i ne misliš da je skladištiš gotova ti je do kraja avgusta....
svaka zimska guma se obrije za jedno ljeto...
na oci propada![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ja nadjoh po netu da je allseason
http://www.toyotires.eu/tire/pattern/vario-v2+
ima pahulju,kisu,sunce i drvo sa opadajucim liscem sa strane ugravirano vise zimska kako pisu ali solidna i za ljeta ***** li je ne znam dok ne probam
sto bi po zakonu da se moze zatamnit? zadnja 3 stakla? koliko procenata? sto kako?
Cuo sam razne price tipa smijes zadnja, smijes do 60%, neki kazu ne smijes nista, crna stakla samo ako su fabricka i td.
TAKUMI
je li tacno da nedje u trebinje imaju gumepo 40e jeftinije od ovih nasih reketasa i zna li ko sto o tome? Naravno mislim na iste tipove guma
Član 244
Vozila u saobraćaju na putu moraju da ispunjavaju propisane uslove u pogledu dimenzija, ukupne mase, osovinskog opterećenja i zaštite okoline, kao i da imaju ispravne propisane uređaje i opremu koju utvrđuje organ državne uprave nadležan za poslove saobraćaja.
U saobraćaju na putu ne mogu učestvovati vozila koja ne ispunjavaju uslove u pogledu providnosti vjetrobrana i svih okana u skladu sa odredbama međunarodne Konvencije o saobraćaju na putevima (zabrana upotrebe zatamnjenih stakala).
Izuzetno od stava 2 ovog člana, zatamnjena stakla mogu imati službena vozila državnih organa, ako za to prethodno dobiju odobrenje nadležnog organa.
Kad ga upalis hladnog mora niza kazaljka biti nego kad si ga ugasio. Tijela se skupljaju na hladnoci (: trosi vise, ali neznatno, ako ga ne forsiras.
@tico Po zakonu mozes zadnja, a koliko procenata... Jos nemamo aparat za mjerenje toga, otprilike zatamnjena toliko da se kroz njih spolja nesto nazire i nece te dirati.
eto nadjoh u zakon da ne smije ni jedno..
P. S. cini mi se da mogu zadnja ako su fabricka, pogledaj od kad je taj zakon. Mozda i grijesim...
taj koji ima na sajt mupa da se skine to je to..
Iz ličnog iskustva...
Auto je kupljeno sa zatamnjenim staklima. Prvi put je moju suprugu zaustavio policajac i napisao joj kaznu zbog stakala, 50€. Tada smo skinuli samo prednja dva, zadnja dva i zadnje vjetrobransko staklo je ostalo zatamnjeno. Skoro je i mene zaustavila policija, i napisala ponovo kaznu zbog zatamnjenih stakala. Nikakva priča i ljubaznost nije pomogla, čak je i drot na licu mjesta skinuo zadnju foliju. Eto toliko o zatamnjenim staklima.
zakonski samo i strogo sluzbena vozila sa posebnom dozvolom i fabricka zatamnjenja mogu i tacka.
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sto mislite of audiju a4 b6?
Nada poda me separar da amor de deux
fabiaaaaa ili neko drugi???? kuku za renault trafic 2005??? i felme 16"
Interesuje me da li u CG ima neko da PRAVI auspuhe,znaci da mi napravi auspuh po porduzbini?
Ibiza 1.2 2002, fabia?
arion koji motor ciljas? u sustini dobro auto..samo pozadi malo mjesta ima
john cena imas u ns...odje tesko![]()
broj covjeka sa zabjela (ili nekog drugog) koji otkupljuje katalizatore ?
imao sam pa izbrisah///
Originally Posted by my name is ...
tico ima ih u SRB kolko oces,99% da cu to tamo ako mi ne uspije za rs6 izduv,nego reko da nema mozda ovdje
kakav rs6 izduv jadan?![]()
Nemam pojma. Mislim da sam odavno vidio u Vijesti da neko prodaje euro kuke...?
Solidno auto (Fabia je bolja, mnogo bolja) ali brate motor je uzas.
Prosjecna potrosnja mu je oko 9, nema snage, nemiran, bucan, vozio sam Pola prije neki dan sam tim motorom, nisam se toliko nasaltao prve nikad, ispod 2500 obrtaja imas osjecaj da komplet konjaza dozivi kompletnu eutanaziju. 1.9 SDI je elasticniji od njega.
Vozis trecom, 80 na sat, na skoro 4000 rpm, prvom 4000 rpm samo 30 na sat.
Nadji 1.4 16V, ili cak SDI.
TAKUMI
tu ni bog ne moze da pomogne
Originally Posted by my name is ...
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks