http://db.tt/sLYEFPLC link za chrome beta.
Nazalost treba ICS da bi radio.
Evo pošto ovo nikog ne zanima bolje da postavim...
http://miuiandroid.com/2012/02/xiaom...m-source-code/
Vjerovatno jedina svijetla tačka...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
http://db.tt/sLYEFPLC link za chrome beta.
Nazalost treba ICS da bi radio.
Prva rečenica
Nema potrebe da se ide dalje, kao da je pisalo dijete iz prvog osnovne...OK, dugo sam hejtovao MIUI zbog toga što kopiraju iOS i dok je goldie držala MIUI na svom telefonu primetio sam da je dosta toga na kineskom, što mi se iskreno uopšte nije sviđalo.
On je probao verziju 1.9.16 a ja koristim 2.2.3, koja je kilometrima ispred, iako Arc nije podržan od MIUI-a i kao dokaz koliki je lažov ovaj momak, evo rečenica od gospodina koji je napravio ROM za Arc...
MIUI does not officially support Xperia ARC / ARC S. We do a crossport from the HTC Desire HD.
nisam rootovao tel josMada, radje na kraju to instaliram preko aptoide sve. Jedino mi je crnjak sto mi npr. svaki dan na wildfire s izbacuje da ima apdejta, ja pogledam, kad ono google maps, i nisu dostupne za nase trziste
Mogu ja da instaliram novu verziju preko aptoide, ali necu, ne koristim google maps na WF S, a interne memorije vazda fali...
(nečitko)
Ne treba ti ništa, nema podršku za flash, a tebi treba flash, zato ne koristiš Symbian
the stock ICS browser also missed Flash at launch and got it later, right? As it turns out, Chrome for Android won’t be as lucky and it will most likely remain without Flash support forever.
da, bas zato ne koristim deda simbu :mrgreen:
(nečitko)
hoce li se ispravit ovo nekim buducim apdejtom za ICS, da ne bude da uzimam dzabe xPeriu?!
She is only here to annoy herself!
valjda ce ispraviti dok SE izbaci zvanicni ICS...ali ko ce im ga znat
She is only here to annoy herself!
prvi video je za custom ROM koji je jos u beta fazi. a sa tastaturom nisam imao ovakvih problema (na SGS)...
A koji problemi, po ovim snimcima bi rekao da se android raspada
NSX, moraces da sacekas da izadje neka sa proc na 2GHz, da ne laguje tastatura :mrgreen:
Last edited by verbalni_fajter; 08-02-12 at 18:39.
(nečitko)
@Fabia: Jbg, nije to tvoj Maemo 6, za koji tvrdis da nema ni jedan jedini bug!
Osim
i
kaze lik:
i rjesenje:I know video is a little too long but if u look i cant download allmost all type of file.
yeap, stock browser sux ass.Install firefox or Opera mobile on your N9. Both web browser lets you download stuff to your N9
Aj sad put topika o novim nokijama, i zeljno iscekuj zadnji simbian telefon, prije nego predjes na iphone ili android :*
(nečitko)
Uspio si da nadjes jos dva, jel?
Da, jedina dva:
MeeFolders - third party aplikacija koja nije bila gotova, beta u testnoj fazi, 0.0.4...
Aj probaj finalnu da li radi...
Ovi bugovi na ICS nisu zbog third party aplikacija nego zbog toga sto je ICS smece, fabricki.
Ovo sa browserom - kao sto vidis u pitanu je PR1.0, toga nema kod mene (PR1.1).
I ovaj je potpuno nepoznat problem na 3-4 MeeGo foruma koje posjecujem.
P.S. PR1.0 je prva verzija ovog operativnog, i moze da se pojavi bug, jel?
A ICS je mozda 15-a po redu verzija Andrije, i sa koliko, 200 000 Andrija dnevno...i opet fuka?
P.S. aj probaj da ukucas HTC Desire bug...![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-02-12 at 19:26.
TAKUMI
Actually, I can now demonstrate:
Ima jos 400...
TAKUMI
Evo short line
Think Android phones are pieces of junk? Now you’ve got the data to prove it. A recent study has conclusively proven Android phones are much more prone to breaking than iPhones and even BlackBerries, and their cheapness is costing telecoms big: up to $2 billion a year, in fact.
Znači ako Microsoft kađe da je za WP 7 minimalno ARMv7 onda je to normalno. A kada se kaže da za normalan rad Androida treba to i to onda je to nenormalno.
I da normalno da se o Nokia uređajima ne priča o "tamo nekim kombinacijama", jer oni "tamo neke kombinacije i nemaju", pa se mora govoriti o oficijlenim stvarima.
Ovo ti je isto kao da kupiš auto i da ne dobiješ cd player u njega (nijesi naručio) i da ne možeš onda da ugradiš drugi jer zaboga nije oficijelni.
Ima milion primjera o oficijelnim stvarima, većina ljudi je na XP koristila neku slipstrimovanu verziju, neku lite, neku nabudžeu a rijetko ko oficijelni windows xp.
I niko se nije pitao i govorio kako lite verzija nije windows xp, kada se to odaradi sa androidom onda se to ne računa.
Ne razumijem toliku zavist ka nečem što je prekretnica u odnosnu na ostale operativne sisteme, iOS koji je prezatvoren, Symbian koji je prestar (i koji je pokupio više stvari iz prva dva nego iko), windows mobile koji je prespor...
Jooooooj, nemoj to...nemoj.
Neko ce rec da si bolestan.
P.S. daj reci nam, sto je Symbian pokupio od Andrije, a sto je Andrija i drugi pokupili od Symbiana?
Dalje, kazes za WP7 treba ARM V7?
Da, a sto treba npr. za ICS? Moze li SGS da radi sa ICSom? Ne?
Koji telefon danas moze da radi sa ICSom?
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-02-12 at 19:38.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks