SAlee hoce li biti novih kanala uskoro....
Kako sam u postu...prije par stranica izjavio da sam "ubo" problem...sada pri punoj svijesti ...izjavljujem da sam "ubo" ko prstom u onu stvar...ruter se i dalje resetuje...i sad je opet postiga onaj tempo od minimum dvaput dnevno...(za sve pogane djevojke...i njihovu dobro razvijenu mastu...steta ali zadnja recenica nije ono sto ste odma pomislile, a ja odma pozelio...no nazalost surova reset svakodnevnica...)
Dragom ADB-u i njihovom CEO-u zelim da im ova nasa muka...prouzrokuje makar cir na guz*cu...jes se sigurno tamo pocesu kad god nas se poprisete...a jesu nas...
SAlee hoce li biti novih kanala uskoro....
Ja bih podijelio informacije koje imam o novim kanalima, ali se bojim diskriminacije koju sam dozivio prosli put..
kako ti vise ne dosadi prijatelju....
Ne moze mi dosadit da pomazem korisnicima t-coma koji su ujedno moji sugradjani..
Ne znam jesam li na pravom mjestu, ali evo da pitam: koliko kosta zajedno extra tv i internet?
Extra TV Start paket 10 EUR + FLAT2 ADSL 20 EUR + fixni/pristup mrezi 6 EUR = 36 EUR
Za 38 eur mjesecno mozes da uzmes Extra Trio
Cuo sam da SK kanali ulaze u ponudu krajem februara...
Vec su ih uveli..evo ja vec 2 dana gledam,ne znam kako vama jos nisu...
Bicete na vrijeme obavijesteni.
O cemu?
I to SportClubHD samo za IPTV korisnike Crnogorskog telekoma...
Ja sam tako cuo pa ne znam jeli istina...
Jeste, nkmne, tacno je..
Jeste da ne pratim spotska dešavanja,ali jedva čekam taj HD kanal. Može li se znati kada će tačno to biti?
Samo da ne bude cimanja slike sa ovim bakarnim žicama nezamjenjivim![]()
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Baš ste smešni
![]()
zasto mi se pali extra tv sam kad je izgasen...? recimo ja u 3 sata ujutro odem u dnevnu extra tv j izgasen i odjedom cujem da pocne da radi onaj hard disc cini mi se i sve tako gasi,pali..xD
@ms
mozda imas zakazano snimanje. STB inace u periodu izmedju 4-9 AM prikuplja nove podatke sa sistema, pa je moguce da se u tom periodu aktivira na nekoliko sekundi.
4-9 sati STB šalje podatke koje je prikupio o vama nazad u bazu.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Preuzima listu kanala i EPG.
E, zbilja - što je s vodičem u zadnje vrijeme? Bukvalno ništa nije tačno ovih dana, posebno na nekim kanalima. Čak ni utakmica na Areni ne ide ta koja piše NIKAD.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks