...ja mislio da napisem sa moga a napisao sa Petronas![]()
...ja mislio da napisem sa moga a napisao sa Petronas![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Jos 4 sata do prerstavljanja novog Red Bull-a. Mislim da nece biti uocljive neke spektakularne stvari (oni fino sve zamaskiraju), ali ce bit interesantno vidjet kako su oni "rjesili" prednji nos.
Sto li sad smislio BOG Newey?!
Release Yourself
Koliko gluposti na jednom mjestu može ovdje da se pročita... Zbog toga je i posjećenost ove teme išla uzlaznom putanjom zadnje 2 godine.
Nije bitno koliko ko znanja ima, ni koliko je ko od ovih inžinjera proveo mjeseci u aero tunelu, bitno je kako izgleda bolid, i odokativni review kome se što sviđa i kako izgleda.
A tek istorijske osvrte pojedinih treba memorisat da se ne zaboravi što je sve pisano.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I Lotus (ex Renault) je juce predstavljen. I oni imaju skalin napred, ali mozda najblazi od dosad vidjenih.
Release Yourself
Tuzibabo nismo te pitali nista, bolje pisi peticiju.
A posebno nas ne zanima oli ti dolazit odje i jesu li ti dosadni komentari.
Nego, novi Sauber.
Spy shot Toro Rosa, pogledajte ovu nosinu...
![]()
mislim da ce ovaj kaspersky da ih usporava
nemoj tako, pojedini moraju da razmjenjuju materijal za onanisanje![]()
"Hej jesi vidio najnoviju sliku tog i tog vozaca, svrsio sam 3x od jutros?!"
"Nisam jos, postavi je odma' na forum, da vidim koliko puta cu ja da ejakuliram! Cmok!"
:roll: :dejection:
(nečitko)
Ne valja to ,fabia i petronas su ga vec provozali nije im se pretjerano svidio![]()
I oce li mi ko objasnit dje nestade Renault F1 team, koji je do prije par god bio u samom vrhu, okle sad Lotus (Ex renault). Sto se desilo s njima?
Open your minD
Renault je sada Lotus. Sve ostalo je isto kao prije, i znam da su imali neki sudski spor oko imena.
TAKUMI
I ovaj za grbicom...
TAKUMI
A sto ce im onaj otvor-usisnik na grbu, cemu sluzi ono? Ne vjerujem da je za hladjenje kokpita
Ne, to nije smijesno. To je glupo.
Kimi, NHF.
RBR:
Ovo je vec...
Opet zajebancije:
Pazi sad, grba ima rupu, a na nosu nema...mozda to sluzi za hladjenje kokpita a i za nesto drugo:
![]()
TAKUMI
TR opet sa duplim podom... i smijesnim nosem, napravili su kanal ali nisu stepenicu. Mnogo reklama, bas kicasto izgleda.
![]()
Vjerovatno u McLarenu nije svima svejedno sto vide skalin na svim drugim bolidima, posebno na RBR.
Strmi nos VS. skalin?
Meni, gledajuci slike, McLaren ne izgleda bas kao da je po propisima. 100% grijesim, ali na prvi poglem mi je takav utisak.
Last edited by sky; 06-02-12 at 19:33.
Release Yourself
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks