Kakav je ovaj film bio gorevina.Ja kad sam gledo mislio sam da je nesto spektakularno.Ili sam samo bio mali.
I am Muzzyyy, Biig Muzzyyyy...
Me, myself and I
Kakav je ovaj film bio gorevina.Ja kad sam gledo mislio sam da je nesto spektakularno.Ili sam samo bio mali.
Padose mi na pamet priredbe koje smo organizovali ka' djeca ispred zgrade... Pa se iskupe roditelji i komsije... Kad se samo prisjetim kakvih je tu piseva bilo... :lolblue:
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
hahahhah serhi, ahahahah, odlicno, kako su majke ponosne bileee, mi djevojchice smo smiljale ritmike, je li isao ko od vas u djecje odmaraliste Verusha i Sutomore, i to mi je prelijpo doba bilo, neke prijatelje iz tog doba imam![]()
Me, myself and I
E nije bilo boljeg 'smišljača' ritmika od mene u neseljE i u Beograd'.
Okupim fino svu đecu koja imaju imalo talenta za igru, kasetofon na produžni probacim kroz prozor u dvorište i ajmo!Ljepota!
![]()
Last edited by puppy; 04-02-12 at 16:50.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
aaaaaaaa limenka cuvena na verusu!!!
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!
kad se $etim, ima sam onu zalizanu frizuru ka pedja mijatovic ahahahahahahahahahahaha
ja sam isla malo ranije, i bila izuzetno talentovana, da se ne hvalim
@puppy, ne priznajem ti da nije bilo boljeg od tebe![]()
Me, myself and I
Igralo se rata sa kvakama od vrata na verusu![]()
Mhm.
Samo da se prisjetim hitova, malo mi se mijesaju sa ostalim odmaralistima..ovako:
-''Usne jagode''
-''Sava tiho tece''
-''Bolje biti pijan nego star''
-''Suada'' (sve od Orkestra)
-''Madjarica'' (i od Colica)
-''Equador''
Postojale su neke grupne koreografije, ako se sjecate.
Last edited by nauzeja; 04-02-12 at 19:03.
I na kraj balade pa ples :P
You'll Never Smoke Alone..
Ispasce da se bukvalno svi znamo.
Imam sacuvano dopisivanje (PTT) sa nekom Milenom, Nebojsom i Roksandom (Pg/Nk). Moram bacit pogled cim dodjem doma!
Last edited by nauzeja; 05-02-12 at 08:44.
ja ama bas nikog ne pamtim osim jednu komsinicu koja je bila miss sarma..![]()
The more things change, the more they stay the same.
I ja sam bila '98 na Verusi, al ne sa talentima vec sa odjeljenjem iz osnovne skole (cini mi se da smo mi to placali, nesto poput zimovanja). To mi je bilo prvo odvajanje od kuce, bez roditelja. Sjecam se da se tada uveliko nosila kolekcija 'Todor'. Imali su dvije tri boje, crvena i teget, mozda i zuta (al tu nisam kupovala), cetvrta ne znam dal je postojala u njihovoj paleti. E da, i sa Veruse su mi nezaboravne VASKE koje sam dobila tom prilkom
![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
eeeeeeeeeeeee......stani mladosti stani, stani, da te trosim natenane...
Kad ovo citam sve mi se vrati! Mislim da je iz ovog teksta izvuceno cijelo djetinjstvo cijele moje generacije stim sto mislim da je ovo pisao neko par godina mladji,
jer ima jos mnogo, mnogo toga, sve u svemu prelijepo opisano i taj koktel emocija koja tinja u mene dok ovo citam ne moze se opisat...
Last edited by Tha_Maddog; 05-02-12 at 22:55.
A ovo?
Pa turniri
Pa badminton po cijeli dan..
![]()
Ća je život vengo fantažija!
Badminton i dan danas![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks