tako neshto
325? ~1000
tako neshto
jole ima i jeftinih
posebno ovih cabrio
Ovo je cijena u dolarima, oko 16 hiljada košta + prevoz i svašta - koštaće koliko i kod nas. Meni se ova boja sviđela...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
za sve ljubitelje polako izumrle serije 8
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/4007
Živa je ova osmica!Znam dok sam bio dijete, svaki dan kad sam se vraćao iz škole nazad u centar, išao sam dužim putem ne bi li prošao na parkig gdje je vazda parkirana bila (tad je vozio Crni) i eto je sad posle više od 10 godina, znam da je to ta po ovim alpina felmama
.
kolko ce dobit onda ovaj za 850i, euro?![]()
She is only here to annoy herself!
Bili Ajdol![]()
niujedne mi gace lastike nema
e on ce dobiti koliko zine jer je ovo auto rijetko i vrijedno!Ja ga sig necu voziti al ce se naci neko ko moze da priusti jos 5000e na njegovu cijenu i da uziva u njemu... a ovih e36 325i lokara ima koliko oces leze trunu ne voze se i daju se ni dzabe ni za pare samo da ih micu ispred kuce![]()
Fabijoni, koja je razlike između M54B25 i M52B28 (ovo je tvoj ?).
Znam da se M52 proizvodio ranije, od 1998 do 2000 dok je M54 nastavio od 2001 do 2007, ali mu je obrtni veći za 35 N·m, ima 1HP više od M54, a razlika u ubrzanju je svega 0.2 sekunde.
To je u suštini isti motor sa manjom zaprenom ?
Blok je skoro isti (mislim da su izbacili nikasil i to je sve (znaci ful AL), M54 ima 2 vanosa (usisni i izduvni), ima elektro gas, nema ICV, ima drugi sistem vakuma i DISA-u (Oliver Queen, kako'e?), ima drugaciji algoritam detonacija, sistem hladjenja je drugaciji - bolji (ovo sto ja imam je zali Boze), drugaciju usisnu, ima pritisak goriva na rail-u i i na filter, izduvna grana je drugacija. Mislim da je to to.
M52 se prozvodio od 1994-e do 2001-e.
TAKUMI
M54 je ispravio sve boljke od M52 mnogo dobar i izdrzljiv motor...
I onda su dosle neke nove bolje...
TAKUMI
Vanos, DISA, EML...
TAKUMI
Vazda audijevu temu zatrpamo sa bmw-omPo meni nema boljeg auta u ovoj klasi, i rado bih ga vozio
Inace sam odusevljen novom generacijom bmw-a, nova petica, nova trojka... veliki korak naprijed, enterijer, eksterijer... posebno dizajn,uopste kvalitet izrade unutrasnjosti i opet zakrivljena konzola prema vozacu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks