Page 432 of 1170 FirstFirst ... 332382422428429430431432433434435436442482532932 ... LastLast
Results 10,776 to 10,800 of 29229

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Quote Originally Posted by Bingo View Post
    Moram se nadovezati , evo vam skromna a ipak ekskluzivna info koja nece nikog iznenaditi a 100 posto je tacna - 'Novinar' Darko Sukovic je gledajuci polifinalni mec izmedju Djokovica i Mareja , toliko navijao za Mareja da je sutnuo i polomio stolcic pred 10 novinara radija Antena M sa kojima radi , svaki dalji komenar je suvisan ..
    Sta li je polomio u finalu?Glavu nadam se
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Mene samo nervira stav da se obavezno mora navijat za Novaka!?

Moze li neko iz CG da navija za nekoga drugoga, a da ne bude iskompleksiran, veliko crnogorac, srbomrzac i sl?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Moze naravno,ima takvih masu,pa i na ovom forumu.Ali Sukovic je vec nesto drugo,on mijesa politiku u sve,marioneta obicna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

Moze li neko iz CG da navija za nekoga drugoga, a da ne bude iskompleksiran, veliko crnogorac, srbomrzac i sl?
    Zasto ne bi moglo ? Al zna se zasto sukovic nije navijao za njega

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post

Nista se ne mora, nista nije obavezno.. Moze se navijati za nekoga drugog, kao i za Dansku protiv Srbije u finalu EP u rukometu.. moze se i navijati za, recimo, Azerbejdzan protiv Hrvatske.. ili za Tunis protiv BiH... sve je to savrseeeeno normalno....
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovizi, nemoj te dvije stvari da mijesas. Pazi neshto, kad u fudbalu(kosarci, rukometu, vaterpolu...) igra Srbija, Hrvatska, Bih...uvijek navijam za njih(naravno, kad ne igraju protiv CG) jer su to meni bliske zemlje,a reprezentacije tih zemalja predstavljaju te zemlje. To su kolektivni sportovi.

Sto se tice individualnih sportova, tu sportisti predstavljaju sebe. Prije svega, tek onda zemlje iz kojih dolaze. To shto je tamo neki lik suvishe isfrustriran pa ne moze da podnese Djokovica zbog nacionalnosti, to je druga stvar, i to je prije svega za sprdnju (sa tim likom). Ali moramo razdvojiti individualne i kolektivne sportove. Recimo, ja navijam za Djokovica u svim mechevima osim protiv Federera(za kog navijam uvijek), a za Tipsarevica ne bih navijao ni da je sa Zabjela, a ne iz Beograda
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ali moramo razdvojiti individualne i kolektivne sportove.
    Ne moramo, bogome. Iznio si samo svoj stav i kao takav ga mogu postovati, ali nista vise od toga. Koliko samo ima likova koji ce u fudbalu navijati za Srbiju, Hrvatsku i Bih (osim kad igraju protiv nas) sve dok ne nalete na, recimo, Italiju. Italijansku repku obozava i bas ga briga sto su nam ove drzave bliske, on navija za Italiju. I? Tako da to nema nikakve veze..
    Ja sam vrlo jednostavan po tom pitanju: bilo kolektivni ili individualni sport, uvijek navijam za one koji zbore srpsko-hrvatski
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Moze naravno,ima takvih masu,pa i na ovom forumu.Ali Sukovic je vec nesto drugo,on mijesa politiku u sve,marioneta obicna
    Kako ih nije sramota ne znam,da ne navijaju za gospodina Djokaja a eto mu mjeshtani Dinoshe dizu spomenik,nevjerovatno !!!
    ...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Kako ih nije sramota ne znam,da ne navijaju za gospodina Djokaja a eto mu mjeshtani Dinoshe dizu spomenik,nevjerovatno !!!
    Dosadan.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

@Jakuza

...kakvi su planovi No1e-ta ?pretpostavljam da se na teren nece vratiti prije 2 masters-a u indian wels i miami,zar ne ?znam da je prije toga odigrao i dubai,ali ce to sigurno preskociti ?

e sad kada je nadal u pitanju,sta mislis oce li on odigrati sta prije olimpijade,posto ja cuh da se nece pojavljivati uopste ?pretpostavljam na rolan garros i wimbledon da hoce ?

....jos jedno pitanje i to je to:ako neki igrac osvoji neki turnir,nevezano da li je u pitanju 250,500,1000 a sledece godine se ne pojavi uopste na neki osvojeni turnir dali se bodovi automatski gube ?

malo smorih,ali ne zamjerite
    Last edited by cardozo; 01-02-12 at 16:00.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Novak nece ni pipnuti reket naredne dvije nedelje,to je sigurno.Posto je vec u Dubaiju ocekujem da ce igrati.Podloga je nesto brza i to mu vise odgovara,ali ce Dubai biti izuzetan ove godine.Po najavama Djokovic,Federer,Marej,Conga,Gerdih,Fis,Tipsarevic ,Del Potro,Gaske,Lopez,cak 8 igraca iz TOP 10.Da Masters pozavidi,posebno Monte Karlo i Sangaj.
    Mozda ode do Nisa kad se bude igrao Dejvis Kup ali se onda svakako vraca u Dubai jer su mu najbolji uslovi za trening i priprema za dva najveca Mastersa koja postoje.Treba pametno ali posle mjesec dana ocekujem da ce biti spreman za Dubai i da ce ici na 4. uzastopnu titulu.Isto tako on ima problem jer nije igrao dovoljno turnira serije 500,pa ako i ovaj propusti dobija automatski zero poenter.Trebaju mu 4 turnira ove serije godisnje.

Nadal sigurno nista nece igrati u februaru.Dejvis Kup ne igra ove godine,nije prijavio nijedan turnir.Zakljucno sa Rolan Garosom Nadal brani vise od Novaka tako da ce sigurno biti na teenu vec u Indijan Velsu.

Marej odustao od Dejvis Kupa,prica se cak i o nekoj povredi zbog iscrpljujuceg meca sa Djokovicem,mada vjerujem da je to samo izgovor da ne igra.

Gube se bodovi,nebitno za koji turnir kad prodje tacno godinu dana.Gubi sve bodove ako se ne pojavi.No bodovi su sad najmanje bitni,Novak mora da se fokusira na Mejdzore.Jos nekoliko mu fali do statusa legende.
    Jos 1 turnir i izjednacice se sa Rodik po broju osvojenih.Iako se oni nikako ne porede eto i to.Hjuita je presao ovom titulom.
    Last edited by Jakuza; 01-02-12 at 16:21.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Novak nece ni pipnuti reket naredne dvije nedelje,to je sigurno.Posto je vec u Dubaiju ocekujem da ce igrati.Podloga je nesto brza i to mu vise odgovara,ali ce Dubai biti izuzetan ove godine.Po najavama Djokovic,Federer,Marej,Conga,Gerdih,Fis,Tipsarevic ,Del Potro,Gaske,Lopez,cak 8 igraca iz TOP 10.Da Masters pozavidi,posebno Monte Karlo i Sangaj.
    Mozda ode do Nisa kad se bude igrao Dejvis Kup ali se onda svakako vraca u Dubai jer su mu najbolji uslovi za trening i priprema za dva najveca Mastersa koja postoje.Treba pametno ali posle mjesec dana ocekujem da ce biti spreman za Dubai i da ce ici na 4. uzastopnu titulu.Isto tako on ima problem jer nije igrao dovoljno turnira serije 500,pa ako i ovaj propusti dobija automatski zero poenter.Trebaju mu 4 turnira ove serije godisnje.

Nadal sigurno nista nece igrati u februaru.Dejvis Kup ne igra ove godine,nije prijavio nijedan turnir.Zakljucno sa Rolan Garosom Nadal brani vise od Novaka tako da ce sigurno biti na teenu vec u Indijan Velsu.

Marej odustao od Dejvis Kupa,prica se cak i o nekoj povredi zbog iscrpljujuceg meca sa Djokovicem,mada vjerujem da je to samo izgovor da ne igra.

Gube se bodovi,nebitno za koji turnir kad prodje tacno godinu dana.Gubi sve bodove ako se ne pojavi.No bodovi su sad najmanje bitni,Novak mora da se fokusira na Mejdzore.Jos nekoliko mu fali do statusa legende.
    Jos 1 turnir i izjednacice se sa Rodik po broju osvojenih.Iako se oni nikako ne porede eto i to.Hjuita je presao ovom titulom.

hvala puno za info...Zivio !

No1e !

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Novak Djokovic najbolji sportista planete. No1.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

zasluzeno.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasluzeno.

Thanks Thanks Given 
    108
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    97 Posts

Hvala ti Nole!!!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Sto radi Nalbi Majeru. Sto se tice igraca koji igraju dvorucni bh, Nalbi je bio najveci talenat u poslednjih 10-ak godina. Ali te povrede... Kukuskin maltetira Ferera, ocigledno je da sve one povrede su ga dokrajcile.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Jel ovo moguće ???

deuscroix

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Vec kad otvoriste tu temu ja za Federera navijam od kako znam za tenis i svi ljudi moje navijanje za doticnog velikog gospodina smtraju mojim antisprstvom, a ja nikako ljudima da dokazem da postoje ljudi u cg koji su tenis pratili prije pojave Novaka.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Ili mu se ne igra ili mu nesto lose krenulo
    Bas gledam, nije to ni pola onog pravog novaka, pravi masu gresaka, ne moze napravit brejk nema sanse
    sad je vec 2:4 za mareja
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    9,183
    Thanks Thanks Received 
    4,008
    Thanked in
    2,405 Posts

Moracu da mijenjam avatar
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer nastavlja da objasnjava u mecevima u dva seta, sad samo da se pojaca fizicka i psiholoska priprema i nadje motivacija za GS-ove. Mozhe ovo josh uvijek da bude njegova godina, i te kako.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

vidjecemo kako ce se pokazati sad na indian wells-u i u majamiju ...ja sam ubijedjen da on vise gledati nece grem slem,to sto je osvojio,osvojio je ....

sto se tiche No1e-ta glavni ciljevi su odavno poznati ......roland garros i LONDON !

No1e !

Page 432 of 1170 FirstFirst ... 332382422428429430431432433434435436442482532932 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)