Mene samo nervira stav da se obavezno mora navijat za Novaka!?
Moze li neko iz CG da navija za nekoga drugoga, a da ne bude iskompleksiran, veliko crnogorac, srbomrzac i sl?
Mene samo nervira stav da se obavezno mora navijat za Novaka!?
Moze li neko iz CG da navija za nekoga drugoga, a da ne bude iskompleksiran, veliko crnogorac, srbomrzac i sl?
Originally Posted by Nk-001
Moze naravno,ima takvih masu,pa i na ovom forumu.Ali Sukovic je vec nesto drugo,on mijesa politiku u sve,marioneta obicna
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ovizi, nemoj te dvije stvari da mijesas. Pazi neshto, kad u fudbalu(kosarci, rukometu, vaterpolu...) igra Srbija, Hrvatska, Bih...uvijek navijam za njih(naravno, kad ne igraju protiv CG) jer su to meni bliske zemlje,a reprezentacije tih zemalja predstavljaju te zemlje. To su kolektivni sportovi.
Sto se tice individualnih sportova, tu sportisti predstavljaju sebe. Prije svega, tek onda zemlje iz kojih dolaze. To shto je tamo neki lik suvishe isfrustriran pa ne moze da podnese Djokovica zbog nacionalnosti, to je druga stvar, i to je prije svega za sprdnju (sa tim likom). Ali moramo razdvojiti individualne i kolektivne sportove. Recimo, ja navijam za Djokovica u svim mechevima osim protiv Federera(za kog navijam uvijek), a za Tipsarevica ne bih navijao ni da je sa Zabjela, a ne iz Beograda![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ne moramo, bogome. Iznio si samo svoj stav i kao takav ga mogu postovati, ali nista vise od toga. Koliko samo ima likova koji ce u fudbalu navijati za Srbiju, Hrvatsku i Bih (osim kad igraju protiv nas) sve dok ne nalete na, recimo, Italiju. Italijansku repku obozava i bas ga briga sto su nam ove drzave bliske, on navija za Italiju. I?Tako da to nema nikakve veze..
Ja sam vrlo jednostavan po tom pitanju: bilo kolektivni ili individualni sport, uvijek navijam za one koji zbore srpsko-hrvatski![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
@Jakuza
...kakvi su planovi No1e-ta ?pretpostavljam da se na teren nece vratiti prije 2 masters-a u indian wels i miami,zar ne ?znam da je prije toga odigrao i dubai,ali ce to sigurno preskociti ?
e sad kada je nadal u pitanju,sta mislis oce li on odigrati sta prije olimpijade,posto ja cuh da se nece pojavljivati uopste ?pretpostavljam na rolan garros i wimbledon da hoce ?
....jos jedno pitanje i to je to:ako neki igrac osvoji neki turnir,nevezano da li je u pitanju 250,500,1000 a sledece godine se ne pojavi uopste na neki osvojeni turnir dali se bodovi automatski gube ?
malo smorih,ali ne zamjerite![]()
Last edited by cardozo; 01-02-12 at 16:00.
Novak nece ni pipnuti reket naredne dvije nedelje,to je sigurno.Posto je vec u Dubaiju ocekujem da ce igrati.Podloga je nesto brza i to mu vise odgovara,ali ce Dubai biti izuzetan ove godine.Po najavama Djokovic,Federer,Marej,Conga,Gerdih,Fis,Tipsarevic ,Del Potro,Gaske,Lopez,cak 8 igraca iz TOP 10.Da Masters pozavidi,posebno Monte Karlo i Sangaj.
Mozda ode do Nisa kad se bude igrao Dejvis Kup ali se onda svakako vraca u Dubai jer su mu najbolji uslovi za trening i priprema za dva najveca Mastersa koja postoje.Treba pametno ali posle mjesec dana ocekujem da ce biti spreman za Dubai i da ce ici na 4. uzastopnu titulu.Isto tako on ima problem jer nije igrao dovoljno turnira serije 500,pa ako i ovaj propusti dobija automatski zero poenter.Trebaju mu 4 turnira ove serije godisnje.
Nadal sigurno nista nece igrati u februaru.Dejvis Kup ne igra ove godine,nije prijavio nijedan turnir.Zakljucno sa Rolan Garosom Nadal brani vise od Novaka tako da ce sigurno biti na teenu vec u Indijan Velsu.
Marej odustao od Dejvis Kupa,prica se cak i o nekoj povredi zbog iscrpljujuceg meca sa Djokovicem,mada vjerujem da je to samo izgovor da ne igra.
Gube se bodovi,nebitno za koji turnir kad prodje tacno godinu dana.Gubi sve bodove ako se ne pojavi.No bodovi su sad najmanje bitni,Novak mora da se fokusira na Mejdzore.Jos nekoliko mu fali do statusa legende.
Jos 1 turnir i izjednacice se sa Rodik po broju osvojenih.Iako se oni nikako ne porede eto i to.Hjuita je presao ovom titulom.
Last edited by Jakuza; 01-02-12 at 16:21.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Novak Djokovic najbolji sportista planete. No1.
zasluzeno.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zasluzeno.
Hvala ti Nole!!!
Sto radi Nalbi Majeru. Sto se tice igraca koji igraju dvorucni bh, Nalbi je bio najveci talenat u poslednjih 10-ak godina. Ali te povrede... Kukuskin maltetira Ferera, ocigledno je da sve one povrede su ga dokrajcile.
Jel ovo moguće ???
![]()
deuscroix
Vec kad otvoriste tu temu ja za Federera navijam od kako znam za tenis i svi ljudi moje navijanje za doticnog velikog gospodina smtraju mojim antisprstvom, a ja nikako ljudima da dokazem da postoje ljudi u cg koji su tenis pratili prije pojave Novaka.
Ili mu se ne igra ili mu nesto lose krenulo
Bas gledam, nije to ni pola onog pravog novaka, pravi masu gresaka, ne moze napravit brejk nema sanse
sad je vec 2:4 za mareja
Who let the dogs out
Moracu da mijenjam avatar![]()
...
Federer nastavlja da objasnjava u mecevima u dva seta, sad samo da se pojaca fizicka i psiholoska priprema i nadje motivacija za GS-ove. Mozhe ovo josh uvijek da bude njegova godina, i te kako.
vidjecemo kako ce se pokazati sad na indian wells-u i u majamiju ...ja sam ubijedjen da on vise gledati nece grem slem,to sto je osvojio,osvojio je ....
sto se tiche No1e-ta glavni ciljevi su odavno poznati ......roland garros i LONDON !
No1e !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks