i sto rekoste za NBA veceras? da razmonozimo ovo veceras sto se uzelo.![]()
ja cu probat pa kud puklo...![]()
i sto rekoste za NBA veceras? da razmonozimo ovo veceras sto se uzelo.![]()
Sta misliste
Philadelphia - Orlando(+7,5) H1
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
1 No 4th goal Maritimo v Braga
(Next Goal)30/01/2012 None 1.66 Won
neki predlog za kosarku ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ja se u kosarku ne razumijem nikako, inace bih probao da predlozim nesto
edit: evo ako kome ovo što znači, nadjoh na net...
Miami - New Orleans
Pick: Miami (-13) Result: PENDING
Stake: 10 Odds: 2.15
Miami this year often are cruising against opponent, of this level. Versus Charlotte 129-90, versus 76ers 113-92, versus strong team like San Antonio 120-98 I etc. No key players will br missing for the home side and I think LeBron James and Chris Bosh will make this game living hell for the New Orleans. I choose this line because for Hornest the match will miss their MVP Eric Gordon. New Orleans have won just four of their twenty games so far. Must bet for me.
Last edited by srdjancg; 30-01-12 at 22:28.
Начи ево кумаре сад псуе Жигару шое дао информациу типа погрешну за Монако. Каже Жигатар, можда их је браћала Рус купио да неком од фудбалера оплоди жену методом умакања! Па мого је да зове расног Пантелу да га научи како да поентира у простору типа шеснестерац. А браћа по територии Турци изневеровали,кумара попиздо а Краљевић Марко неверуе!
Selections
1 Besiktas Kayserispor v Besiktas
(Full Time Result)30/01/2012 None 1.90 Lost 2 Monaco Monaco v Lens
(Full Time Result)30/01/2012 None 2.10 Lost
Last edited by Nači_Pantela; 31-01-12 at 00:21.
imas fore tipa SMESNE podtipa OTVARASGLAVU
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Al oglasi se za kosarku:joint::joint:
![]()
![]()
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
gabon vs tunisia x (3,20) - oba tima imaju po 6 bodova i definitivno idu dalje, jer maroko i niger definitivno nemaju kvalitet.. nerjesen rezultat je nesto sto odgovara i jednim i drugim... do sad su se sreli jednom 2010 i tad je zavrsilo 0:0... odje bi isto probo i prelaz x-x (4,20)
mozda probat tottenham 5+ (3,30) - trebalo bi vise da urnisu nekoga
ovaj derby mi mirise na x (3,25)
-----------------
hull 1-1 (2,40)
southampton 1-1 (3,00)
----------------------
juventus 2 (1,75)
west ham 2 (2,00)
nottingham 2-3 (2,00)
----------------------
i dva prelaza cisto da malo zacinim tiket
west ham x-2 (4,40)
birmingham x-2 (5,70)
Kakav sam ja retojle, danas podigoh pare sa računa, ostavih nekih 20e, i noćas ih sjebah...
Nisam znao da je sj.ovako solidna ponuda.
Moram jurit' put kladionice ka' debil.
Na ovu kosarku, samo se na poene moze dobit ...
Para vrti dje burgija neće.
Evo neke dvije analize iz moje glave, dok se naspavaju ovi naši iskusni kladioničari da nam kažu neki fiks
Everton - Man City 2 1,83 (bet365)
Everton - Man City tim2 2+ 1,83 (bet365)
Everton oslabljen za ovu utakmicu. Povrijeđeni su Jack Rodwell, Sylvain Distin, Leon Osman, Phil Jagielka i Seamus Coleman.
Za City se u prvih 11 vraća kapiten Vincent Kompany i zamijeniće Savića koji je u polednjih nekoliko utakmica napravio dosta grešaka. Suspendovan je Mario Balotelli, a mislim i da su ona dva divljana – braća Ture na ovaj Kup divljačkih nacija.
City je takođe imao 2 dana odmora više od Evertona (27.01. imali kup protiv Fulama) jer su ispali iz kupova i fokusirani su samo na prvenstvo.
Po meni je ovo lijepa prilika za City da održi 3 boda prednosti u odnosu na gradskog rivala, s obzirom da bi trebalo da Man Utd ima lak posao večeras protiv Stouka.
Swansea – Chelsea 0-2 golova 1,75 (bet365)
Svonsi je dobar na svom terenu – 5 pobjeda, 5 neriješenih i samo 1 izgubljena utakmica, uz gol razliku 15:6. Igraju čvrst fudbal i kući primaju baš malo golova.
Čelzi je jedna od najsporijih ekipa (kad je u pitanju organizovanje napada i transformacija iz odbrane u napad) koju sam gledao u Premier ligi. Uz to su oslabljeni neigranjem Lamparda, Ramiresa, Drogbe i Kalua. Skoro sve ekipe su našle rješenje kako da neutrališu napadače Čelzija, Tores je potpuno van forme i mislim da je jedini igrač u koga Čelzi može da se zakune da može dati gol – Mata.
Last edited by srdjancg; 31-01-12 at 11:26. Reason: edit
sprdas li se srdjane. iste analize. evo sad sam gledao sastave i gledao za celzi koliko je utakmica u gostima igrao 0-2 ahhahahahahahahha
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks