Originally Posted by
cattaro
Upravo o tome se i radi! Znam ja da ljudi iz Saveza redovno prate ovaj forum...
No mi samo reci, ko je bio u pravu, MI koji smo trazili da Pero ode ili ti koji i danas tugujes za njim???
Ili mislis da bi srebro u Ajndhovenu sijalo i sa Perom na celu? Ne znam, ima i takvih...
nikad necemo znati a i glupo je razmisljati sta bi bilo kad bi bilo, ali definitivno je trebala ta promjena ako ne zbog necega drugoga onda bar zbog atmosfere medju igracima koja je vec bila dobro uzdrmana a sad se vidi da se vratila . i mislim da nije doslo do promjene da bi jos par igraca se oprostilo. samo se nadam da taj rat sto vodite se ne odrazi medju igracima. jedino sto sam cuo od nekih vaterpolista da je capro vise radio na fizickoj spremi nego sto je to radio pero, a na kraj je to izvuklo utakmicu sa madjarima jer su oni bili bas pali u produzetke fizicki.
mislim da ova ekipa moze mnogo na olimpijadi da pruzi, ali ne smijemo zaboraviti da uz srbe madjari i hrvati su jos tu. jaki kao zemlja . a ni italijani uz poznati svoj lobi mogu pomrsiti svima racune kao i ameri koji uvijek na olimpijadi pruze najbolje, a samo su 3 medalje u opticaju.
ovo prvenstvo je kao nase prvo iz snova, ali samo da ne ode posle kao sto je bilo posle malage. protracili smo citav olimpijski ciklus sa jednom generacijom sa takvim talentom koja ce se tesko opet roditi. bar ne sa ovolikim brojem talenata, a ovdje su vec pocele trzavice.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks