Blago njima sa njima što reći drugo..te smećarske portale i njihovu žutu štampu treba u širokom krugu zaobilaziti.
Ajkule su osvojile srebro i sjajnije je nego njihova zlatna,i što sad oćete vi "ostali"?
Da, zaboravih da prokomentarišem situaciji oko dočeka. Ne znam zapravo ni šta bi rekao. Stvarno, jeli moguće da ni uspjeh i povratak u nekakav centar vaterpolo zbivanja uspijemo da za*****o? Ne znam šta je stvarno razlog što igrači nisu došli, ako je tačno ono što se pretpostavlja, onda je to stvarno jadan potez. Moglo se onda fino reći - u Kotor pravimo feštu sutradan (mada bi daleko logičnije bilo obrnuto, da se prvo u Kotor dođe, a i Novi, mada bi u Novi vjerovatno radije sačekali srpske igrače). A ovako, ispade da se pljunulo u lice ljudima koji, uz nas nešto ovdje u Novom, jedini gledaju, pričaju i razmišljaju o vaterpolu onih 11 mjeseci godišnje kad nema velikog reprezentativnog takmičenja.
Fire in the hole!
Blago njima sa njima što reći drugo..te smećarske portale i njihovu žutu štampu treba u širokom krugu zaobilaziti.
Ajkule su osvojile srebro i sjajnije je nego njihova zlatna,i što sad oćete vi "ostali"?
Onima koji zive u drzavi koju ne priznaju i u kojoj njih same ne priznaju, nego su za drugu drzavu uzeli za svoju, a opet ih ni u toj drzavi ne priznaju - takoreci nijesu prispjeli ni tamo ni ovamo ne treba vece kazne, kaznjeni su da ne moze gore.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...1634781&type=1
Evo malo slika iz KOTORA
Vaterpolo savez CG je odlučio da doček ne bude u podgorici zbog dobro poznatih događanja kada su Beštije protestovale javno u vezi sa njihovim fukarlucima i kada su ih izviždali na utakmici protiv Rumunije.
Iako je nakon te utakmice i nakon kraha na svjetskom usvojen predlog Beštija da se smijeni Porobić a postavi Perović za selektora, savez nije zaboravio sramotu koja im je nanesena činjenicom da smo razotkrili praktično sve njihove fukarluke.
Sinoćnji nedolazak u Kotor je sa te strane razumljiv. Na neki način mi je i drago jer se boje Kotora, boje se one reakcije koju je popila i gradonačelnica kada joj je cijeli trg zviždao jer je htjela slavu šampiona Evrope uzeti za sebe.
Kotorani prilično poznaju vaterpolo, kao uostalom i Novljani, ta dva grada na dva alanfordovska bazena su dali bukvalno SVE reprezentativce koji su juče osvojili srebro. To srebro je najprije od igrača i trenera, pa onda svih navijača, a znamo đe se prati i cijeni vaterpolo najviše. Liše stadiona malih sportova pod Goricom koji je hram evropskog vaterpola, odlukom Vlade i saveza, postao sinoć. Po zimi i ledu. Uostalom , da su se Sabrija i one uvlakačke guzonje pojavile u Kotoru sinoć, znate da bi popile nejebavanje i zvižduke.
Pa ko se prvi promijeni. Mi ćemo gledati i voljeti čak i ovaj amaterski vaterpolo.
Dosta informacija sam dobio, mogao bi se jedan fini text napisat, ali necu... Ti pojedinci koji su bili protiv dolaska u Kotor jos u Ajndhoven su pljunuli na sebe. Ja pljuvat reprezentativce nikad necu! Pa neka je svakome na obraz.
Jedino sto su se ,,malo'' preracunali. Ako ih Kotor ceka - to je cast za njih, a ne za Kotor.
P r i m o r a c
Ne znam što te tu čudi. Mogu samo da zamislim što bi se pisalo po srpskim medijima da smo dobili..."lopovlučenje sudija, nije im bilo dosta što su nam isključivali po jednog pa su nam isključivali po dva igrača, Milo kupio sudije" i sl...
Inače nisam htio pisat neki duži post, ali eto ajde ipak nešto da napišem, moram
Danas kad dođem s posla ću da odgledam utakmicu opet, pažljivo, čisto da vidim sve te odluke. Ono što sam siguran je da nije isključen Pjetlović zbog udaranja preko vode Petrovića, a to su sudije MORALE da vide i odsude! U prvom poluvremenu nekoliko diskutabilnih isključenja opet bez lopte. U onako napetoj utakmici nisam vidio dobro zbog čega su bivali isključeni igrači Srbije ono kad su se branili sa dva igrača manje, to ću danas da prostudiram...
U svakom slučaju, nisu sudije nas juče oštetile osim tog propuštenog kažnjavanja Pjetlovića i po meni pretjerano strogog isključenja Klikovca (Vanja je ono dobro odglumio, iskusno). Naprotiv, u drugom poluvremenu su sudije na nas navlačile tako da se ništa tu ne može prigovoriti. Ova Borisova priča se više odnosi na suđenje tokom cijelog turnira, koje je svakom ko se iole razumije u vaterpolo bilo svakakvo samo ne korektno. Juče je jednostavno odlučila jedna lopta i to ona odbijena kad smo se odbranili sa igračem manje, došla je do Vanje koji je onako majstorski zabio taj gol. Vanja, koji je trenutno, a može se reći već i par godina unazad najbolji svjetski vaterpolista i igrač koji uvijek pravi razliku. I opet smo imali igrača više nakon toga i nismo ga dali, skinuše Nikoli taj šut, a Saša Radović koji je bio sjajan ne pokupi onu loptu kako treba, jbg to je sport. U Malagi je bilo obratno i mi smo slavili.
Šćepo je još jednom pokazao da nam Šefik ništa ne treba. Odličan je bio i juče, pogotovo u prvom poluvremenu!
Nikola je pokazao što znači biti kapiten. Poslije onako loših igara protiv Njemačke, Hrvatske i Rumunije, momak se bukvalno preporodio i odigrao najboljih nekoliko utakmica za reprezentaciju od kad postoji. Juče je bio nevjerovatan iako je dao samo 1 gol, koliko samo isključenja nad njim, kako se samo krbao dolje na 2 metra, koliko je duela dobio...
Mlađan je bio skroz zatvoren, znali su to Srbi ipak, njega da zatvore, a nije dao ni onaj peterac i to ga je dodatno spuštilo. Ipak je odigrao fenomenalan turnir i s pravom je proglašen za najboljeg igrača i mnogo mi je milo zbog njega.
Igrali smo bez najboljeg centra cijelu utakmicu i promašili peterac i dvije situacije sa dva igrača više kad se lomio rezultat. To je u ovakvim utakmicama nedopustivo, ali nikome se ništa ne može zamjerit. Naprotiv, momcima kao što i rekoh već, duboki naklon. Grlo sam ostavio sinoć na dočeku. I naravno Čapru koji je posebna priča. Čovjek kao da je na nekim tabletama kako je smiren, uvijek. Nevjerovatno. Kako je samo pozitivan i kad priča i kao pojava. Čovjek nas je ODMA vratio tamo đe nam je i mjesto i opravdao i potvrdio sve one naše priče oko neophodnosti smjene Porobića. Vratio je momcima samopouzdanje, vjeru u sopstvene mogućnosti, koju su, sad je potpuno jasno, bili izgubili na prethodnim takmičenjima, a bez toga ništa. Džabe ti svaka taktika. Zato ona pobjeda protiv Srbije u grupi (puštiše nas) je nešto što je bilo tako neophodno ovim momcima i znao sam, ali znao, da ćemo da dobijemo Grke i Mađare. Atmosfera je posebna priča, vidi se da su kao porodica.
Noć pred finale sam saznao da Boris neće igrati 99% i priznajem, bojao sam se da nas ne rasture juče. Ali, pokazalo se, da i pored sve one silne priče o puštanju u prvoj utakmici ( koja je juče dobila definitivnu potvrdu da je više nego smiješna ) da smo mnogo, mnogo jaki i da Srbi itekako zaziru od nas. I bez Borisa smo odigrali na jedan gol razlike, jednu loptu. Zasluženo su nas dobili naravno, ali da je bilo obratno isto bi tako bilo.
Idemo dalje, ovaj tim je pokazao koliko može, MNOGO! U London po medalju, bilo koju, a ja ću kao i pred ovo prvenstvo sanjati zlatnu i ubijeđen sam da možemo do nje. Neko će reći polako da se kvalifikujemo, a ja ću tome reći da se ne glupira. Poslije ovog turnira sve i da u tim kvalifikacijama samo prvi ide na olimpijadu, sad bi kuću stavio da bi mi bili prvi. A ne 4 među Španijom, Njemačkom, Rumunijom, Kanadom i ne znam još kim. Ma to je sve boranija za nas bre, onako objektvino![]()
A to ko za koga navija batalite priču. Srećom, pa u mom bliskom društvu nema jednog jedinog momka ni đevojke da navija protiv svoje države, pa me te priče ne dotiču uopšte. Sad se nadam da će moderatori spriječit nekakvo prosipanje politike, srpstva i crnogorstva po ovom topiku. Nego fino padobrancima odma ban, prošlo je prvenstvo, pa mi koji redovno ovdje pišemo da možemo s mirom to i da činimo.
I još jednom žal zbog toga dočeka u Kotoru, moglo se to bolje organizovat, no se ne može od političara gnjilih. Nadam se da Kotorani neće zamjerit ništa igračima osobice, iako imaju razloga, jer kao što reče PERPER reprezentacija je iznad svega!!!
Last edited by Ramos; 30-01-12 at 13:48.
Samo izuzmi ovo boldovano "za" i sve će ti biti jasno.Inače, pametno zbori čoek.Takvi ljudi ne znaju ni odakle su, ni što su, ni ko im je đed, a kad im spomenes rijec "prađed" pomisle na dinosaurusa.Toliko o njima.Mada, većina tih što se tako ponašaju su to isto ponašanje pokupili iz kuće.Mama i tata ih uče da dižu 3 prsta i viču:"Srbija do Tokija!".Ali vjerujte vi meni, ti ljudi su toliko mali, da se ne valja sjekirat oko njih.Totalno su nebitni.
Hvala vam puno igraci, bas vam hvala. Ovim kotoranima narocito.
Ovde se polemisalo o prijemu kod Krivokapića. Hahahaha, da li je to onaj koji je zlato osvojeno u Montrealu 2005. čestitao samo crnogorskom delu reprezentacije?![]()
![]()
http://www.b92.net/sport/ekipni/osta...&nav_id=173698
potpisujem. i po meni je sramota, kao sto sam naveo vec, da prvo nisu upriliceni doceci na ovim bazenima, a onda onoj podgorickoj eliti, jer im oni gore nista nisu dali, a mi smo im dali sve.
sto je rekao mirko vicevic juce u emisiji na RTCG, nijedna taktika ne moze skuvati ono sto skuva kotorsko-novska kuzina.![]()
<--- leuk
Da se nadovezem, ocekivao sam da ce Premijer, kad je vec sebi i ljudima oko sebe dao radnu nedjelju, reci nesto spektakularno, da ce reci ''bice zatvroreni bazen gotov u narednih godinu dana''. Bez obzira na Mugosina obecanja, po meni bi ispao smeker, a i posjeta u kasne nedjeljne ure bi imala nekog smisla.
Nemojte lomiti glavu, rat na relaciji Bestije-Savez se nastavlja, jedino sto je Savez sinocnim postupkom znacajno pojacao ove prve. Makar se nadam, jer Savez sinoc nije zabio gol Primorcu ili Bestijama (jer se radi o reprezentaciji!), vec Opstini Kotor i ostalim organizatorima. A ako oni ovo zbog politike otcute (sto je realno) makar ce razumjeti nasu borbu protiv tih stetocina u crnogorskom vaterpolu (i nece biti protiv nas, kao do sad).
Zavrseno je EP, vracamo se na uskolokalne teme :joint:
P r i m o r a c
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks