Znači niko od igrača nije bio u Kotor?! Pa koga su ti ljudi čekali majku mu... Ne mogu da vjerujem, stvarno.
Pa to je to... Nema šanse da se u CG išta organizuje normalno. Mi jednostavno imamo fetish na upropaštavanje...
hahaha, pogledajte samo ovaj clanak, o cemu oni pisu:
http://www.kurir-info.rs/sport/medij...bro-176548.php
i onda naam pricaju o nekoj mrznji...gubite mi se s foruma!
<--- leuk
o da, osvaja, jer da bi osvojio srebro, moras osvojiti polufinale, u nasem slucaju pobjediti madjarsku.
a sto se medija tice, vijesti, cafemontenegro, dan, mondocafe, su pisali o svakoj utakmici srbije, makar 2 recenice - volio bi da vidim koliko je to medija, i kojih, u srbiji pisalo u utakmicama crne gore.
<--- leuk
ne osvaja se srebro, i Hrvati su dobili srebro isto za deveto mjesto :dread:! i da stvar bude još gora : http://www.b92.net/sport/rukomet/ves...&nav_id=578134
Skromno bih dodao i sjajni Vaterpolo magazin, koji je u naslov stavio Srbiju
Elem, pogadjajte odakle su naslovi: Srbija osvojila srebro u Beogradu, "Orlovi" prvi do prvih, Srebro je za nas zlato isl.
Sokantno, stvarno, da mediji izvjestavaju prije svega o svojoj reprezentaciji, pa makar ona, zamisli, osvojila srebro. Ne, trebalo bi da javljaju kako je Srbija osvojila, i da njima pravimo docek.
Isto vazi i za njih gore sa rukometasima, ili bilo koga drugog. Svakom je svoja reprezentacija vijest dana, valjda je to normalno.
Ali, to je Kurir, sta od njih ocekivati osim djubreta
Fire in the hole!
A nije nikako normalan, brate! Neka se taj slinavac od premijera dovuce do stadiona malih sportova i ljudski, pred svima, pridje i cestita momcima. Cijenili bi navijaci vise i njega i njih. Ovako ispada kao da su se momci u Holandiji borili prvenstveno za partijske, a tek onda za nacionalne interese. Znam odlicno da to nema veze sa istinom, ali zasto se toliko trude da okrenu svaku lijepu i normalnu stvar naglavacke??
A danas svi zivi pricaju o (ne)doceku u Kotoru i silnom razocarenju u sve njih, za koje moram da kazem da je potpuno opravdano. Ja jednostavno vjerovati ne mogu da nisu ispostovali taj grad, ali je bitno da Podgoricu i premijera jesu. Kao sportista moras da imas malo samopostovanja, a ne samo da se vucaras dje te povedu. Uzas!!!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
A ne znam sto bi se drugo moglo ocekivat od njihove stampe,to je sve ubijeno u pojam od prvoga do zadnjega,sve sama zuta stampa a mislis da bih neko primijetio da nije bilo ovakvog naslova
Pumba,ti si jadom zadoen coek,tebi nema pomoci
Evo nam sad bazena ! 100% !![]()
Prema samom linku (madarska-pobedila-crnu-goru-za-finale-sa-srbijom), moglo bi se zakljuciti da smo ovog novinara bas iznenadili u polufinalu![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks