Što se tiče dočeka slažem se da je Kotor trebao biti grad u kojem se dočekuju vaterpolisti...ali, malo mi je neozbiljno bilo juče kad je najavljano da je doček u PG, odmah organizovati i ovaj kotorski! Ne zato što ne treba, nego što stvarno morate uzeti u obzir da su momci umorni, da treba do Kotora 2 ipo sata autobusom da se voze, a do ponoći su ovdje u PG bili....mislim, imaju i oni dušu, porodice, potrebu da zagrle majku, oca, ženu, dijete...morali ste unaprijed misliti o tome, a ne doživljavati ih kao navijačko vlasništvo, pa se sekamo s njima tamo-ovamo!
Realno, za ovoliku Crnu Goru je presmiješno da se na 5 mjesta doček pravi, centralni doček, jedan, pa je li u Kotor ili u PG neka se dogovori ko je odgovoran za to, a ne svi da pravimo privatne dočeke, pa dođe do ove nemile situacije!
Žao mi je zbog Kotorana, jer jesu zaslužili, a opet ne mogu da vjerujem da su se vaterpolisti tako grubo oglušili o one koji su srcem i dušom uz njih, pa se sve bojim da ovo ne bude jedna ljaga na njih, a greškama nas ovamo koje se ne umijemo dogovoriti!
što se tiče Mugija i Lukšića, ja mnim e će imat neku korist od njih, dati će im dat po neki euro za ovu medalju, tako da u tom slučaju opravdavam odlazak kod njih, a ako ne, onda stvarno neka se ne trpaju političari u svaku čorbu da su mirođija!
I nemojte ovim momcima zamjerit, nijesu krivi što se mi ne umijemo dogovorit! Oni su sinoć pošli đe su ih poveli a ne đe su htjeli!

Bookmarks