ebay , jer ovi nasi odje prodaju filter od 40e po 120-130e
dje je najjevtinija cena kostanja k&n,itg ili slicnih filtera???
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
ebay , jer ovi nasi odje prodaju filter od 40e po 120-130e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Origigi imas u BG, cijena je oko 200 eura ali dobijes cijev od filtera do usisa, mjesto za MAF i druge senzore....
TAKUMI
a neee ne...
ne treba mi to
samo panel filter...![]()
Ima ih na google, pa im sibni email.
nasao sam ja u pg no je panel 80 eura..pa sam se samo nasmijao![]()
http://www.obd-codes.com/p0420
Fabione, na Toyotu mi se javlja ova greska, u servis mi rekoše kao ovo je zbog lošeg goriva, a u drugi servis kao loše sagorijevanje u prvom cilindru O.o
i da bih trebao da cistim dizne u ultrazvucnu komoru i da mi skinu i operu rezervoar , ali evo nadjoh da je to nesto do kata...
Sipao sam jednom Sonaxov cleaner koji kosta 5-6e, pa onda Motul-ov koji kosta 20ei na kraju promijenio sve svjećice, problem i dalje postoji, bi li valjalo da maknem kat i oce li prijavljivat onda gresku?
![]()
Mislim da ce ti prijavljivati gresku, jer imas senzore i prije i posle cat-a
Ima li dje kod nas ovo da se uzme? http://www.flashlube.com/en/products...r-cleaner.html
E jebajga...onda na ebay...
Katalizator u kitu. Ne smijes da ga maknes, greska ce ostat, jer problem je sto je (AFAIK) 02 na katalizator.
Ja bih provjerio nivo i stanje ulja u mjenjac.
Ti mjenjaci nemaju dobre semeringe/dihtunze pa mozda ti gubi ulje.
Njemu ide senzor na kat, nema nista poslije kat-a.
Objasni, kako moze da se cuje lezaj kad nije u funkciji, kad se ne vrti (a ne vrti se kad je kvacilo gore)?
TAKUMI
on se ne vrti kad je stisnuto kvacilo...
Postoji li neki nachin da se vozilo, ‘88 godishte, sa Kosova uveze kod nas???
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
kod nas u svajcarsku ili u berane![]()
No signature here.
berane, berane![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ja ne mogu da ti ne vjerujem ako mi ne dokazes.
Sad dokazi mi/objasni mi kako on moze da pritsne potisnu a sa se ne vrti istom brzinom kao potisna.
TAKUMI
Koja je uloga potisnog lezaja?
TAKUMI
Steti li sta autu da se umrtvi tokom skoro svakog saltanja u manju brzinu, dakle kocis i umrtvis ga toliko sa kocenjem da pocne da trese auto i tek onda stisnes kvacilo i prebacis u manju? Sad se bratom posvadjah popidzdje me covjek takvom voznjom. I da ne steti nista ne mogu da ukapiram sta ga kosta da ranije stisne jebeno kvacilo.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Hahahah e ne ja vise na suvozacevo mjesto nikad. Sad 8og bi trebalo da je uzmem KONACNOOOO
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks