Opet ide priča za onu hejt temu, ajde iskulirajte i puštite narod da o Androidu priča, bez mlatinjanja o Symbianu i Nokiji.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ja sam ROM promijenio jednom(vidis da moze a?) i bilo je sasvim dovoljno..a ti mi objasni sta to napredni Android telefon moze sto ne moze Nokia N8(ili neki drugi slicni tel. bez Androida)
OK evo ne moramo da poredimo, ali sta to konkretno Android radi sto je toliko spektakularno? Recimo da sam zainteresovan za kupovinu i da me zanima...
Last edited by NSX; 27-01-12 at 22:48.
She is only here to annoy herself!
Pa kako ne znas? Imas li ti aplikaciju koja broji koliko puta seres dnevno i koliko govana jedes, isto dnevno?
I ja sam radio nekoliko kustomizacija na ENNAJN, nisam skinuo ni romove ni sranja, nego direkt fajl sistem change.
P.S. mene zanima, da li postoji 1 od vas sa andrijama koji je uspio da radi jednu jedinu kustomizaciju na telefon?
Last edited by Fabia_Elegance!; 27-01-12 at 22:50.
TAKUMI
Pa ako instaliras Facebook aplikaciju, ona sama sinhronizuje kontakte na telefon sa FB-om, tako da ti to dodje na isto, a na Sense ti imas mogucnost da sinhronizujes sa 2 aplikacije a to su Facebook aplikacija i Facebook for sense, koja radi sa widgetima.
Ih tesko ti je radit te kostumizacije, to mogu i ja na Windows(koji nije open source).
on te je pitao mozes li na Android a ne na Windows...
valjalo bi ljudi stvarno da se preselite na ovu temu https://forum.cdm.me/showthread.php?...-ostali/page18 i tamo da se vode ove bzv rasprave ... a da ovo ostane ANDROID i da se prica samo o njemu ...
A vi sto ne volite Android (posebno Keni koji samo pljuje po njemu) ne znam sto uopste trazite na ovu temu ???? zasto provodite 90% svog vemena na forumu bash na ovu temu a ustvari ona je po vama najvece smece (i tema i telefoni i sve sto je android)
a kome se spamuje ima ovu temu u koju moze da kuca koliko mu volja drago https://forum.cdm.me/showthread.php?...fana-)/page581
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo da uporedimo ovaj moj Arc S sa stock ROM-om i Belle...
Na Belle biraš između 1 i 7-8 homescr, na Arc imaš 5 i ne možeš da dodaješ/skidaš (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
Landscape mode na Belle, na Arc nema (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
Promjena veličine vidžeta na Belle, na Arc nema (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
Nezavisno premještanje vidžeta na portrait i landscape mode na Belle, ovamo ni sa lančerom
Svaki desktop svoj wallpaper na Belle...
To je malo više opcija od ''dvije-tri'' teme...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
zbilja Kenneth zasto ne prodas onda taj Arc i kupis nesto sa Belle?!
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Poklona i ne koristim ga baš često... ne oslanjam se na njega za pozive i sl.
Vidiš, na SGS2 sam primjetio samo da se može promjeniti broj destopova, ostalo ništa od navedenog...
I SE je android, on čini ukupan broj prodatih androida, kao i alcatel, i zte i huawei.... A sa tim brojem od 500.000 svaki dan verbalni nam probi glavu...
Ako se time podrazumijeva skidanje gotovog costum ROM-a onda jesu... ili pak rutovanje![]()
edit: verbalni mi dao negativnu... dokaz koliki je gubitnik koji nema više šta da kaže ili dokaže...
Last edited by kenneth; 28-01-12 at 00:15.
yep, upravo to! Dodjes u topic dje su svi Android korisnici, i onda pokusavas "strucnom pricom" da nas ubijedis, ko da nemamo oci, da je "android smece najvece koje nije ni za djecu" i kazes nam da odrastemo. Oooozbiljno? :barbershop_quartet_
Nisam jos stavljao Revolution HD, prije svega jer sam neki dan pogledao sta sve nudi, i iskreno, najveci dio toga sto mi je bilo zanimljivo su sad poubacivali u stock rom
Gledao sam ga kod Jockera, sad ima i ICS i Sense 3.6, ali samo za Sensation za sad...
uopste ne moras, poenta je da mozes ako hoces. Simba samo ceka narednu verziju softvera, koja bi trebalo da sustigne Andra, dok mu Andro konstantno bjezi. I cisto da se zna, za DHD, koji ce kod mene za koji dan da bude tacno 1god, sam do sad imao samo 2 apdejta (i jedan quick fix apdejt), da ne bude ona prica "izlazi svaki dan"
dan do 2, a sa Anker baterijama koje smo pazarili nas 5-6 sa foruma (1600mAh za DHD, 1900 za Sensation!) lagano 2-2 i po dana. Investicija koja je 19 US $ za 2 baterije i univerzalni punjac.
tamo su ostali prilicno usamljeni, a osjecaju potrebu da nas ubijede kako imamo smece telefone i predjemo na bilo sta drugo, jer je ovo najgori OS :livid:
sentimentalni razlozi
pa naravno da baguju, kad imas neispravan tel (rece li da ti je eMMC riknuo ili sta vec?). Evo koristim ADW na Mini Pro, i to overklokovan, pa nista ne baguje. Bugi, potvrdi!
5x je ljepsi efekat kad se skroluje wallpaper, nego da se shalta razliciti za svaki desktop. Da je nokia mogla to da izvede da radi glatko, i to bi iskopirali sa andra
700.000, cisto da te uputimNego, kako ide telefoniranje sa Ubuntua, sad kad si ga instalirao?
![]()
(nečitko)
Ne znam ja sto je custom ROM sto je tamo neko napravio.
Da li je neko od njih, licno vrsio jednu kustomizaciju (tipa povecavanje dugmica virtuelne tastature i prostora izmedju njih, pomjeranje touch zone lijevo/desno/gore/dolje, zamena mjesta dugmica tastature, velicina avatara, komplet tema (boje, font...)...?
TAKUMI
Ufff, danas ti je bas bilo dosadno kuci, a? Vidim citiranje...bas, ono dead boring.
Nego, niste valjda uzeli baterije?? Pa jebote, imate telefone, a onda morate uzet baterije da bi mogli da gurate 2 dana??
Sa 1600 mAh samo 2 dana? Aoh, shit.
Ti i ne koristis DHD.
Cujem da posle mjesec dva telefon se gasi i ako pise da imas 15% left.
TAKUMI
Ja. I?
Anker je americka firma, rade jako kvalitetne baterije. Uostalom, citaj: https://forum.cdm.me/showthread.php?...%BEba-sa-ebaya
jocker makar zna znanje
troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll
troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll trolltroll troll troll troll troll...
(nečitko)
jbm ga evo zainteresovalo me i bas sam potrazio da vidim...
http://androidforums.com/htc-sensati...nsation-2.html
"Anker battery which have been tested by members of xda forum as averaging 1730mAh capacity compared to the stock 1520mAh battery."
"I use the Anker batteries as a supplement for the HTC ones. I've got 3 which I rotate. I NEVER get through a whole day without a battery swap. I wish HTC would just admit their battery life is rubbish and ship with at least 1 spare."
"My one doesn't seem to be any better than my stock battery I still get about 8 to 10 hours a day if am lucky"
"No problems with my anker battery until this week when it started to hold 50% less battery life on a full charge. The only variable is that I am using the charger that came free with my twin pack of ankers. Usually I use the stock HTC charger. Has anyone else had this problem? On switching back to HTC it seems ok again. Are we better off sticking to stock HTC?"
"has anyone found that when putting in a new Anker 1900 that the UI becomes slightly laggy in places or that the battery (?) uses more memory?
i've noticed that sometimes the Agenda/calendar can take a little while to load up."
ovo su sve korisnici HTCa znaci ne "trolovanja" fabie i kennetha..
Last edited by NSX; 28-01-12 at 00:46.
Ima li ovih Ancor baterija za ENNAJN? Svrsavam, vec, ovo je odlicno:
http://androidforums.com/htc-sensati...nsation-2.html
![]()
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks