Page 99 of 591 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 14760

Thread: Android

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Opet ide priča za onu hejt temu, ajde iskulirajte i puštite narod da o Androidu priča, bez mlatinjanja o Symbianu i Nokiji.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post

Android je smeće čak i za malu đecu, porasti...

Sto su rekli ovi Eldarovi nasi, koliko bjese da drzi bateriju DHD? 2-3 dana?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    da u tolikom sam zaostatku da ne moram 5 puta dnevno da mijenjam ROM da bih dobio ono sto trazim
    Pa to je fora, sto su android useri previse zahtjevni, ne mozes da im udovoljis nikako, i onda customizuju svaki dio telefona da odgovara njihovim potrebama

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Fuji View Post
    Haha.
    A ne shvataš poentu uopšte.
    Šta možeš promijeniti na symbian? Jednu od one 3 teme i šta još..
    Al dobro, inače se nokie prave za ljude koji ne znaju ništa drugo sem otkucat poruku i promijeniti ringtone.
    Za vas je promjena rom-a naučna fantastika. A i treba nadoknaditi 10tak godina zaostatka
    Ljudi, o čemu vi pričate... pa ajte nokijaši na neki strani forum prospite ovu vašu priču o tom čudu zvanom symbian pa da vidimo reakcije. pitaće se ljudi iz koje su ovi rupe izašli...
    Al neka ste vi zadovoljni njokom.. a ona, kako je krenula zadnjih godina, vratiće se onom zanimanju prije nego su se bacili u telekomunikacije - sječi balvana
    ja sam ROM promijenio jednom(vidis da moze a?) i bilo je sasvim dovoljno..a ti mi objasni sta to napredni Android telefon moze sto ne moze Nokia N8(ili neki drugi slicni tel. bez Androida)

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Opet ide priča za onu hejt temu, ajde iskulirajte i puštite narod da o Androidu priča, bez mlatinjanja o Symbianu i Nokiji.
    OK evo ne moramo da poredimo, ali sta to konkretno Android radi sto je toliko spektakularno? Recimo da sam zainteresovan za kupovinu i da me zanima...
    Last edited by NSX; 27-01-12 at 22:48.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa kako ne znas? Imas li ti aplikaciju koja broji koliko puta seres dnevno i koliko govana jedes, isto dnevno?

I ja sam radio nekoliko kustomizacija na ENNAJN, nisam skinuo ni romove ni sranja, nego direkt fajl sistem change.

P.S. mene zanima, da li postoji 1 od vas sa andrijama koji je uspio da radi jednu jedinu kustomizaciju na telefon?
    Last edited by Fabia_Elegance!; 27-01-12 at 22:50.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    i meni je kamera nebitna na telefonu (zato sam i imao w950i preko 3 godine ). Sto se tice fb integracije, nisam puno cackao na CM 7, ali svakako nije odradjena kao na Sense, jer Sense automatski povezuje FB kontakte sa onima iz imenika, a ima i zasebni people widget koji meni jako odgovara (jedan od nekoliko u ponudi)
    Pa ako instaliras Facebook aplikaciju, ona sama sinhronizuje kontakte na telefon sa FB-om, tako da ti to dodje na isto, a na Sense ti imas mogucnost da sinhronizujes sa 2 aplikacije a to su Facebook aplikacija i Facebook for sense, koja radi sa widgetima.

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Pa kako ne znas? Imas li ti aplikaciju koja broji koliko puta seres dnevno i koliko govana jedes, isto dnevno?

I ja sam radio nekoliko kustomizacija na ENNAJN, nisam skinuo ni romove ni sranja, nego direkt fajl sistem change.

P.S. mene zanima, da li postoji 1 od vas sa andrijama koji je uspio da radi jednu jedinu kustomizaciju na telefon?
    Ih tesko ti je radit te kostumizacije, to mogu i ja na Windows(koji nije open source).

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

on te je pitao mozes li na Android a ne na Windows...

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,330
    Thanked in
    631 Posts

valjalo bi ljudi stvarno da se preselite na ovu temu https://forum.cdm.me/showthread.php?...-ostali/page18 i tamo da se vode ove bzv rasprave ... a da ovo ostane ANDROID i da se prica samo o njemu ...

A vi sto ne volite Android (posebno Keni koji samo pljuje po njemu) ne znam sto uopste trazite na ovu temu ???? zasto provodite 90% svog vemena na forumu bash na ovu temu a ustvari ona je po vama najvece smece (i tema i telefoni i sve sto je android)
    a kome se spamuje ima ovu temu u koju moze da kuca koliko mu volja drago https://forum.cdm.me/showthread.php?...fana-)/page581
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Haha.
    A ne shvataš poentu uopšte.
    Šta možeš promijeniti na symbian? Jednu od one 3 teme i šta još..
    Al dobro, inače se nokie prave za ljude koji ne znaju ništa drugo sem otkucat poruku i promijeniti ringtone.
    Za vas je promjena rom-a naučna fantastika. A i treba nadoknaditi 10tak godina zaostatka
    Ljudi, o čemu vi pričate... pa ajte nokijaši na neki strani forum prospite ovu vašu priču o tom čudu zvanom symbian pa da vidimo reakcije. pitaće se ljudi iz koje su ovi rupe izašli...
    Al neka ste vi zadovoljni njokom.. a ona, kako je krenula zadnjih godina, vratiće se onom zanimanju prije nego su se bacili u telekomunikacije - sječi balvana
    Evo da uporedimo ovaj moj Arc S sa stock ROM-om i Belle...
    Na Belle biraš između 1 i 7-8 homescr, na Arc imaš 5 i ne možeš da dodaješ/skidaš (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
    Landscape mode na Belle, na Arc nema (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
    Promjena veličine vidžeta na Belle, na Arc nema (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
    Nezavisno premještanje vidžeta na portrait i landscape mode na Belle, ovamo ni sa lančerom
    Svaki desktop svoj wallpaper na Belle...

To je malo više opcija od ''dvije-tri'' teme...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

zbilja Kenneth zasto ne prodas onda taj Arc i kupis nesto sa Belle?!

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,330
    Thanked in
    631 Posts

Na Belle biraš između 1 i 7-8 homescr, na Arc imaš 5 i ne možeš da dodaješ/skidaš (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
    Promjena veličine vidžeta na Belle, na Arc nema (tek sa lančerom možeš, koji baguju)
    Nezavisno premještanje vidžeta na portrait i landscape mode na Belle, ovamo ni sa lančerom

e vidis ja to sve imam na moj SGS (nemam stvarno svaki deskt. svoj walp. ali ko to josh koristi osim klinci koji se hvale kroz osnovnu kako su nabavili novi wallpaper), pa bih rekao da je ustvari problem do tvog rom-a ili ti do SE
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Poklon a i ne koristim ga baš često... ne oslanjam se na njega za pozive i sl.

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    e vidis ja to sve imam na moj SGS (nemam stvarno svaki deskt. svoj walp. ali ko to josh koristi osim klinci koji se hvale kroz osnovnu kako su nabavili novi wallpaper), pa bih rekao da je ustvari problem do tvog rom-a ili ti do SE
    Vidiš, na SGS2 sam primjetio samo da se može promjeniti broj destopova, ostalo ništa od navedenog...
    I SE je android, on čini ukupan broj prodatih androida, kao i alcatel, i zte i huawei.... A sa tim brojem od 500.000 svaki dan verbalni nam probi glavu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by An0n1mUs View Post
    Ih tesko ti je radit te kostumizacije, to mogu i ja na Windows(koji nije open source).
    Aha, ti si mozda iz ove grupe Anonimous sto su srusili sajt FBI?

Pitao sam, da li je neko od vas vrsio kustomizaciju na Andriju?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Ako se time podrazumijeva skidanje gotovog costum ROM-a onda jesu... ili pak rutovanje

edit: verbalni mi dao negativnu... dokaz koliki je gubitnik koji nema više šta da kaže ili dokaže...
    Last edited by kenneth; 28-01-12 at 00:15.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Pogledaj postove ovoga iznad, nema veze sa vezom... Pokušava nešto bezuspješno da pokaže...
    yep, upravo to! Dodjes u topic dje su svi Android korisnici, i onda pokusavas "strucnom pricom" da nas ubijedis, ko da nemamo oci, da je "android smece najvece koje nije ni za djecu" i kazes nam da odrastemo. Oooozbiljno? :barbershop_quartet_
    Povezuje ih i touchwiz na sgs2, al mene to nervira.
    Boljeg rom-a na androidu nisam gledao od onog android revolution hd za dhd.
    E sta je taj dhd izdrzao, dnevno po 5 puta sam mu mijenjao rom, modem, itd, nema mu smrti epromu bez sjekire
    Promijenit na njega rom preko cwm-a ide laganica.
    Al ne mogu da vjerujem da neki ljudi mogu uporedjivati symbian sa androidom... kao yugo sa audijem da poredis.
    Prije bih uzeo zte blade nego neki symbian...
    Ti sto koriste symbian su 10tak godina u zaostatku...
    Nisam jos stavljao Revolution HD, prije svega jer sam neki dan pogledao sta sve nudi, i iskreno, najveci dio toga sto mi je bilo zanimljivo su sad poubacivali u stock rom
    Gledao sam ga kod Jockera, sad ima i ICS i Sense 3.6, ali samo za Sensation za sad...
    da u tolikom sam zaostatku da ne moram 5 puta dnevno da mijenjam ROM da bih dobio ono sto trazim
    uopste ne moras, poenta je da mozes ako hoces. Simba samo ceka narednu verziju softvera, koja bi trebalo da sustigne Andra, dok mu Andro konstantno bjezi. I cisto da se zna, za DHD, koji ce kod mene za koji dan da bude tacno 1god, sam do sad imao samo 2 apdejta (i jedan quick fix apdejt), da ne bude ona prica "izlazi svaki dan"
    Sto su rekli ovi Eldarovi nasi, koliko bjese da drzi bateriju DHD? 2-3 dana?
    dan do 2, a sa Anker baterijama koje smo pazarili nas 5-6 sa foruma (1600mAh za DHD, 1900 za Sensation!) lagano 2-2 i po dana. Investicija koja je 19 US $ za 2 baterije i univerzalni punjac.
    valjalo bi ljudi stvarno da se preselite na ovu temu https://forum.cdm.me/showthread.php?...-ostali/page18 i tamo da se vode ove bzv rasprave ... a da ovo ostane ANDROID i da se prica samo o njemu ...

A vi sto ne volite Android (posebno Keni koji samo pljuje po njemu) ne znam sto uopste trazite na ovu temu ???? zasto provodite 90% svog vemena na forumu bash na ovu temu a ustvari ona je po vama najvece smece (i tema i telefoni i sve sto je android)
    a kome se spamuje ima ovu temu u koju moze da kuca koliko mu volja drago https://forum.cdm.me/showthread.php?19135-nasa-mala-kafana-)/page581
    tamo su ostali prilicno usamljeni, a osjecaju potrebu da nas ubijede kako imamo smece telefone i predjemo na bilo sta drugo, jer je ovo najgori OS :livid:
    sentimentalni razlozi

pa naravno da baguju, kad imas neispravan tel (rece li da ti je eMMC riknuo ili sta vec?). Evo koristim ADW na Mini Pro, i to overklokovan, pa nista ne baguje. Bugi, potvrdi!
    5x je ljepsi efekat kad se skroluje wallpaper, nego da se shalta razliciti za svaki desktop. Da je nokia mogla to da izvede da radi glatko, i to bi iskopirali sa andra
    Poklon a i ne koristim ga baš često... ne oslanjam se na njega za pozive i sl.

Vidiš, na SGS2 sam primjetio samo da se može promjeniti broj destopova, ostalo ništa od navedenog...
    I SE je android, on čini ukupan broj prodatih androida, kao i alcatel, i zte i huawei.... A sa tim brojem od 500.000 svaki dan verbalni nam probi glavu...
    700.000, cisto da te uputim Nego, kako ide telefoniranje sa Ubuntua, sad kad si ga instalirao?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Ako se time podrazumijeva skidanje gotovog costum ROM-a onda jesu... ili pak rutovanje

edit: verbalni mi dao negativnu... dokaz koliki je gubitnik koji nema više šta da kaže ili dokaže...
    mikeli, zato sto ne da trolujes, nego ubijas svaku temu sa pricom u koju ni sam ne vjerujes (ovo znam iz pouzdanih izvora )
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam ja sto je custom ROM sto je tamo neko napravio.
    Da li je neko od njih, licno vrsio jednu kustomizaciju (tipa povecavanje dugmica virtuelne tastature i prostora izmedju njih, pomjeranje touch zone lijevo/desno/gore/dolje, zamena mjesta dugmica tastature, velicina avatara, komplet tema (boje, font...)...?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Investicija koja je 19 US $ za 2 baterije i univerzalni punjac.
    hmm za $19 mogu da se dobiju 2 kvalitetne aftermarket baterije sa sve punjacem?! koliko ja kapiram to prvih par mjeseci traje duze od fabricke baterije ali poslije rapidno opada...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

I cisto da se zna, za DHD, koji ce kod mene za koji dan da bude tacno 1god, sam do sad imao samo 2 apdejta (i jedan quick fix apdejt), da ne bude ona prica "izlazi svaki dan"

dan do 2, a sa Anker baterijama koje smo pazarili nas 5-6 sa foruma (1600mAh za DHD, 1900 za Sensation!) lagano 2-2 i po dana. Investicija koja je 19 US $ za 2 baterije i univerzalni punjac.
    To prvo govori koliko HTC i Android 'brinu' o svojim korisnicima... I još ovamo android fanboys kenjaju kako Nokia nikad ne apdejtuje telefone...

A to drugo pričaj svom rođaku eldaru kurtazinu, možda ti povjeruje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ufff, danas ti je bas bilo dosadno kuci, a? Vidim citiranje...bas, ono dead boring.

Nego, niste valjda uzeli baterije?? Pa jebote, imate telefone, a onda morate uzet baterije da bi mogli da gurate 2 dana??
    Sa 1600 mAh samo 2 dana? Aoh, shit.
    Ti i ne koristis DHD.

Cujem da posle mjesec dva telefon se gasi i ako pise da imas 15% left.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

hmm za $19 mogu da se dobiju 2 kvalitetne aftermarket baterije sa sve punjacem?! koliko ja kapiram to prvih par mjeseci traje duze od fabricke baterije ali poslije rapidno opada...
    Ispraznio sam 85% Anker 1600mah za 3 sata...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To prvo govori koliko HTC i Android 'brinu' o svojim korisnicima... I još ovamo android fanboys kenjaju kako Nokia nikad ne apdejtuje telefone...

E, a ja sam za ENNAJN imao 2, i to teska 2. 1 marta stize treci, i to glomazan.
    Onda, kako je sef aplikacija najavio, posle njega odmah ide i cetvrti. To je ukupno 4 months.

P.S. jel ti stigla jedna heavy duty reputacija?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Ne znam ja sto je custom ROM sto je tamo neko napravio.
    Da li je neko od njih, licno vrsio jednu kustomizaciju (tipa povecavanje dugmica virtuelne tastature i prostora izmedju njih, pomjeranje touch zone lijevo/desno/gore/dolje, zamena mjesta dugmica tastature, velicina avatara, komplet tema (boje, font...)...?
    Ja. I?
    Anker je americka firma, rade jako kvalitetne baterije. Uostalom, citaj: https://forum.cdm.me/showthread.php?...%BEba-sa-ebaya
    jocker makar zna znanje

troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll
    Ufff, danas ti je bas bilo dosadno kuci, a? Vidim citiranje...bas, ono dead boring.

Nego, niste valjda uzeli baterije?? Pa jebote, imate telefone, a onda morate uzet baterije da bi mogli da gurate 2 dana??
    Sa 1600 mAh samo 2 dana? Aoh, shit.
    Ti i ne koristis DHD.

Cujem da posle mjesec dva telefon se gasi i ako pise da imas 15% left.
    troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll trolltroll troll troll troll troll...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Anker je americka firma, rade jako kvalitetne baterije. Uostalom, citaj: https://forum.cdm.me/showthread.php?...82;ba-sa-ebaya
    jocker makar zna znanje
    jbm ga evo zainteresovalo me i bas sam potrazio da vidim...

http://androidforums.com/htc-sensati...nsation-2.html

"Anker battery which have been tested by members of xda forum as averaging 1730mAh capacity compared to the stock 1520mAh battery."

"I use the Anker batteries as a supplement for the HTC ones. I've got 3 which I rotate. I NEVER get through a whole day without a battery swap. I wish HTC would just admit their battery life is rubbish and ship with at least 1 spare."

"My one doesn't seem to be any better than my stock battery I still get about 8 to 10 hours a day if am lucky"

"No problems with my anker battery until this week when it started to hold 50% less battery life on a full charge. The only variable is that I am using the charger that came free with my twin pack of ankers. Usually I use the stock HTC charger. Has anyone else had this problem? On switching back to HTC it seems ok again. Are we better off sticking to stock HTC?"

"has anyone found that when putting in a new Anker 1900 that the UI becomes slightly laggy in places or that the battery (?) uses more memory?
    i've noticed that sometimes the Agenda/calendar can take a little while to load up."

ovo su sve korisnici HTCa znaci ne "trolovanja" fabie i kennetha..
    Last edited by NSX; 28-01-12 at 00:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima li ovih Ancor baterija za ENNAJN? Svrsavam, vec, ovo je odlicno:

http://androidforums.com/htc-sensati...nsation-2.html

TAKUMI

Page 99 of 591 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)