Još u nedjelju da omezimo delfine i to je to.
Svaka čast momcima!!!
Zavisi ko sto preferira,meni je miliji no fudbal a kad CG igra pa da je Bocanje prelijepo je!
Još u nedjelju da omezimo delfine i to je to.
Svaka čast momcima!!!
Grand je izbacio na FB samo da vidi koliko je interesovanje. Po meni, oni ce tesko obezbijedit ulaznice sa mec.
Kad sam u textu stavio ''...u vjerovatno najboljoj uatkmici..'' mislio sam da sam precerao. Ali, poslje odgledanog snimka sam siguran da ovakvu utakmicu nikad nismo igrali.
Dovoljno je vidjet parametre (igrac vise/manje, peterci, kontrafaulovi...) da svakome bude jasno!
P r i m o r a c
meni samo nije jasno kako smo mi uglavnom cijelo vrijeme vodili, i to po 2 razlike uz onakvo sudjenje. ali smo iskoristili bukvalno svaku sansu za gol, i receno je prije utakmice da ce igrac vise/manje biti recept za pobjedu...ja ne znam da smo mi ikad imali 85% realizaciju igraca vise...ali lijeva strana (zgodno krilo) nam je probijala i tako bi trebali vazda da igramo, pogotovo kad nam stative cvrsto pokrivaju.
<--- leuk
mislim da nisi pretjerao jer tesko ce se vise ponoviti ovakva utakmica sa takvom statistiko i da smo je dobili. ne mi nego bilo koja ekipa, ovdje je cisto srce pobjedilo. vidim da sudije nisi ni malo pomenuo, a mogao si slobodno, bez grize savjesti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jesam, kako nisam. Plus sto sam u dva navrata navodio odnos u iskljucenjima (na poluvrijeme i na kraju regularnog dijela).
Nikad se manje nisam nervirao, jednostavno momci su bili sjajni! Ljutilo me sudjenje, nefer tretman od strane sudija... I naljutio me Brga kad mu je Denes dao gol kod onog proplivavanja...
Velik, bas velik mec!
Po izjavama nakon meca vidim da su se nasi bas naostrili na zlato...
P r i m o r a c
Imamo li kakvih shansi u finalu...kako bi vi to koji bash pratite vaterpolo izrazili u procentima ?
...
imam nek osjecaj da cemo ih razbit![]()
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Kad se izgubi utakmica pa se prica o sudjenjenju vazda se moze reci da je to neko opravdanje... Kad se
pobijedi sudjenje se zaboravlja, ali ako ovo noćas nije bilo sudijsko navijanje onda smo i mi navijali za Madjare.
Ja poslije ovoga meca nocas,mislim da mozemo da lagano dobijemo Srbiju
sad se sjetih
jeste li vidjeli kako je mladjan kad je iskljucen,dotrcao na pocetku prvog produzetka da kaze sta su se madjari dogovorili da igaju,uglavnom je rekao gojkovicu da adam ide desno nesto tako![]()
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
Mislim da tek sad, nakon ovog meca, sve ono sto smo do sad navodili kao primjer loseg sudjenja dobija na tezini.
I jasno je i da ovo veceras nije bilo slucajno.
Nikad nismo kukali unaprijed (kao sto to Srbi rade, koji su u polufinale protiv Italije imali odlicno sudjenje), ali poslije svakog meca dajemo konkretne stvari.
Dakle, nakon ovog meca:
66x smo imali igraca vise, a 83x igraca manje!
Za nas 7 peteraca, a protiv nas 10 peteraca.
P r i m o r a c
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks