Nema mi sto kome da dokazujemo.Pogotovo ne posle ovakve utakmice.
Sad imaju i motiv vise da dokazu Hrvatima da nije bilo namijestanja a i ovim skepticima!
Nema mi sto kome da dokazujemo.Pogotovo ne posle ovakve utakmice.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
U neđelju na aerodrom, da se zabrani Ranku, Milu i Igoru da idu u Holandiju, da ne malerišu!
Momcima naklon ne do poda, nego kroz pod do Kine! Noćas su pokazali da imaju cojones. BRAO VI GA ŠAMPIONI!
Lijepo bi ih ti motivisa Lukas
A i bez nas znaju sto treba da cine,treba da pruze ruku i uzmu sto je njihovo ZASLUZENO!
A sto ti rece nocas se vidjelo!
Drasko Brguljan me odusevio kako je spreman, mogao bi jos dvije utakmice odigrat! Leka, Mladjan i Toni masinerije, Boris zivotinja! Idemo po zlatoooo :tears_of_joy:
ste reci sem SRECNO NAM FINALE
vjeruj mi ne bi bilo sretnijeg od mene,al mislim da je to tesko.Bilo bi zanimljivo da nam cattaro ili fidimose ili neko od ovih sto prate malo duze kazu da li se to ikad desilo.Mada mislim da cemo uzet zlato u nedelju a da cemo u londonu biti 2 ili 3,sto bih opet prihvatio.A srbija je danas izgubila golmana a mi smo dobili i golmana i ogromno samopouzdanje..
Stara zabluda (često) ima više prijatelja nego nova istina.
u 3 ipo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 69 users browsing this thread. (30 members and 39 guests)
Kakvu reklamu sad vidjeh na prvi fantazija.
Fire in the hole!
Samo bih da napomenem da sam upravo glasao na gornjem pollu sa Da. Treba nam novi selektor, odmah!
Vidi se da je atmosfera u ekipi odlicna. Ne samo nocas, naravno.Aaa, najjace je ovo bilo nocas, kad im se Capro prodra "Alo, dolazi ovamo" da bi se ovako pozdravili!
Fire in the hole!
da ne zna ko ko je bio reditelj prenosa ep-a?
AXaxxaxaaxaxxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxa
tako i treba. ex-yu ljubav zaborava nema![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
HAHAHAHAHahahahahahah na drugi karaoke za Madjare hahaha brzo prebacite
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks