je li moguca baterija na ovom madafakeru?!
E kamera bas nije bolja no je gora. Svi se zale na nju.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Standard battery, Li-Ion 3300 mAh , pff duplo veca od konkurencije a debljina aparata kao SGS2 9mm
dosta dobro
ova Motorola RAZR XT910 je prejaka, bash sam je prije dva dana gledao i malo procackao , jedino je malo velika ali ostalo top (ekran, kvalitet izrade, touch, tanka...)
Last edited by Stivi; 27-01-12 at 11:55.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ništa bez vanilla ICS.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ljudi jel ko probao da na model Samsung Wave 2 instalira Android? posto je na njemu bada OS..
ako ga vec nisi kupio ja bih ti preporucio da ne radish oko toga ...
bolje ti je da potrazis SGS , ista im je cijena (tj. tu je nedje)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pa sad... imam CM7, koji je prilicno vanila. CM9 ce biti bas na ICS UI-ju baziran. Ali neke stvari mi fale na vanila (FB integracija, smart dial, dosta widgeta), tako da... you win some, you lose some
afaik, nema shanse... Vidi na xda, al jos nisam primijetio tamo ikoga da je na bada stavio android
(nečitko)
Ima šanse
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1459391
Stiglo se donekle sa portovanjem androida na bada samsung telefone. dosta toga ne radi još kako treba, al i ovo je dobar napredak...
Mada ne znam što bi se kutarao sa tim, ne uzimaj badu...
E da, verbalni, ima Sense za samsung galaxy s2, mada čini mi se jos je u beti, evo thread sa xds:
http://forum.xda-developers.com/show...ighlight=sense
Mene iskreno boli uvo za kameru, nego sam vidio da mnogo brze slika, ima odlicnu panoramu, a ako ti trebaju kvalitetne fotografije, kupis fotoaparat.
Ja imam CM9 vanilla i ima fb integraciju i dosta widgeta, ali nema smart dail, mada to nema nijedan CM7(ne znam za 7.2) jedino ako su ga iz sense romova prenijeli za odredjene telefone.
Koliko android telefona ima ovoliku bateriju? 1
Ko je falio motorole ioako rade na smeće od androida? samo ja, ti si nešto kenjao i falio svoju kramu
Da li je dovoljna ovolika baterija? NIJE
Stand-by Up to 368 h
Arc S Up to 460 h (2G) / Up to 460 h (3G)
Nexus Up to 290 h (2G) / Up to 270 h (3G)
Sensation Up to 360 h (2G) / Up to 460 h (3G)
Android je smeće čak i za malu đecu, porasti...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kenneth, ne znam ko ovo moderira ali ako ovo što ti radiš nije trolovanje, ne znam šta je. A mogli bi i drugari da te ne podbadaju... napraviste i od ove teme sr.anje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Fuji covjece, dje si ti do sad?Konacno jos neko ko zna znanje
i meni je kamera nebitna na telefonu (zato sam i imao w950i preko 3 godine). Sto se tice fb integracije, nisam puno cackao na CM 7, ali svakako nije odradjena kao na Sense, jer Sense automatski povezuje FB kontakte sa onima iz imenika, a ima i zasebni people widget koji meni jako odgovara (jedan od nekoliko u ponudi)
tako je!
(nečitko)
Povezuje ih i touchwiz na sgs2, al mene to nervira.
Boljeg rom-a na androidu nisam gledao od onog android revolution hd za dhd.
E sta je taj dhd izdrzao, dnevno po 5 puta sam mu mijenjao rom, modem, itd, nema mu smrti epromu bez sjekire
Promijenit na njega rom preko cwm-a ide laganica.
Al ne mogu da vjerujem da neki ljudi mogu uporedjivati symbian sa androidom... kao yugo sa audijem da poredis.
Prije bih uzeo zte blade nego neki symbian...
Ti sto koriste symbian su 10tak godina u zaostatku...
Haha.
A ne shvataš poentu uopšte.
Šta možeš promijeniti na symbian? Jednu od one 3 teme i šta još..
Al dobro, inače se nokie prave za ljude koji ne znaju ništa drugo sem otkucat poruku i promijeniti ringtone.
Za vas je promjena rom-a naučna fantastika. A i treba nadoknaditi 10tak godina zaostatka
Ljudi, o čemu vi pričate... pa ajte nokijaši na neki strani forum prospite ovu vašu priču o tom čudu zvanom symbian pa da vidimo reakcije. pitaće se ljudi iz koje su ovi rupe izašli...
Al neka ste vi zadovoljni njokom.. a ona, kako je krenula zadnjih godina, vratiće se onom zanimanju prije nego su se bacili u telekomunikacije - sječi balvana![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks