Kako mi je neobicno Sofra slusat na vaterpolo xaxaxaxaxa
Trener treba odma da mijenja golmana ovako, a nas ceka Scepa po 2 cetvrtine da proradi
Kako izbušiše Sora kukaloga na brzinu
Kako mi je neobicno Sofra slusat na vaterpolo xaxaxaxaxa
Trener treba odma da mijenja golmana ovako, a nas ceka Scepa po 2 cetvrtine da proradi
Soro bash briljira.
Sto se Klikovca tice, ja rekoh i prije prvenstva i pokazalo se da nije pogresno - on je u Jadranu par godina dosta rjetko igrao centra. Ne znam sad u Rusiji, ali svejedno, on [vise] nije onaj cisti centar.
Fire in the hole!
koje ti pizdarije pišeš, ovo za primorac i kotor su ti već drugi pojasnili, a nije se volpi odlučio za primorje jer, eto tako, biće slučajno jahtom uplovio u rijeku. nego su sloboda i mišković, dva čelna čovjeka primorja. a i riječani, a i ljudi koji su u mladosti trenirali u primorju (sloboda je i dopredsjednik u pro recca), već ohohoh godina direktori u volpijevoj firmi.
vaterpolski portal - www.dance.hr
Kakav je shofro, ladno navija za zabare![]()
Pa sto si ti mislio...slusao sam ga u jednoj emisiji kad je rekao da mu je najljepsi dan u zivotu kad je Crna Gora postala nezavisna, a onda kad je Italija osvojila zlato u fudbalu 2006...kakva je to crkotinica![]()
Srbija brutalno dominira kad igra ozbiljno.
Šofro stari žabar. Kakva odbrana Srbije u 2.i 3. četvrtini! Savršena slobodno mogu reć
jos jedno finale,jos jedna medalja !
1/4 ocajno...soro katastrofa sta je sve primio !
ostatak meca odbrana/napad fenomenalno
italija razbijena u 3/4 !
Je li realno da Sofro ovoliko veze o vaterpolu nema... pff
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Finaleeeeeeeeeeeeeee
Ovaj sofro neka vodi fudbal ili boks jer nije za vaterpolo
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Šofro neka vodi nešto što niko ne gleda, jer nije nizašta.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Srbija ubedljiva. Zaslužena pobeda! To što je Udovičić zamenio Sora bio je pravi potez.
Ma kakva Srbija, nisu zasluzili finale.
Italija masu bolja bila.
e prosto ne mogu da vjerujem da je sudjenje bilo korektno, da se nije navlacilo na ni jednu stranu. samo da tako bude i kod nas, moze malo i da navlaci za nas, necu mu se ljutiti.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Čestitke na plasmanu u finale..onaj vaš trener nešto mnogo nacionalno napaljen![]()
srbija je odigrala jednu strasnu utakmicu, ali vidjelo se da su ih italijani pustili.
salu na stranu, slazem se da je pravi potez bio zamjena sora. to je i kampanja rekao igracima, da nisu sutnuli ni jednom u okvir gola otkad su zamjenili golmana. vidi se da je italija bez tempestija previse ranjiva, jer su im golmani katastrofa (ne mogu reci nista za volarevica jer nije igrao mnogo). italija je prvu cetvrtinu odigrala odlicno, mada soro je kumovao tome, a onda neobjasnjivo pali, pogotovo galo. figlioli se nije vidio.
u svakom slucaju, sve cestitke srbiji i nadam se da cemo opet odmjeriti snage u finalu.
<--- leuk
Italija bila bolja 2 koplja.
Novak pobedio, vaterpolisti razbili, vreme je za RUKOMET!!!
Nesto Udovicica ne podnosim(kao i neke druge), iznenadio me pozitivno sto je makao Sora. Sora naravno gotivim, samo stvarno je dobro stisnuo petlju sto ga je makao.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
to sam htio reci. ne mogu vjerovati da nisu italijane natezali, vec su ih ovako pustili da se tope.
a sofro mora jos mnoooooooooooooooooogo da uci o vaterpolu. najjace je kad je rekao da je soro imao fenomenalnu sezonu u jadranu i da je bas dobro branio, a njega busili kao da je streljanu.![]()
<--- leuk
Momak imaš topik za srpsku reprezentaciju u svim sportovima pa tamo parkiraj novaka i rukometaše,ođe je vaterpolo..
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-i-sve-ostalo-)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks